MSSB Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου ..κατι άσχετο αλλά μόνο εγώ βρίσκω αστείο ότι το παιχνίδι ξετυλίγεται στην Ιταλία και σαν γλώσσα (audio) δεν υποστηρίζει Ιταλικά; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Δεν ήθελαν να μπουν στον κόπο να βρουν Ιταλούς ηθοποιούς, θα ήταν καλύτερα αλλά οκ. Πάντως είναι αρκετά βαρύ, ακόμα και σε 1440P η 5090 πέφτει κάτω από 60 σε κάποιες περιπτώσεις. Το καλό είναι ότι υποστηρίζει όλα τα upscalings οπότε μπορούν οι πάντες να το φέρνουν στα μέτρα του HW τους.
ParafronGR Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Μου ήρθε η παραγγελία σε PS5 από Gamestation σήμερα το μεσημέρι αλλά λόγω δ*λειάς, δεν πρόλαβα να παίξω πάνω από μισή ώρα. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο, η ιστορία φαίνεται πολύ δυνατή αλλά κάνει μπαμ ότι έγινε από τους ίδιους που έφτιαξαν το Mafia 1 Remake - όχι ότι με χαλάει ή το λέω σαν αρνητικό, αλλά βγάλει κάπως αυτό το "Mafia 1 reskin". Λογικά μέχρι το 15 αυγουστο θα έχει τελειωσει. Τα ξαναλέμε τότε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Πετάει και κάνα crash που και που..Το κοιτάνε λένε..
ParafronGR Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 7 ώρες πριν, MSSB είπε ..κατι άσχετο αλλά μόνο εγώ βρίσκω αστείο ότι το παιχνίδι ξετυλίγεται στην Ιταλία και σαν γλώσσα (audio) δεν υποστηρίζει Ιταλικά; τώρα είδα το μήνυμα - έχει κανονικά Ιταλικά , αλλά δεν είναι τα "κανονικά" Ιταλικά, τα έχει ώς "Sicilian" που είναι η διάλεκτος της περιοχής. 7
RPDrummer Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες έπαιξε αυτός, δεν κατάφερε παραπάνω βαρέθηκε. Με αυτά που είδα και γω το ίδιο θα έκανα Επεξ/σία 8 Αυγούστου από RPDrummer Διόρθωση url video 1
Charismo Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Το mechanic με το Instict πόσο άκυρο είναι; Splinter Cell το κάνανε; 1
zvarthangalos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Charismo είπε Το mechanic με το Instict πόσο άκυρο είναι; Splinter Cell το κάνανε; Δεν το έπιασα ακόμη απο το gameplay που είδα εχει πολλά ανάμεικτα στοιχεία απο splinter cell και Hitman το τελευταίο.Προσωπικά δεν με χαλάει γιατί είμαι φαν αυτών των παιχνιδιών όμως όσοι είναι φαν του Mafia τους ξενίζει.
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 12:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:55 μμ 16 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το ξεκίνησα, δείχνει ό,τι ακριβώς περίμενα, story focused με πολύ καλά γραφικά και stutter-free παρότι είναι σε UE 5. Μην ξεχνάμε ότι και η ίδια η UE 5 εξελίσσεται. Δεν είναι δηλαδή αποκλειστικά θέμα studio.
xtrmsnpr Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 μμ 4 ώρες πριν, RPDrummer είπε 2 ώρες έπαιξε αυτός, δεν κατάφερε παραπάνω βαρέθηκε. Με αυτά που είδα και γω το ίδιο θα έκανα Πιτέλους! Ότι τίποτα, νόμιζα ότι είχα γω πρόβλημα με αυτά που έβλεπα. Όπως το είπε, ο πήχης είναι τόσο χαμηλά πια, μα τόσο! Άντε σιγά σιγά ολοκληρώνεται το site με τα reviews που θα κάνω, να βγάζω εκεί χολή ανενόχλητος
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 01:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:27 μμ Δεν ξέρω τι ακριβώς περίμεναν όσοι λένε το βαρέθηκαν κλπ.. Το παιχνίδι είναι ακριβώς σαν τα 1 και 2 και καμία σχέση με το 3 που είναι βαρετό open world τίγκα στο busy work με άκυρο πρωταγωνιστή. Εδώ έχεις Ιταλό, είσαι στη Σικελία την οποία έχουν φτιάξει τραβώντας φωτογραφίες από πραγματικά τοπία και ένα story με φαμίλιες μαφιόζων. Θα μπορούσαν να βάλουν Ιταλούς ηθοποιούς και να το κάνουν open world με free roaming και side quests αλλά αυτό δεν τους βγήκε με το 3. Απλά δεν είναι όλα για όλους, και 'γω βαριέμαι άπειρα άλλα παιχνίδια που θεωρούνται "παιχνιδάρες" όπως πχ το Starfield ή τα Elder Scrolls. 3
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ 5 ώρες πριν, RPDrummer είπε 2 ώρες έπαιξε αυτός, δεν κατάφερε παραπάνω βαρέθηκε. Με αυτά που είδα και γω το ίδιο θα έκανα Μα αφού ο συμφορουμίτης πιο πίσω έγραψε ότι το gameplay θα τον κάνει να πάρει το παιχνίδι 🤨 16 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πάντως εγώ με αυτά που είδα σε gameplay σήμερα μου έφυγε η ανησυχία και πάω για αγορά τέλος του μήνα.
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ (επεξεργασμένο) Επίσης λένε πολλοί " μα ΜπΡο είναι ΜικΡο ". Εν τω μεταξύ και τα Uncharted, μικρά, story focused και linear είναι . 1 minute ago, Fulgore said: Μα αφού ο συμφορουμίτης πιο πίσω έγραψε ότι το gameplay θα τον κάνει να πάρει το παιχνίδι 🤨 Δεν παίζω για το gameplay χρόνια τώρα. Για την ιστορία μόνο. Θέλω ουσιαστικά cinematic games. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:38 μμ από 7nisiotis
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 02:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:07 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Επίσης λένε πολλοί " μα ΜπΡο είναι ΜικΡο ". Εν τω μεταξύ και τα Uncharted, μικρά, story focused και linear είναι . Ναι αλλά είναι τα Mafia το ίδιο ποιοτικά σαν παιχνίδια με τα τελευταία Uncharted? Αξιοποιούν το ίδιο καλά τον χρόνο παιχνιδιού το καθένα? Μάλλον όχι, από ότι φαίνεται(το definitive που έπαιξα, αρκετά κατώτερο από Uncharted συνολικά). 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Απλά δεν είναι όλα για όλους, και 'γω βαριέμαι άπειρα άλλα παιχνίδια που θεωρούνται "παιχνιδάρες" όπως πχ το Starfield ???? Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:51 μμ από Fulgore
chek2fire Δημοσ. Παρασκευή στις 02:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:57 μμ 6 ώρες πριν, RPDrummer είπε 2 ώρες έπαιξε αυτός, δεν κατάφερε παραπάνω βαρέθηκε. Με αυτά που είδα και γω το ίδιο θα έκανα καλά μην παίρνεις υπόψη και τα review από παππούδες. Εχουν παίξει τόσα game που πλεον είναι και δύσκολο να τους ενθουσιάσει κάτι. Στo steam έχει αρκετά θετικά review ο τίτλος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα