Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

2 μήνες άντεξα εκεί μέσα. Πολύ πιτσιρικαρία που έρχονται 4-5 μαζί και κωλοβαράνε στο μηχάνημα, πολύ βαβούρα περισσότερη απ' 'ότι αντέχει ένας φυσιολογικός οργανισμός, πάρα πολλά "έχεις πολλά?" κλπ. 

Πηγαινω χρόνια στου Αγιου Δημητριου αλλα στις 6 το πρωι. Ειμαστε σταθερα 25-30 ατομα πρωινοι κ φυσικα γνωριζομαστε ολοι πλεον με τον καιρο, υπαρχει ωραιο κλιμα αλληλοβοηθειας και πολυ χαβαλε. Μετα τις 10 το πρωι δεν τολμαω να παω και δεν το συζητω για απογευματινες ωρες,γινεται της μουρλής.  Παλια που ηταν 24ωρο βόλευε παρα πολυ

• Like 1
  • Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Πηγαινω χρόνια στου Αγιου Δημητριου αλλα στις 6 το πρωι. Ειμαστε σταθερα 25-30 ατομα πρωινοι κ φυσικα γνωριζομαστε ολοι πλεον με τον καιρο, υπαρχει ωραιο κλιμα αλληλοβοηθειας και πολυ χαβαλε. Μετα τις 10 το πρωι δεν τολμαω να παω και δεν το συζητω για απογευματινες ωρες,γινεται της μουρλής.  Παλια που ηταν 24ωρο βόλευε παρα πολυ

Πάντως yava στην περιοχή μου έβλεπα 7.00 - 23.00.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Πάντως yava στην περιοχή μου έβλεπα 7.00 - 23.00.

Να πω την αλήθεια δεν γνωριζω αν εχουν διαφορετικο ωράριο, λεω μηπως και ολη η αλυσιδα εχει το ιδιο

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Πηγαινω χρόνια στου Αγιου Δημητριου αλλα στις 6 το πρωι.

Για αυτό λέω και εγώ αλλά πήγαινα κατά τις 12-12.30 και δεν. Φαντάζομαι τι θα γίνεται αργότερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαίνω εδώ και καιρό στα yava Καλλιθέα (μαύρα χάλια σε υποδομές), αλλά 6:30 το πρωί. Στάνταρ κόσμος, μια χαρά προπόνηση χωρίς άγχος ή περίμενε. 

Νομίζω πως αν θες/μπορείς μόνο ώρες αιχμής, το να πας σε ολιγομελή με ραντεβού είναι μονόδρομος. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yava ούτε απέξω 

Πήγαινα στο Ψυχικό και στο Μαρούσι 

Βρωμια και δυσωδία επιπέδου Ισλαμαμπάντ. Το μαμημένο το πεκ ντεκ δεν είχε καθαριστεί ποτέ, είχε αλλάξει χρώμα από την ιδρωτιλα 

Τουαλέτα πήγαινα καταδρομικά, η ουρολοίμωξη καραδοκουσε πίσω από την πόρτα 

Φυσικά, νορμάλ ώρες απλησίαστο, μου έχει τύχει ο γυμναστής να τον κάνει ο θεος, να βάζει τρανό στην διαπασών για τους φίλους του που ήταν εκεί 

Για κάνα διάδρομο, μέχρι εκεί

LoL ειδικά στο Ψυχικό θυμάμαι τώρα και γελάω είχα και την ελπίδα να κάνω και μπάνιο ο μαλεας πριν την δουλειά (δούλευα εκεί κοντά). Μια φορά μπήκα στα αποδυτήρια, είδα τις ντουζιέρες σε τι κατάσταση ήταν και οι ντουζιέρες γέλασαν σαρδονια. Γιατί οι ντουζιέρες ξέρουν 

Επεξ/σία από tutuyo
  • Sad 1
Δημοσ.

Eχω να περασω απο γυμναστηριο εδω και πανω απο 15 χρονια. Πριν τα 20 πηγαινα αλλα πολυ βρωμια λιγα μηχανηματα και αβολες καταστασεις. Εκει μετα το στρατο στα 19 και κατι χτυπησα παγκο μπαρα πολυοργανα και απο τοτε εχω το δικο μου παω οποτε θελω μηδεν ενοχληση ολα καθαρα και τα λεφτα που εδωσα για ολα θα ηταν 1 χρονος σε ενα γυμναστηριο που θα ηθελε 40-50 το μηνα. 

Κατι yava κτλ ειναι φθηνα γιατι απο τους 100 που κανουν συνδρομη οι 10 θα πατησουν μεσα στο χρονο. 

Σου λεει ο αλλος ελα μωρε 70 ευρω το χρονο ειναι ας κανω. Κανει και μετα μην τον ειδατε. 

Δημοσ.

γατακια...

οποιος δεν εχει επιβιωσει απο yava παγκρατι (φιλολαου) δε ξερει τι θα πει αηδια και μπαχαλο σε γυμναστηριο....

Γυψοσανιδες/τοιχοι με τρυπες, ποντικια να σου κλεινουν το ματι στις γωνιες, χειμωνα (!) καλοκαιρι ανοικτα παραθυρα για προφανεις λογους ενω παιζει να καταληξεις με μαυρισμενο ματι ή τσισακια στα ρουχα οταν πας κανενα απογευμα να κανεις μηχανηματα/βαρη οταν γυμναζεται και η αλβανικη μαφια της περιοχης...

Δεν υπρχε οργανο που να μην ειχε ζημια/προβλημα ενω εμενα μια φορα κοπηκε ο ιμαντας τροχαλιας (οταν εκανα δικεφαλο)!

Ειχα βρει καβατζα ειτε πολυ πρωι, ειτε π.χ 10 το πρωι (δουλευα σε βαρδιες τοτε) αλλα και παλι δε παλευοταν. Γυμναστες ειταν παιδια που ειχαν εμπειρια (αλλα οχι πτυχιο) που προσπαθουσαν.

Εκει που εγω εφυγα δεν ηταν ουτε η βρωμα ουτε η ανυπαρκτη συντηρηση αλλα οταν αρχισαν να βουτανε πραγματα (κινητα στις αιθουσες, σπαγαν ντουλαπια κτλ). Ηταν συνηθειο(!) να ζητανε στη γραμματεια να δει απο τις καμερες τι εγινε ενω αρκετες φορες ειχα δει αστυνομια μεσα!

Ξαναγραφω για αλλη μια φορα, συνοικιακα μικρα γυμναστηρια και ας ειναι πιο ακριβα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, somt είπε

this just in

Θεωρειται αυτη απο τις καλες τους προσφορες γενικα; Ή βγαζουν και καλύτερες ανα διαστηματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...