GiantoXD Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Γεια στην παρέα ! Μετα από χρόνια ένας γνωστός μου κλείνει το πρατήριο που έχει … θέλω τα φώτα σας διότι και ο ίδιος δεν γνωρίζει ! Μπορεί να πουλήσει το εισροών-εκροών και αν ναι που και πως ;; Τιμή ;; Επίσης το σύστημα τιμολόγησης τι γίνεται ;; μπορεί να δωθεί και αυτό ;; Να σημειωθεί πως το μαγαζί του ενοικιάζεται δεν ήταν δικό του αλλά όλος ο εξοπλισμός και τα λογισμικά ήταν δικά του. Ευχαριστω για τον χρόνο σας 😀
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 ώρες πριν, GiantoXD είπε Γεια στην παρέα ! Μετα από χρόνια ένας γνωστός μου κλείνει το πρατήριο που έχει … θέλω τα φώτα σας διότι και ο ίδιος δεν γνωρίζει ! Μπορεί να πουλήσει το εισροών-εκροών και αν ναι που και πως ;; Τιμή ;; Επίσης το σύστημα τιμολόγησης τι γίνεται ;; μπορεί να δωθεί και αυτό ;; Να σημειωθεί πως το μαγαζί του ενοικιάζεται δεν ήταν δικό του αλλά όλος ο εξοπλισμός και τα λογισμικά ήταν δικά του. Ευχαριστω για τον χρόνο σας 😀 Ας ρωτήσει αυτόν που τον προμήθευσε με το ΕΕ και το σύστημα τιμολόγησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα