Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 hours ago, Giorgos241 said:

OAKA Ζαμπίδης. Καθαρό και ωραίο για απλή εκγύμναση με χωρο για λίγα άτομα. Το μονο αρνητικό είναι ο υπεύθυνος / manager είναι λίγο απόμακρος και ότι από καθαριότητα δεν είναι και top (δείτε και σχόλια Google maps). 

Εγώ σε κατάλαβα γιατί λέγεται boutique στο Αμαρούσιο και του ψυχικού γιατί δεν είναι πλέον 24ωρο. 

Ποιο απ όλα;

Ορισμένα είναι μόνο με τάξεις / personal.

Trainbox έχει πολύ ωραίο χώρο (γνώμη μου) που βρίσκεται πευκη / μαρουσι αλλά και πάλι η συντήρηση και η μυρωδιά εκεί μέσα είναι κάπως… περίεργη; Έχω να πάω 1 χρόνο βέβαια. 

έχω πεθυμησει planet fitness (μπορεί να κάνω λαθος το όνομα) που ήταν πίσω από την Αγία τριάδα στους Αμπελοκήπους. Ήταν σχετικά τίμιο και καθαρό. Κρίμα που έκλεισε.

Στα ΒΠ λόγω εργασίας έψαχνα κάποιο αξιόλογο που να μένει έως αργά ανοιχτό αλλά δεν είχα βρει κάποιο. Το Ζαμπίδης που ανέφερα είναι μια καλή επιλογή, όπως και το Alter life Chalandri δεν ήταν άσχημο αν λίγο γεμάτο με μηχανήματα και κόσμο. 

ίσως και το axion fitness στο Χαλάνδρι. Πάει φίλος και είναι Happy και διαβάζω καλές κριτικές.

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, vagos789 said:

To holmes εχει ωραιες milf αλλα σαν γυμναστηριο ειναι μετριοτατο

Πέρα από τον κόσμο που ελπίζω να σέβεται το γυμναστήριο λόγω τιμής και μόνο, έχει πολλές παροχές. Βέβαια το 1Κ δεν είναι συγκρίσιμο με κανένα άλλο γυμναστήριο και καθώς δεν είναι αθλητής ή κάποιος που του περισσεύουν ή δεν θα με νοιάζουν αυτά τα λεφτά, δεν έχω εγγραφεί ποτέ. Μόνο tour με άφησαν να κάνω. 

On 09/09/2025 at 12:59, somt said:

συνήθως οσο πιο ακριβό, τόσο με πιο "πολιτισμένους γειτονες" θα συνυπάρξεις.

γιαυτο στα yava δεν περνάς ουτε απεξω που η τιμή ειναι χώμα

Δεν είναι κρίμα όμως που έχουν καταλήξει έτσι τα γυμναστήρια της εταιρίας; Παλιά ήταν πιο προσεγμένα νομίζω. Εκτός αν είναι νοσταλγία που τα θυμάμαι έτσι. 2 το πρωί, άδειο το yava κατεχάκης. Ή στην Αγία Παρασκευή με την πισίνα ήταν μοναδικό σε σχέδιο. 

2 hours ago, bezoss said:

axion fitness στο Χαλάνδρι

Αν έχεις χρόνο και το φέρει η κουβέντα μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχει και ελεύθερα βάρη; Καθώς από τις φωτογραφίες φαίνεται να είναι μόνο κε ομαδικά όπως τα alter life στο μαρουσι

Δημοσ.
Στις 9/9/2025 στις 12:05 ΜΜ, Giorgos241 είπε

Στα ΒΠ λόγω εργασίας έψαχνα κάποιο αξιόλογο που να μένει έως αργά ανοιχτό αλλά δεν είχα βρει κάποιο. Το Ζαμπίδης που ανέφερα είναι μια καλή επιλογή, όπως και το Alter life Chalandri δεν ήταν άσχημο αν λίγο γεμάτο με μηχανήματα και κόσμο. 

Στο Alter life Chalandri (προην BodyScape) παω εδω και ενα 4μηνο. Απο τοτε που φερανε τα matrix μηχανηματα ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα. Γενικα το μονο μειων του ειναι ο πολυς κοσμος που μαζευει, αν και εγω εκεινη την ωρα που παω δεν εχει τοοοοσο πολυ.

Σκεφτομαι απο νοεμβρη να παω να δω τι παιζει με το mega gym geraka που ανοιξε στην μαραθωνος. να κανω κανενα δοκιμαστικο για ενα μηνα

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, mandragoraSCR said:

Στο Alter life Chalandri (προην BodyScape)

Πήγα για να δω το γυμναστήριο τις ημέρες που ήταν κλειστό το δικό μου. Είχε πραγματικά πολύ κόσμο και τα 10€ την ημέρα ήταν αρκετά αλλά τα μηχανήματα και ο χώρος ήταν για εμένα καλός. Στο Mega gym στην Αγία Παρασκευή Επισης αξίζει μια βόλτα, ήταν αρκετά καλό (με καλύπτει εμένα και τις ανάγκες μου: διάδρομος, ελεύθερα). 

Επισης Μαρουσι υπάρχουν αρκετά με personal / trainer όπως το Fitness Training και το Le Physique Wellness που φαίνονται πολύ όμορφοι οι χώροι αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η λογική του ομαδικού καθώς (1) είτε θα μείνω πίσω λόγω ρυθμών (έχω παραπάνω λίπος πάνω μου απ ότι θα ήθελα) (2) εστιάζουν σε γρήγορες και απότομες κινήσεις που δεν με τρελαίνει προσωπικά και (3) η δυνατή μουσική που χτυπάει εγκέφαλο πράγμα που αποφευγω ούτως ή αλλιώς πια έχοντας φτάσει μια ηλικία. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giorgos241 είπε

Στο Mega gym στην Αγία Παρασκευή Επισης αξίζει μια βόλτα, ήταν αρκετά καλό (με καλύπτει εμένα και τις ανάγκες μου: διάδρομος, ελεύθερα).

Ναι το ξερω το συγκεκριμενο αλλα που παρκαρεις εκει? οεο? ασε που πεφτει πιο μακρυα απο τα αλλα
Και γω ελευθερα βαρη + οργανα + διαδρομο θελω, τιποτα αλλο

3 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε

Επισης Μαρουσι υπάρχουν αρκετά με personal / trainer όπως το Fitness Training και το Le Physique Wellness που φαίνονται πολύ όμορφοι οι χώροι αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η λογική του ομαδικού καθώς (1) είτε θα μείνω πίσω λόγω ρυθμών (έχω παραπάνω λίπος πάνω μου απ ότι θα ήθελα) (2) εστιάζουν σε γρήγορες και απότομες κινήσεις που δεν με τρελαίνει προσωπικά και (3) η δυνατή μουσική που χτυπάει εγκέφαλο πράγμα που αποφευγω ούτως ή αλλιώς πια έχοντας φτάσει μια ηλικία. 

δεν φταιει η ηλικια. απλα αυτη η μοδα που εχουν βαφτισει personal και μαζευουν 4-10 ατομα και σου λενε αυτο θα κανεις και αμα σου αρεσει και αμα μπορεις η εχεις καποιο θεμα μυοσκελετικο, ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που εχουν ανακαλυψει τα τελευταια χρονια. ειναι τα πιο πεταμενα λεφτα που μπορει να δωσει καποιος
1000 φορες αν θελει καποιος personal να παει να πληρωσει και να του κανει καποιος personal. Ενα ατομο τη φορα δλδ και με απολυτη προσαρμογη του προγραμματος πανω στο εκαστοτε ατομο, αναλογα με τις αναγκες του τους στοχους του η ακομα και τα προβληματα υγειας που μπορει να εχει

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Giorgos241 said:

Αν έχεις χρόνο και το φέρει η κουβέντα μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχει και ελεύθερα βάρη; Καθώς από τις φωτογραφίες φαίνεται να είναι μόνο κε ομαδικά όπως τα alter life στο μαρουσι

Ναι ελεύθερα βάρη κάνει ο φίλος ;) δεν κάνει ομαδικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Nabuko said:

Θα συμφωνήσω με τον τεράστιο Dorian

Συμφωνώ εν μέρη σε οκά αυτά που λέει, αλλά με ένα μέτρο. Μου αρέσει ένα καθαρό γυμναστήριο και ένας καθαρός χώρος. Επίσης για εμένα που είναι ένα casual και δεν πάω για αθλητής παρά μόνο για να ειμαι σε ένα ΟΚ επίπεδο σωματικό,

Spoiler

να μπορώ να σηκωθώ να περπατήσω 40 λεπτά χωρίς να λαχανιάζω, να μπορώ να σηκώσω τα ψώνια του σούπερ χωρίς να μου φύγει καμία, να μπορώ να ανέβω σκάλες

άτομα που ουρλιάζουν, Βαράνε βάρη σαν να είναι πιάτα σε πίστα μόνο με ενοχλούν, αγχώνουν. Ναι και εγώ θα φωνάξω αν κάνω max rep, ή θα ιδρώνω παραπάνω αν τρέχω 1:39 ώρα αλλα σε ένα όριο που δεν θα ενοχλήσω κάποιον. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...