Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις αγόρασα το oneplus nord 3 από κοτσοβολο και παρατηρησα ότι οι γνήσιες ταινίες του κουτιού είναι κομμένες και από πάνω έχουν μπει άλλες, πήγα από κει το έδειξα, φέραν κ τα άλλα δύο που είχαν απόθεμα κ ήταν ίδια κ επίσης πήραμε τηλ σε άλλο κατάστημα που είχε 6 σε αποθεμα κ ήταν όλα έτσι.. Τι να κάνω να πάρω τα χρήματα πίσω η να το κρατήσω.... Έχει κάποιος άποψη η την ίδια εμπειρία!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, SUPERSONIC_1983 said:

Καλησπέρα, μόλις αγόρασα το oneplus nord 3 από κοτσοβολο και παρατηρησα ότι οι γνήσιες ταινίες του κουτιού είναι κομμένες και από πάνω έχουν μπει άλλες, πήγα από κει το έδειξα, φέραν κ τα άλλα δύο που είχαν απόθεμα κ ήταν ίδια κ επίσης πήραμε τηλ σε άλλο κατάστημα που είχε 6 σε αποθεμα κ ήταν όλα έτσι.. Τι να κάνω να πάρω τα χρήματα πίσω η να το κρατήσω.... Έχει κάποιος άποψη η την ίδια εμπειρία!!! 

Να το κρατήσεις. Πιθανόν τα ανοίγουν όταν έρχονται για έλεγχο ή να βάλουν κάτι μέσα από την αντιπροσωπεία. Εφόσον είναι όλα το ίδιο τι νόημα έχει να το επιστρέψεις; 🤔 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
8 ώρες πριν, koutsis είπε

Να το κρατήσεις. Πιθανόν τα ανοίγουν όταν έρχονται για έλεγχο ή να βάλουν κάτι μέσα από την αντιπροσωπεία. Εφόσον είναι όλα το ίδιο τι νόημα έχει να το επιστρέψεις; 🤔 

Ξέρω και γωνμηπως συμβαίνει κάτι σε όλα , παραεισαγωγη ,εκθεσιακά ....τι να πω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, SUPERSONIC_1983 είπε

Ξέρω και γωνμηπως συμβαίνει κάτι σε όλα , παραεισαγωγη ,εκθεσιακά ....τι να πω 

Εάν είναι από Κίνα θα το καταλάβεις μέσω του IMEI.

Θα το βρεις πίσω στο κουτί.

Κάνε ένα τσεκατιρσμα εδώ https://www.imei.info/

Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες.

Εάν δεις ότι είναι από EUR είσαι καλυμμένος από εγγύηση και τα σχετικά.

Μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus θα το δεχτεί.

Εάν πάλι όχι τότε το πας πίσω.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
Στις 28/8/2024 στις 10:13 ΠΜ, GATE123 είπε

Εάν είναι από Κίνα θα το καταλάβεις μέσω του IMEI.

Θα το βρεις πίσω στο κουτί.

Κάνε ένα τσεκατιρσμα εδώ https://www.imei.info/

Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες.

Εάν δεις ότι είναι από EUR είσαι καλυμμένος από εγγύηση και τα σχετικά.

Μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus θα το δεχτεί.

Εάν πάλι όχι τότε το πας πίσω.

Αδερφέ καταρχήν ευχαριστώ, δεύτερον το βάζω το imei αλλά δεν μου γράφει από πού είναι , βέβαια το κουτί γράφει απ' έξω Κίνα αλλά όλα εκεί φτιάχνονται μου είπαν απ' τον Κωτσόβολο, επίσης εγώ έχω την έκδοση 12/256 και στο imeiου βγάζει ότι είναι 8/128....τι φάση ?

Στις 28/8/2024 στις 12:07 ΠΜ, Fotia είπε

Αντιπροσωπεία δεν έχουν στην  Ελλάδα να τα άνοιξαν ..

Τα έχει η oppo ,μήπως πηγαίνουν εκεί κ τα ανοίγουν να βάλουν κάτι , δεν ξέρω ειλικρινά....μου κάνει εντύπωση!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SUPERSONIC_1983 είπε

Αδερφέ καταρχήν ευχαριστώ, δεύτερον το βάζω το imei αλλά δεν μου γράφει από πού είναι , βέβαια το κουτί γράφει απ' έξω Κίνα αλλά όλα εκεί φτιάχνονται μου είπαν απ' τον Κωτσόβολο, επίσης εγώ έχω την έκδοση 12/256 και στο imeiου βγάζει ότι είναι 8/128....τι φάση ?

Ωραία.

Το επόμενο βήμα είναι να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus και να τους ρωτήσεις.

Μπορείς να γράψεις στα ελληνικά θα σου απαντήσουν.

Δώσε και το IMEI εάν χρειαστεί.

https://www.oneplus.com/gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...