dexs7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα.σε τράπεζα Πειραιώς γνωρίζετε αν μπορώ να μεταφέρω πιστωτικό υπόλοιπο;δηλαδή λεφτά απτην πιστωτική στη χρεωστική; Σε eurobank γίνεται αλλά σε Πειραιώς δεν έχω βρει κάτι
sdikr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μπορείς να κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ, αλλά δεν σε συμφέρει ξεσκίζει στον τόκο απο την πρώτη στιγμή 1
dexs7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δε μου την έχουν στείλει ακόμα γι'αυτό ήθελα να δοκιμάσω αυτό
SabotazNic Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, dexs7 είπε Δε μου την έχουν στείλει ακόμα γι'αυτό ήθελα να δοκιμάσω αυτό Ίσως αυτός είναι ένας λόγος, αφού δεν έχει ενεργοποιηθεί καν
geomrk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 αν εχεις revolut: βαζεις λεφτα στην revolut απο την καρτα της πιστωτικης(το βλεπει σαν αγορα και οχι σαν αναληψη μετρητων) και μετα στελνεις 15-15-15 ευρω(γιατι παραπανω εχει προμηθεια)απο τη revolut στον λογαριασμο που εχεις την χρεωστικη
j0hnn1e Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Ή αν έχεις χρεωστική στην ίδια τράπεζα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις μεταφορά υπολοίπου.
nick_souvlaki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 15 hours ago, geomrk said: αν εχεις revolut: βαζεις λεφτα στην revolut απο την καρτα της πιστωτικης(το βλεπει σαν αγορα και οχι σαν αναληψη μετρητων) και μετα στελνεις 15-15-15 ευρω(γιατι παραπανω εχει προμηθεια)απο τη revolut στον λογαριασμο που εχεις την χρεωστικη Το είχα και εγώ απορία αυτό... γίνεται όντως; Πόσο σίγουροι είμαστε ότι το βλέπει ως αγόρα (κυρίως ενδιαφέρομαι για AlphaBank);
asdfnikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Το είχα και εγώ απορία αυτό... γίνεται όντως; Πόσο σίγουροι είμαστε ότι το βλέπει ως αγόρα (κυρίως ενδιαφέρομαι για AlphaBank); Eurobank , Πειραιώς και Εθνική το βλέπουν σαν αγορά κανονικά. Μόνο Alpha bank δεν έχω πιστωτική. Στις 21/8/2024 στις 2:20 ΜΜ, dexs7 είπε Καλησπέρα.σε τράπεζα Πειραιώς γνωρίζετε αν μπορώ να μεταφέρω πιστωτικό υπόλοιπο;δηλαδή λεφτά απτην πιστωτική στη χρεωστική; Σε eurobank γίνεται αλλά σε Πειραιώς δεν έχω βρει κάτι Πολύ κακή επιλογή να βγάλεις χρήματα απευθείας από την πιστωτική. Θα φας 20% επιτόκιο από την πρώτη μέρα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 23 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Το είχα και εγώ απορία αυτό... γίνεται όντως; Πόσο σίγουροι είμαστε ότι το βλέπει ως αγόρα (κυρίως ενδιαφέρομαι για AlphaBank); Κι η Alpha Bank ως αγορά το βλέπει, don't worry 1
REPLAY33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Στις 22/8/2024 στις 8:52 ΜΜ, asdfnikos είπε Eurobank , Πειραιώς και Εθνική το βλέπουν σαν αγορά κανονικά. Μόνο Alpha bank δεν έχω πιστωτική. Πολύ κακή επιλογή να βγάλεις χρήματα απευθείας από την πιστωτική. Θα φας 20% επιτόκιο από την πρώτη μέρα. Θα φας τόκο αν δεν τα πληρώσεις στην ώρα τους. π.χ κανείς ανάληψη 100 ευρώ από πιστωτική στις 2/8 ,βγαίνει το statement στις 5/8 και σου λέει έχεις υπόλοιπο 100 ευρώ που πρέπει να πληρωθεί μέχρι 5/9 όποτε να το πληρώσεις στην ώρα του δεν έχεις καθόλου τόκο.
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 13 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε Θα φας τόκο αν δεν τα πληρώσεις στην ώρα τους. π.χ κανείς ανάληψη 100 ευρώ από πιστωτική στις 2/8 ,βγαίνει το statement στις 5/8 και σου λέει έχεις υπόλοιπο 100 ευρώ που πρέπει να πληρωθεί μέχρι 5/9 όποτε να το πληρώσεις στην ώρα του δεν έχεις καθόλου τόκο. Κανεις λαθος. Η αναληψη εχει τοκο απο την 1η μερα.
DreamAxe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Κανεις λαθος. Η αναληψη εχει τοκο απο την 1η μερα. Αυτό. Η ανάληψη δεν πάει όπως οι αγορές αλλά χρεώνεται με τόκο από την πρώτη μέρα και συνήθως ένα 4-6% πάνω από το βασικό επιτόκιο της κάρτας.
miner_2000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Μην τολμήσεις να κάνεις ανάληψη μετρητά από πιστωτική είναι η χειρότερη μαλακια που μπορείς να κάνεις. Μόνο για αγορές...
REPLAY33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Κανεις λαθος. Η αναληψη εχει τοκο απο την 1η μερα. Δεν επιμένω, απλά από προσωπική εμπειρία δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, πχ κάνω ανάληψη από την πιστωτική μου τον προηγούμενο μήνα 200 ευρώ κάνω την δουλειά μου και τα επιστρέφω 2-3 εβδομάδες αργότερα και δεν είχα τόκους, Δλδ έπεσε το διαθέσιμο υπόλοιπο από 1500 σε 1300 τα επέστρεψα έγινε ξανά 1500 ,το statement εκδόθηκε οφειλή μηδέν, στο e banking φαίνεται πάλι το ίδιο,και το έχω κάνει τουλάχιστον 3-4 φορές μηπως ισχύει για κάθε τράπεζα και κατι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα