Nabuko Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, Sablj είπε Ο κύριος λόγος... ...είναι τα πωπουδάκια με τα κολάν. 😄 4
polaki Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 hour ago, Raki-meze said: Σας ακούω όλους με προσοχή, έχοντας ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά στα Java με 69€ τον χρόνο. (τακτικός θαμώνας, 4-5 φορές την εβδομάδα) Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών, κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά. Η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών για εσένα, καθώς για τους υπόλοιπους 99 απ'τους 100 που γράφονται είναι τα πιο πεταμένα λεφτά που έδωσαν ποτέ. Μιας και ποτέ δεν πάνε! Το βασικότερο θέμα που βλέπω παραλείπετε οι περισσότεροι είναι ότι στο γυμναστήριο που έχεις φτιάξει σπίτι πρέπει να έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή γνώση ασκησιολογίου, αρχικά για να μην τραυματιστείς, και αφετέρου ώστε να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια χωρίς να προχωράς στους στόχους σου, όποιοι και να είναι αυτοί. Σίγουρα, στα gyms "του κιλού" οι πιθανότητες να ασχοληθεί μαζί σου ένας γυμναστής των 750€ είναι σχεδόν μηδέν, αλλά τουλάχιστον αν εσύ ασχοληθείς να τους ρωτήσεις για 3-4-10 ασκήσεις, αναγκαστικά θα σου δείξει. Το λέω γιατί γυμνάζομαι απ'τα 16 μου (είμαι 45), και μόλις πριν 2 χρόνια που έκανα personal διαπίστωσα πόσο λάθος έκανα κάποιες ασκήσεις. Όχι όλες, αλλά κάποιες. Για να μη μακρυγορώ, θεωρώ όποιος έχει σπίτι του gym, μόνο να κερδίσει έχει αν φέρει έναν personal trainer να κάνουν μαζί 3-4 προπονήσεις να δει ΣΩΣΤΕΣ ασκήσεις και να συνεχίσει μετά μόνος του. Και σε ένα 6μηνο φέρτον πάλι για 1-2 απλά να σου υπενθυμίσει τα σημεία που σίγουρα θα έχεις ξεχαστεί. Ακόμα και η φαινομενικά πιο "can't get it wrong" άσκηση του πάγκου, έχει διαφορά το πόσο ανοικτά ή κλειστά έχεις τη λαβή, πόσο μέσα ή έξω έχεις τους αγκώνες κλπ. Δύσκολο εώς ακατόρθωτο να γνωρίζεις τί πρέπει να κάνεις αλλά και να έχεις μέσα στην προπόνηση το νου να τα κάνεις σωστά ειδικά όταν βρίσκεσαι σε οριακά κιλά. Καλά δε συζητάω για δικέφαλους.. 99 στους 100 στα gyms τους κάνουν λάθος (me included), με το να κλέβουν με ώμους, με κορμό, με πόδια, μέχρι και με φρύδια... 1
gpapadakis Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 35 minutes ago, Nabuko said: ...είναι τα πωπουδάκια με τα κολάν. 😄 Ενας απο τους λογους που δεν παω πλεον, τωρα που μεγαλωνω και εχω αρχισει και βαριεμαι αρκετα τα περα δωθε (εχω ποδηλατο και παγκο σπιτι), ειναι οι κυριες που πανε γυμναστηριο για να γυμνασουν... τον πωπο τους. Μου φαινεται γελοιο να βλεπω να ερχονται μονο και μονο για να κανουν squats και τετοια. Αν εισαι μικρος λογικο βεβαια να γουσταρεις και να καβλαντιζεις κιολας. 3
Sablj Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 hours ago, Nabuko said: ...είναι τα πωπουδάκια με τα κολάν. 😄 Δυστυχώς στα Yava πλέον είναι σπάνια.... 😌😌😌 1
Arkin Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 6 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Σεβομαι την αποψη σου. Προφανως δεν συμφωνω, Ο καθε ενας κρινει με βαση 1) τις αναγκες του. 2) τις εμπειριες του, και 3) τις γνωσεις του πανω στο συγκεκριμενο θεμα. 5000Ε για διαδρομο + πολυοργανο + αλτηρες + παγκο + μπαρες ειναι οριακα. Και μιλαω παντα οχι για τα πιο ακριβα της αγορας αλλα για mid range. Εννοειται κανεις αυτες τις επιλογες με γνωμονα την 10ετια και με μια καλη συντηρηση γιατι οχι και παραπανω. 2 πολυ καλες προσθηκες επισης θα ηταν ενα hack squat και μια πρεσα ποδιων. δεν ειναι απαραιτητα ειδικα στην αρχη αλλα αν μιλαμε για dream homegym τα θελεις. Μεγαλο το κοστος σιγουρα, ειδικα για μηχανημα που γυμναζει μονο ποδια. Η μαγκια ειναι οτι αν το εχεις ηδη, σιγα σιγα το εμπλουτιζει σε βαθος χρονου Αυτο εδω εχω εξαιρετικο 30 χρονια μετα και σαν καινουργιο παρολο το ποσο εχει δουλευτει τα καλα οταν μηχανηματα δουλευονται απο 2-3 ατομα ενω στο γυμναστηριο θα χαλανε πολυ πιο γρηγορα μιας και δεν σταματανε. Εχει και προσπεκτ με πανω απο 60 ασκησεις που μπορεις να κανεις με το πολυοργανο. Και ο διαδρομος στα 399 εχει 4-5 χρονια απο mediamarkt προφανως εχει και με 5000 διαδρομους εχει και με 100 ευρω. Για 200 300χλμ το μηνα νομιζω ειναι υπεραρκετος. Εχω κανει και σε διαδρομο 1000αρικου προφανως η μεγαλυτερη ευκολια ο πιο πλατυς διαδρομος απο εκει και περα ειτε παει μεχρι 20χλμ/ωρα ειτε παει μεγαλυτερη κληση ειναι προγραμματα που δεν θα δουλεψω ποτε. 70 κιλα ειμαι οποτε και σε βαρος δεν εχει προβλημα για οσες ωρες και να κανω. Παγκος ενας της amila αθανατος μεχρι 110 κιλα εχω φορτωσει χωρις προβλημα 200 δεν θα εβαζα προφανως. Αν θελετε επαγγελματικα μηχανηματα και κανετε body building η γενικα πρωταθλημα κτλ προφανως θα χρειαστειτε και 4 και 5 και 10 χιλιαρικα σε ολα υπαρχει το καλυτερο και το πολυ πιο ακριβο. Για απλη οικιαση χρηση που να τα εχεις ολα και να ειναι δικα σου οτι ωρα θελεις οτι μερα θελεις νομιζω τα 2k ειναι υπεραρκετα. Γνωμη μου προφανως που ασχολουμαι με γυμναστηριο εδω και 25 χρονια κοντα. https://www.skroutz.gr/s/21990910/Fit-Fit-Act-175-Ilektrikos-Anadiploumenos-Diadromos-Gymnastikis-1-75hp-gia-CHristi-eos-110kg.html 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Ένα τέτοιο ιδιωτικό gym θα ήταν ότι πρέπει αλλά θέλει κάτι πενταροδεκάρες παραπάνω 😁 Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Nabuko 2
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ένα τέτοιο ιδιωτικό gym θα ήταν ότι πρέπει αλλά θέλει κάτι πενταροδεκάρες παραπάνω 😁 Για bodybuilding μια χαρα. Για απλο κοσμο που θελει να γυμναζετε οποτε θελει και να εχει ενα καλο σωμα και υγεια απλα αχρειαστο. Καπου εχουμε ξεφυγει.
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, Arkin είπε Αυτο εδω εχω εξαιρετικο 30 χρονια μετα και σαν καινουργιο παρολο το ποσο εχει δουλευτει τα καλα οταν μηχανηματα δουλευονται απο 2-3 ατομα ενω στο γυμναστηριο θα χαλανε πολυ πιο γρηγορα μιας και δεν σταματανε. Εχει και προσπεκτ με πανω απο 60 ασκησεις που μπορεις να κανεις με το πολυοργανο. Και ο διαδρομος στα 399 εχει 4-5 χρονια απο mediamarkt προφανως εχει και με 5000 διαδρομους εχει και με 100 ευρω. Για 200 300χλμ το μηνα νομιζω ειναι υπεραρκετος. Εχω κανει και σε διαδρομο 1000αρικου προφανως η μεγαλυτερη ευκολια ο πιο πλατυς διαδρομος απο εκει και περα ειτε παει μεχρι 20χλμ/ωρα ειτε παει μεγαλυτερη κληση ειναι προγραμματα που δεν θα δουλεψω ποτε. 70 κιλα ειμαι οποτε και σε βαρος δεν εχει προβλημα για οσες ωρες και να κανω. Παγκος ενας της amila αθανατος μεχρι 110 κιλα εχω φορτωσει χωρις προβλημα 200 δεν θα εβαζα προφανως. Αν θελετε επαγγελματικα μηχανηματα και κανετε body building η γενικα πρωταθλημα κτλ προφανως θα χρειαστειτε και 4 και 5 και 10 χιλιαρικα σε ολα υπαρχει το καλυτερο και το πολυ πιο ακριβο. Για απλη οικιαση χρηση που να τα εχεις ολα και να ειναι δικα σου οτι ωρα θελεις οτι μερα θελεις νομιζω τα 2k ειναι υπεραρκετα. Γνωμη μου προφανως που ασχολουμαι με γυμναστηριο εδω και 25 χρονια κοντα. https://www.skroutz.gr/s/21990910/Fit-Fit-Act-175-Ilektrikos-Anadiploumenos-Diadromos-Gymnastikis-1-75hp-gia-CHristi-eos-110kg.html τουλαχιστον με εκανες και γελασα. ο διαδρομος ειναι για κλαματα οχι για γελεια. ουτε μισο HIIT δεν θα μου βγαλει. ειμαι 93κιλα με 1.92 υψος ουτε bodybuilding κανω ουτε ειμαι επαγγελματιας αθλητης. απλα θελω να με βλεπω να προοδευω δεν θελω υδρωνω τσαμπα το πολυοργανο ειναι οκ. αλλα μεχρι εκει. αποτι καταλαβαινω χωρις να εχω δει τα κιλα ευκολα θα το τερματισει καποιος που κανει σοβαρη προπονηση με βαρη για αρκετα χρονια. γιαυτο λεω οτι δεν κανει αν εσενα σου κανει εννοειται πως εγω περισευω, και η απψη μου. εχεις φτιαξει κατι καλο που για σενα δουλευει. αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι κατι που για εσενα δουλευει για καποιον αλλον δεν δουλευει χωρις αυτο να σημαινει οτι ο αλλος ειναι προταθλητης η οτι κανει bodybuilding
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε τουλαχιστον με εκανες και γελασα. ο διαδρομος ειναι για κλαματα οχι για γελεια. ουτε μισο HIIT δεν θα μου βγαλει. ειμαι 93κιλα με 1.92 υψος ουτε bodybuilding κανω ουτε ειμαι επαγγελματιας αθλητης. απλα θελω να με βλεπω να προοδευω δεν θελω υδρωνω τσαμπα το πολυοργανο ειναι οκ. αλλα μεχρι εκει. αποτι καταλαβαινω χωρις να εχω δει τα κιλα ευκολα θα το τερματισει καποιος που κανει σοβαρη προπονηση με βαρη για αρκετα χρονια. γιαυτο λεω οτι δεν κανει αν εσενα σου κανει εννοειται πως εγω περισευω, και η απψη μου. εχεις φτιαξει κατι καλο που για σενα δουλευει. αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι κατι που για εσενα δουλευει για καποιον αλλον δεν δουλευει χωρις αυτο να σημαινει οτι ο αλλος ειναι προταθλητης η οτι κανει bodybuilding Εισαι παραπανω κιλα οποτε ισως για αυτο θες κατι καλυτερο παλιοτερα ετρεχα εξω με μεγιστες ταχυτητες 13-14χλμ στο peak και παραπανω δεν ηθελα εξου και ο διαδρομος που παλι δεν τον τερματιζω μεχρι 12 1-2 ωριτσες και ειμαι πολυ κομπλε. Για μενα δουλευει και να πηγαινα σε διπλασια τιμη απλα θα μου ηταν αχρηστος. Πιστευω στο 90% του κοσμου θα ειναι παραπανω απο κομπλε ο συγκεκριμενος για απλη καθημερινη ασκηση. Το οργανο ειναι στα 70 κιλα max τα βαρη που εχει και το τερματιζω μονο στο στηθος που κλεινεις τα χερια καποτε εβαζα και 2 10κιλα ακομα πανω. Αν θελεις να σηκωνεις 150 κιλα δεν εισαι απλος ανθρωπος που θελει γυμναστικη και καλο σωμα και υγεια αλλα πας προς πρωταθλητισμο. Ο 1/100 κανει 150 κιλα στηθος? Ο 1/1000? Στο τρεξιμο ποιος κανει τα 10χλμ κατω απο 1 ωρα? Να πουμε ο 1/200? Για αυτο λεω οτι καπου ξεφευγουμε στις τιμες. Ναι εχεις απαιτησεις και θες να βαρας πχ 120 κιλα πλατη 200 κιλα ποδια και 20χλμ ανα ωρα στο διαδρομο. Εισαι ο ενας στους 1000 ομως και παλι ισως λεω λιγο.
Sablj Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 10 hours ago, Nabuko said: Ένα τέτοιο ιδιωτικό gym θα ήταν ότι πρέπει αλλά θέλει κάτι πενταροδεκάρες παραπάνω 😁 Ειδικά αν βάλεις και το Camaro μέσα... 😍 2
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 10 ώρες πριν, Arkin είπε Εισαι παραπανω κιλα οποτε ισως για αυτο θες κατι καλυτερο παλιοτερα ετρεχα εξω με μεγιστες ταχυτητες 13-14χλμ στο peak και παραπανω δεν ηθελα εξου και ο διαδρομος που παλι δεν τον τερματιζω μεχρι 12 1-2 ωριτσες και ειμαι πολυ κομπλε. Για μενα δουλευει και να πηγαινα σε διπλασια τιμη απλα θα μου ηταν αχρηστος. Πιστευω στο 90% του κοσμου θα ειναι παραπανω απο κομπλε ο συγκεκριμενος για απλη καθημερινη ασκηση. Το οργανο ειναι στα 70 κιλα max τα βαρη που εχει και το τερματιζω μονο στο στηθος που κλεινεις τα χερια καποτε εβαζα και 2 10κιλα ακομα πανω. Αν θελεις να σηκωνεις 150 κιλα δεν εισαι απλος ανθρωπος που θελει γυμναστικη και καλο σωμα και υγεια αλλα πας προς πρωταθλητισμο. Ο 1/100 κανει 150 κιλα στηθος? Ο 1/1000? Στο τρεξιμο ποιος κανει τα 10χλμ κατω απο 1 ωρα? Να πουμε ο 1/200? Για αυτο λεω οτι καπου ξεφευγουμε στις τιμες. Ναι εχεις απαιτησεις και θες να βαρας πχ 120 κιλα πλατη 200 κιλα ποδια και 20χλμ ανα ωρα στο διαδρομο. Εισαι ο ενας στους 1000 ομως και παλι ισως λεω λιγο. i rest my case....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα