Προς το περιεχόμενο

Dying Light: The Beast [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια από τα ίδια, με πολύ reused asset, μέχρι και το κάκιστο healing animation δεν μπήκαν στην διαδικασία να αλλάξουν. Δεν λέω η εταιρία support τα games τους για χρονια, αλλα ok, lazy cash crab imho.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μία από τις πιο αγαπημένες μου σειρές μαζί με τα Metro και τα Dead Space. Άπειρες ώρες παιχνιδιού στο DL1 στο PS4 και μαζί με το "The Following" στο οποίο είχε και αμάξια - για τον φίλο παραπάνω που το αναφέρει - ίσως ήταν ο τίτλος που είχα παίξει περισσότερο στην προηγούμενη γενιά κονσολών παρόλο που δεν είμαι fan των open world games. Ειδικά όταν νύχτωνε στο παιχνίδι και βγαίνανε παγανιά οι night walkers και οι volatiles στο σκατό πήγαινε στην κάλτσα.

Δυστυχώς το 2 δεν το έχω παίξει παρόλο που το έχω στο PS5 σχεδόν day1. Λίγο ότι περίμενα να στρώσει με updates, λίγο ότι μεγαλώσαμε και με αποθαρρύνει η σκέψη του open world και οι περίπου 50-80 ώρες που χρειάζονται για να πεις ότι έπαιξες ικανοποιητικά το παιχνίδι, το άφησα στην άκρη. Ίσως το πιάσω σιγά-σιγά γιατί το The Beast φαίνεται πολύ καλό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παιχνιδακι τρεχει βουτυρο δεν ειδα stuttering με 25.9.2 drivers

optiscaler 0.90 βετα 3 που δοκιμασα ενω φορτωνει δεν αλλαζει τιποτα ολες οι παραμετροι ειναι κλειστες

edit : λαθος μου δουλευει o optiscaler κανονικα  απλα οι οποιες αλλαγες γινονται με το πληκτρολογιο

image.jpeg.4088a185af97a3067e3612983d375d92.jpeg

image.jpeg.3d37dcaac767820c1ba5aa957ca45ba4.jpeg

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

Έκλεισαν τα RT features μάλλον για να αποφύγουν το κράξιμο που έφαγε (και συνεχίζει να τρώει) το Borderlands 4.

Μέχρι να μπει λοιπόν RT, θα του δώσω λίγο χρόνο να patchαριστεί. Έχουμε και άλλα games να παίξουμε την δεδομένη στιγμή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, xtrmsnpr said:

image.png.bb3599576329f43c6094c0c4cf7ac016.png

Μην προτρέχετε ρε παίδες: (ok, το θέμα είναι το παιχνίδι να είναι καλό και να είναι όσο το δυνατόν οπτιμαρισμένο, ας έρθει λίγο αργότερα το RT)

"Ray-traced Ambient Occlusion, Global Illumination, Reflection, and Shadows settings take image quality to new heights (please refer to Techland’s blog* for updates regarding the availability of ray tracing features in the game)"

https://store.steampowered.com/news/app/3008130/view/543368994111882299

Επεξ/σία από spanian
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spanian είπε

Μην προτρέχετε ρε παίδες: (ok, το θέμα είναι το παιχνίδι να είναι καλό και να είναι όσο το δυνατόν οπτιμαρισμένο, ας έρθει λίγο αργότερα το RT)

"Ray-traced Ambient Occlusion, Global Illumination, Reflection, and Shadows settings take image quality to new heights (please refer to Techland’s blog* for updates regarding the availability of ray tracing features in the game)"

https://store.steampowered.com/news/app/3008130/view/543368994111882299

Έλα μωρέ, άσε μας να σπάμε λίγο πλάκα. Λες και είναι κάνα σοβαρό πρόβλημα ζωής και θίξαμε την nvidia ξέρω γω.
Μπι κουλ που λένε και στο χωριό μου.

• Like 2
Δημοσ.

Visually θα το κρίνω μέχρι στιγμής, καθώς μόνο τον πρόλογο έπαιξα (να δούμε και πως τρέχει), τα βρήκα πολύ last gen τα γραφικά του, ειδικά μέσα στο δάσος στην αρχή.
Δηλαδή και RT να μπει, μόνο στα εσωτερικά των χώρων θα προσφέρει κάτι περαιτέρω. Οκ, θα μου πείτε είναι το Ambient Occlusion, Global Illumination που κάτι θα δώσει και αυτό, αλλά με τέτοια textures, πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει, αφού δεν μιλάμε για Path Tracing. 
Kατα τα άλλα, το game κάνει κάποια fps dips αλλά είναι μικρά, και δεν τα λες ενοχλητικά. Αν πάω παρακάτω και δω κάτι άλλο, θα δώσω και εγώ το feedback μου.
Για την ώρα, όπως είχα πει και πιο πάνω, θα το περιμένω να patchaριστεί και με τα RT features και εκεί θα δούμε performance. Πιστεύω πως στο δικό μου overkill system, θα χρειαστεί FG, που τώρα δεν χρειάζεται για Ultra Q, 3440x1440p που θα παίξω το συγκεκριμένο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...