SUPERSONIC_1983 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλησπέρα, μόλις αγόρασα το oneplus nord 3 από κοτσοβολο και παρατηρησα ότι οι γνήσιες ταινίες του κουτιού είναι κομμένες και από πάνω έχουν μπει άλλες, πήγα από κει το έδειξα, φέραν κ τα άλλα δύο που είχαν απόθεμα κ ήταν ίδια κ επίσης πήραμε τηλ σε άλλο κατάστημα που είχε 6 σε αποθεμα κ ήταν όλα έτσι.. Τι να κάνω να πάρω τα χρήματα πίσω η να το κρατήσω.... Έχει κάποιος άποψη η την ίδια εμπειρία!!!
koutsis Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, SUPERSONIC_1983 said: Καλησπέρα, μόλις αγόρασα το oneplus nord 3 από κοτσοβολο και παρατηρησα ότι οι γνήσιες ταινίες του κουτιού είναι κομμένες και από πάνω έχουν μπει άλλες, πήγα από κει το έδειξα, φέραν κ τα άλλα δύο που είχαν απόθεμα κ ήταν ίδια κ επίσης πήραμε τηλ σε άλλο κατάστημα που είχε 6 σε αποθεμα κ ήταν όλα έτσι.. Τι να κάνω να πάρω τα χρήματα πίσω η να το κρατήσω.... Έχει κάποιος άποψη η την ίδια εμπειρία!!! Να το κρατήσεις. Πιθανόν τα ανοίγουν όταν έρχονται για έλεγχο ή να βάλουν κάτι μέσα από την αντιπροσωπεία. Εφόσον είναι όλα το ίδιο τι νόημα έχει να το επιστρέψεις; 🤔 Επεξ/σία 27 Αυγούστου από koutsis
SUPERSONIC_1983 Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 8 ώρες πριν, koutsis είπε Να το κρατήσεις. Πιθανόν τα ανοίγουν όταν έρχονται για έλεγχο ή να βάλουν κάτι μέσα από την αντιπροσωπεία. Εφόσον είναι όλα το ίδιο τι νόημα έχει να το επιστρέψεις; 🤔 Ξέρω και γωνμηπως συμβαίνει κάτι σε όλα , παραεισαγωγη ,εκθεσιακά ....τι να πω
GATE123 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SUPERSONIC_1983 είπε Ξέρω και γωνμηπως συμβαίνει κάτι σε όλα , παραεισαγωγη ,εκθεσιακά ....τι να πω Εάν είναι από Κίνα θα το καταλάβεις μέσω του IMEI. Θα το βρεις πίσω στο κουτί. Κάνε ένα τσεκατιρσμα εδώ https://www.imei.info/ Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες. Εάν δεις ότι είναι από EUR είσαι καλυμμένος από εγγύηση και τα σχετικά. Μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus θα το δεχτεί. Εάν πάλι όχι τότε το πας πίσω. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από GATE123
SUPERSONIC_1983 Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου Στις 28/8/2024 στις 10:13 ΠΜ, GATE123 είπε Εάν είναι από Κίνα θα το καταλάβεις μέσω του IMEI. Θα το βρεις πίσω στο κουτί. Κάνε ένα τσεκατιρσμα εδώ https://www.imei.info/ Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες. Εάν δεις ότι είναι από EUR είσαι καλυμμένος από εγγύηση και τα σχετικά. Μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus θα το δεχτεί. Εάν πάλι όχι τότε το πας πίσω. Αδερφέ καταρχήν ευχαριστώ, δεύτερον το βάζω το imei αλλά δεν μου γράφει από πού είναι , βέβαια το κουτί γράφει απ' έξω Κίνα αλλά όλα εκεί φτιάχνονται μου είπαν απ' τον Κωτσόβολο, επίσης εγώ έχω την έκδοση 12/256 και στο imeiου βγάζει ότι είναι 8/128....τι φάση ? Στις 28/8/2024 στις 12:07 ΠΜ, Fotia είπε Αντιπροσωπεία δεν έχουν στην Ελλάδα να τα άνοιξαν .. Τα έχει η oppo ,μήπως πηγαίνουν εκεί κ τα ανοίγουν να βάλουν κάτι , δεν ξέρω ειλικρινά....μου κάνει εντύπωση!!!
GATE123 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 4 ώρες πριν, SUPERSONIC_1983 είπε Αδερφέ καταρχήν ευχαριστώ, δεύτερον το βάζω το imei αλλά δεν μου γράφει από πού είναι , βέβαια το κουτί γράφει απ' έξω Κίνα αλλά όλα εκεί φτιάχνονται μου είπαν απ' τον Κωτσόβολο, επίσης εγώ έχω την έκδοση 12/256 και στο imeiου βγάζει ότι είναι 8/128....τι φάση ? Ωραία. Το επόμενο βήμα είναι να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus και να τους ρωτήσεις. Μπορείς να γράψεις στα ελληνικά θα σου απαντήσουν. Δώσε και το IMEI εάν χρειαστεί. https://www.oneplus.com/gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα