Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σε ένα elitedesk mini έχει hynix 16gb ram ddr5. Θέλω να βάλω άλλο ένα στιλ 16gb. Δεν βρίσκω το ίδιο μοντέλο βασικά ούτε καν την ίδια μάρκα. Πειράζει να βάλω μια άλλη πχ crucial? Προφανώς ddr5 και ίδιας ταχύτητας.

Επεξ/σία από for4
Δημοσ.
On 27/08/2024 at 23:57, for4 said:

Καλησπέρα, σε ένα elitedesk mini έχει hynix 16gb ram ddr5. Θέλω να βάλω άλλο ένα στιλ 16gb. Δεν βρίσκω το ίδιο μοντέλο βασικά ούτε καν την ίδια μάρκα. Πειράζει να βάλω μια άλλη πχ crucial? Προφανώς ddr5 και ίδιας ταχύτητας.

Εάν καταφέρεις και βρεις κάποιο με πανομοιότυπα specs->όχι μόνο σε θέμα ταχύτητας αλλά και ίδια cl/volt κατά "94%" θα είσαι οκ.

Δημοσ.
49 minutes ago, for4 said:

αυτό είναι το μοντέλο της μνήμης που έχω:

SK Hynix HMCG78MEBSA092N 16GB

και αυτό στο σκρουτζ:

Crucial 16GB DDR5 RAM με Ταχύτητα 4800 για Laptop (CT16G48C40S5) | Skroutz.gr

Κατέβασε το cpu-z, τρεξτο, πήγαινε στις καρτέλες με την μνήμη και εκεί σου λέει τι timmings δουλεύει.Τσεκαρε μετά με αυτή που θέλεις να αγοράσεις εάν είναι το ίδιο.

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/08/2024 at 08:12, for4 said:

image.png.7f8b517ab969d39f8a8ed455ee277991.png

Ίδια τα βλέπω,αν έχουν και την ίδια τάση λειτουργείας 1.1v (που λογικά θα έχουν) κατά 95%* θα σου παίξουν.

*Δυστυχώς με τις μνήμες δεν υπάρχει 100% σιγουριά, ακόμα και τις ίδιες να αγοράσεις μεταγενέστερα(στο ενδιάμεσο μπορεί ο κατασκευαστής να αλλάξει προμηθευτή των chip)

Υ.γ Τσεκαρε μια και το εργαλείο/ψαχτηρι της crucial

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...