Natm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, vamvakoolas said: πλατη αμφιβαλλω ειδικα χωρις οργανο αλλα οκ Καλλιθεα Yava που θιγω πιο πάνω, αν θυμάμαι καλά έχει: 1. 6-7 μηχανήματα για έλξεις εμπροσθολαίμιες/οπισθολαίμιες/μονόζυγο με βάρη 2. 2 μηχανήματα χαμηλής κωπηλατικής 3. 3 μηχανήματα 'ψηλής' κωπηλατικής 4. πάγκους που μπορείς να κάνεις πλάτη με ελεύθερα Δε νομίζω οτι δεν θα μπορούσε κάποιος κάτι ελεύθερο από όλα αυτά (ή έστω με 1 άτομο) να βρει να κάνει άσκηση. No excuses λέμε.
Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε πλατη αμφιβαλλω ειδικα χωρις οργανο αλλα οκ Σκυφτή κωπηλατική με μπάρα Ξαπλωτή κωπηλατική με μπάρα στον επικλινή Ξαπλωτή κωπηλατική στον επικλινή με ανάποδη λαβή Σκυφτή κωπηλατική με κλειστή λαβή Έλξεις στο μονόζυγο Έλξεις στο μονόζυγο με ουδέτερη λαβή Έλξεις στο μονόζυγο με ανάποδη λαβή Σκυφτή κωπηλατική με αλτήρες Σκυφτή κωπηλατική με αλτήρα με το ένα χέρι Ξαπλωτή κωπηλατική με αλτήρες στον επικλινή 1
vamvakoolas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) εγω δυστηχως δε κανω το ξερολα και εχω προγραμμα εκγυμνασης με βαση τα χαρακτηριστικα μου και το ιστροικο απο γυμναστη (ΤΕΦΑΑ). Για παραδειγμα ελξεις δεν για διαφορους λογους. Απο τα υπολοιπα που εγραψε παλι εξαρτασαι αν υπαρχει ελευθερη λαβη διαθεσιμη. Επιπλεον αν εξαιρεσουμε ενα γυμναστηριο που ειχε πραγματι 2 και 3 οργανα για τις ιδιες ομαδες (φανταζομαι στην Αθηνα τα γυμναστηρια πιανουν 500τμ για πλακα) ολα οσα εχω παει στη καλυτερη να εχουν δευτερο... anyway απο αυτα που διαβασα καλα κανω και πηγαινω τοσα χρονια ακυρες ωρες που δεν υπαρχει ψυχη Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα