Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη περασμενη βδομαδα που ημουν σε αδεια χρησιμοποιησα αρκετα ενα ηλεκτρονικο ποδηλατακι Xiaomi που εχω (Qicycle 16). Τωρα το ΣΚ ακουγαν εν περιεργο γρατζουνισμα στη μπροστινη ροδα, και μου επαιζε ο σενσορας, εχανε λιγο δυναμη την ξαναβρισκε κτλ. Λεω τη κομπλα εφαγε, επειδη μαλλον το δουλεψα πολυ θα χει φαει κανα σκαλωμα. Σημερα τα κλασε τελειως και δεν ειχα καθολου υποβοηθηση. Ευτυχως ημουν κοντα στο μονο ποδηλαταδικο που εχει η περιοχη μου, και ηταν και ανοιχτο καθως και τη περασμενη βδομαδα ηταν ολα κλειστα οποτε πηγα να του ριξει μια ματια, και βρηκαμε οτι τελικα εχει φαγωθει το καλωδιου του σενσορα.

Μα καλα πηγανε οι αμπαλοι και το βαλανε τοσο κοντα στη ροδα ειναι σοβαροι? Λογικα απο τις λακουβες και τη διαρκη χρηση που του κανα μες στη βδοαμαδα θα χαλαρωσe και θα πηρε μποσικα και τριβοταν πανω στη ροδα και τωρα φαγωθηκε τελειως.

Τωρα τι κανω? Ο τοπικος δε το αναλαμβανει και ειμαι επαρχια. Αν κατεβω Αθηνα ξερουμε ποιοι αναλαμβανουν? Να μιλησω και με αντιπροσωπεια? Αν και η Infoquest ειναι εντελως αχρηστοι, δε μπορουσαν να μου πουν κωδικο ανταλλατικου για τη ροδα, οταν περισυ ηθελα να αλλαξω λαστιχα

20240819_130730.jpg.64dc32f4de5c0306f3ae9f88a069e55c.jpg

20240819_130731.jpg.61b11fdae2470d4a02ffb77e7eb2d8d6.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...