Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Μακάρι να τα πάει καλά σε πωλήσεις να βγάλουν και συνέχειες. Τα activities καλά θα κάνουν και θα τα βάλουν γιατί το παράκαναν λίγο με το linear, είπαμε να μην είναι open-world αλλά βάλε κάνα side mission τύπου "Πήγαινε καθάρισε κάνα σπίτι με Spadaros". Επίσης θα ήταν ωραίο να πάρουμε ένα DLC σαν το Joe's Adventures του 2. Με τον Luca ξέρω 'γω.
ParafronGR Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Μακάρι να πάρουμε κάνα DLC με το Empire Bay. Είναι αμαρτία που άρχισαν να το φτιάχνουν σε επίπεδο Mafia 1 Remake το 16 λόγω του ακυρωμένου Vito DLC και απλά το παράτησαν
zafiriws_99 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Φοβερη απεικονιση της Σικελιας στις αρχες του 1900... το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο αλλα η διαρκεια του ειναι τραγικη απογοητευση
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 14 minutes ago, zafiriws_99 said: Φοβερη απεικονιση της Σικελιας στις αρχες του 1900... το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο αλλα η διαρκεια του ειναι τραγικη απογοητευση Ίδια διάρκεια με το 2 έχει, όπως και τα Uncharted. Απλά μάθαμε στα bloated games με ανούσια side missions. Φαίνεται και στην περιγραφή του. Εξάλλου, αν διαβάσει κανείς εκεί γράφει "PLAY A CLASSIC MOB MOVIE". Μια γραμμική ιστορία που σε παίρνει από το χεράκι σαν τα Uncharted ας πούμε. Οπότε η όποια όρεξη για openworldιλίκια με towers κλπ σαχλαμαρίστικα αλα ubisoft type σταματάει εδώ. Πάντως οι δημιουργοί θα προσθέσουν free roam στο επόμενο update για να κάνετε βόλτες πέρα δώθε. 8
BlueBlade Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 15 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ίδια διάρκεια με το 2 έχει, όπως και τα Uncharted. Απλά μάθαμε στα bloated games με ανούσια side missions. Επίσης να πω σε αυτό το σημείο ευπρόσδεκτα και τέτοια παιχνίδια με νορμαλ διάρκεια. Δεν χρειάζεται όλα πια να προσφέρουν 40+ ώρες gameplay. Αρκετοί από εμάς ούτε χρόνο έχουμε ούτε ιδιαίτερη όρεξη να αφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο. 11
just_a_dude Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 ώρες μου πήρε. Στόρι, χαρακτήρες, γραφικά: πολύ δυνατά Πιστολίδι: καλό knife fights: τραγικά Γενικά πολύ καλό game, και ένα είδος που μου είχε λείψει. Όπως αναφέρθηκε δεν χρειάζεται να είναι όλα τα games open world όπου κάνεις τα ίδια 2-3 πράγματα επί 50 ώρες. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από just_a_dude 10
dimitris21gr Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Πολύ όμορφο είναι, σε βάζει μέσα στ κλίμα. Έχει αργό και ρεαλιστικό ρυθμο τις πρώτες 3 ώρες που έπαιξα. Χρειάζεται που και που και ένα τέτοιο game. Ωστόσο είναι θεοβαρο χωρίς να δικαιολογείται τόσο. Η 5070ti δε κρατάει πάντα πάνω από 60 fps με όλα τέρμα οπότε άνοιξα και FG. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άσε μας ρε Joe, έδωσες 6/10 στο Mafia 3 που ήταν ένα χάλι και έδωσες στο TOC 4/10 που μοιάζει με τα 1 και 2.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Psycho_Warhead 6 3
liakinen Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Μόνο και μόνο για την ένταση και τις κραυγές που βγάζει δεν μπορώ πλέον στην ηλικία μου να τον παρακολουθήσω με κουράζει απίστευτα. 5
ilos Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Το πρόβλημα είναι ότι όταν βγήκε το original το 2002 σε σχέση με ότι υπήρχε έξω ήταν απίστευτος τίτλος. Τόσο σε presentation, ατμόσφαιρα, cinematic feeling με επικές απόστολές και βέβαια απίστευτο story με τρομερή αφήγηση και ending. Καμία σχέση με ότι παρόμοιο υπήρχε μέχρι τότε. Και ας είχε generic control scheme και shooting. Ένιωθες όπως όταν είδες πρώτη φορά τον Νονό ή το Goodfellas. Το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί αν κάτσεις να δεις τώρα mob movie όπως πχ το Irish (παρότι τρομερή ταινία και πάλι), δε θα έχεις το ίδιο συναίσθημα λόγω κορεσμού. Το 2 παρότι και αυτό πολύ καλό game, δε μου άρεσε τόσο πολύ ίσως και για αυτόν τον λόγο. Και ήταν και downgrade σε πολλούς τομείς όπως η πόλη που ήταν generic και λιγότερο interactive, ο main char που δεν ήταν τόσο likeable όσο ο Tommy Angelo και το story που ήταν ένα τσακ κατώτερο στην τελική. Αλλά από την άλλη είχε physics, καλύτερο πιστολίδι και ρουχάδικα/fast food lol. Υπό αυτήν την έννοια τον καταλαβαίνω τον Joe, αλλά 4/10 είναι clickbait και too harsh. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ilos είπε Υπό αυτήν την έννοια τον καταλαβαίνω τον Joe, αλλά 4/10 είναι clickbait και too harsh. Clickbait δεν είναι, γιατί η βαθμολογία δεν ειναι φάτσα φόρα στο video. Απλά δεν του άρεσε και βαρέθηκε και είπε να του βάλει τόσο(το λέει ''Boring bad''). Δεν ξέρω αν ειναι το παιχνιδι τόσο κακό μιας και δεν το έχω παίξει ακόμα. Και στο steam παντως έχει πάρα πολλές αρνητικές κριτικές που λένε παρόμοια πράγματα περι βαρεμάρας, και το παιχνίδι έχει σχεδον πέσει σε επίπεδο ''Mixed'' reviews (69% και κάτω), πολύ χαμηλότερα από το Definitive. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα