BlueBlade Δημοσ. Τετάρτη στις 04:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:42 μμ Στις 13/7/2025 στις 7:57 ΜΜ, just_a_dude είπε Εγώ να γκρινιάξω λίγο; Δεν μπορώ άλλο πια αυτό με τους κακούς που όταν σε ακούνε λένε "ωω ωω ποιος είναι εκεί;" και πάνε σιγά σιγά, κτλ. Και πριν 15 χρόνια την ίδια συμπεριφορά είχε η AI. Ανεξαρτήτως αν είναι καλό ή κακό το game στην τελική, αυτό το κλασικό ΑΙ το έχω βαρεθεί. Και αυτό που μιλάνε Αγγλικά με την εκάστοτε προφορά της χώρας στην οποία διαδραματίζεται. Ειδικά σε κάτι AC Mirage που μιλάνε Αγγλικά με Αραβική προφορά δεν έχει κανένα νόημα. Αν δεν θες να πάρεις native voice actors, άστο με αγγλική προφορά καλύτερα. Συμφωνώ απόλυτα, Αυτήν την περίοδο παίζω το Indiana jones που υποτίθεται είναι και μεγάλη παραγωγή και απλά έχω ξενερώσει με την ΑΙ των εχθρών. Αυτό το κλασικό που πετάγεσαι μπροστά στον εχθρό, σε απόσταση που μέχρι και 95χρονή ηλικιωμένη με 14 βαθμούς μυωπίας στο ένα μάτι θα σε έβλεπε και να λένε "Ωωωωπ ποιος είναι;" και μόλις σκύβεις να σε χάνουν αμέσως. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι το μεγάλο big thing στο gaming. Αντί αυτού κάποιοι (κοινό και εταιρίες) έχουν ένα ηλίθιο κόλλημα με τα γραφικά ενώ κατά την δική μου άποψη έχουν φτάσει στο peak τους και είναι ανούσιο να γίνονται έξτρα προσπάθειες σε αυτό το κομμάτι. 6
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ 40 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Συμφωνώ απόλυτα, Αυτήν την περίοδο παίζω το Indiana jones που υποτίθεται είναι και μεγάλη παραγωγή και απλά έχω ξενερώσει με την ΑΙ των εχθρών. Αυτό το κλασικό που πετάγεσαι μπροστά στον εχθρό, σε απόσταση που μέχρι και 95χρονή ηλικιωμένη με 14 βαθμούς μυωπίας στο ένα μάτι θα σε έβλεπε και να λένε "Ωωωωπ ποιος είναι;" και μόλις σκύβεις να σε χάνουν αμέσως. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι το μεγάλο big thing στο gaming. Αντί αυτού κάποιοι (κοινό και εταιρίες) έχουν ένα ηλίθιο κόλλημα με τα γραφικά ενώ κατά την δική μου άποψη έχουν φτάσει στο peak τους και είναι ανούσιο να γίνονται έξτρα προσπάθειες σε αυτό το κομμάτι. Καλά ναι, εγώ γι αυτό το λόγο το άφησα το Indiana. Είχε γίνει ανυπόφορο σε αυτόν τον τομέα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα