hondakkias31 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου On 14/01/2025 at 09:40, Simeon said: Ναί γίνεται με συνεννόηση. Απλά λύνεται το μισθωτήριο. Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο σε εμένα, είναι όπως λέει και ο @kazantzidis Η κατάσταση με τα σπίτια είναι καταστροφή για την κοινωνία αλλά είναι άλλο θέμα. γιατι δεν αφηναν ελεύθερο την χρονολογια κατασκευης του σπιτιου?ποιοι βολευονται αραγες!!!!
Deu164 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 5 ώρες πριν, hondakkias31 είπε γιατι δεν αφηναν ελεύθερο την χρονολογια κατασκευης του σπιτιου?ποιοι βολευονται αραγες!!!! Τις τράπεζες προφανώς όπως και τα funds που κατά ένα μέρος ανήκουν και αυτά στους εμπλεκόμενους καί τά οποία ρίχνουν τα λεγόμενα κλειστά κατασχεμένα στην αγορά με το σταγονόμετρο σε εξωπραγματικές τιμές και πολλά από αυτά κάποια στιγμή θα επιστρέψουν πίσω σε αυτούς με τον ίδιο τρόπο... Επίσης μια παλιότερη κατοικία αργά η γρήγορα θα χρειαστεί κάποια ανακαίνιση η οποία πάει μαζί και με ενεργειακή αναβάθμιση την οποία επιδοτεί το κράτος μέσω των τραπεζών... Το ένα χέρι νίβει το άλλο... 4
astakos7 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Σήμερα κατέθεσα ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου, πιστοποιητικο ενεργειακης απόδοσης κτλπ στην Πειραιώς για την δέσμευση των χρημάτων. Έχει προηγηθεί έλεγχος από δικηγόρο μου για τυχόν βάρη και το σπίτι είναι καθαρό.. Θα χρειαστεί κάτι άλλο από μεριάς μου ή της ιδιοκτητριας;
diotria Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 14 ώρες πριν, astakos7 είπε Σήμερα κατέθεσα ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου, πιστοποιητικο ενεργειακης απόδοσης κτλπ στην Πειραιώς για την δέσμευση των χρημάτων. Έχει προηγηθεί έλεγχος από δικηγόρο μου για τυχόν βάρη και το σπίτι είναι καθαρό.. Θα χρειαστεί κάτι άλλο από μεριάς μου ή της ιδιοκτητριας; Ναι, θα χρειαστει ακομα αρκετα εγγραφα, χρηματα, υπομονη και χρονο.
spiroskst Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 28/4/2025 στις 11:22 ΜΜ, Terteri είπε Και σε εμάς το ίδιο συνέβη. Όλα κύλησαν γρήγορα! Η εκτίμηση ήταν λιγότερο απ αυτό που ζητήσαμε, κάναμε ένσταση και όλα πήγαν καλά. Πήραμε όλο το ποσό και σήμερα κάναμε το συμβόλαιο. Γενικά μηχανικός, εκτίμηση και ένσταση μας πήρε πολύ χοντρικά 1 μήνα. Εγινε η εκταμίευση σας; Και αν ναι πως σας μπήκαν τα χρήματα;
Terteri Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 10 ώρες πριν, spiroskst είπε Εγινε η εκταμίευση σας; Και αν ναι πως σας μπήκαν τα χρήματα; Όχι ακόμα. Αλλά μας είπαν πως βγαίνει επιταγή με το όνομα του πωλητή.
JDimi Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 28/4/2025 στις 11:22 ΜΜ, Terteri είπε Και σε εμάς το ίδιο συνέβη. Όλα κύλησαν γρήγορα! Η εκτίμηση ήταν λιγότερο απ αυτό που ζητήσαμε, κάναμε ένσταση και όλα πήγαν καλά. Πήραμε όλο το ποσό και σήμερα κάναμε το συμβόλαιο. Γενικά μηχανικός, εκτίμηση και ένσταση μας πήρε πολύ χοντρικά 1 μήνα. Στην ένσταση ήρθε άλλος μηχανικός για έλεγχο και εκτίμηση;
Terteri Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 1 ώρα πριν, JDimi είπε Στην ένσταση ήρθε άλλος μηχανικός για έλεγχο και εκτίμηση; Όχι.. Ουσιαστικά η τράπεζα ζήτησε να δωθεί όλο το ποσό γιατί ήταν μικρή η διαφορά. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για το αν θα σου δώσουν όλο το ποσό. Η υπάλληλος της τράπεζας δε ήταν πολύ αισιόδοξη, όμως επειδή οι μισθοδοσίες μας είναι εκεί, ο άντρας μου είναι καλοπληρωτης της πιστωτικής μας έδωσαν ότι ζητήσαμε. Όσο για τον μηχανικό, μας είπαν ότι δεν βγάζει μόνος του το ποσό. Αυτός δίνει μια εκτίμηση και μετά περνάει από επιτροπή το ποσό που θα βγει στο τέλος. Βλέπουν τις φωτογραφίες, τις παροχές, την περιοχή κλπ για βγάλουν την τελική εκτίμηση.
JDimi Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλημέρα @Terteri Και εμένα ένα μικρο ποσό μου έκοψαν. Αίτηση για την ένσταση κάνουμε λογικά στην κεντρική μονάδα εξυπηρέτησης δανείων και όχι στο υποκατάστημα που κάναμε ζητήσαμε το δάνειο; Σε ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 12 Μαϊου από JDimi
parlapipas25 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Γνωρίζεις κάνεις πόσα επιπλέον έξοδα υπάρχουν πλην την αμοιβή του μεσίτη; Επεξ/σία 12 Μαϊου από parlapipas25
Dinos1973 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου On 30/04/2025 at 10:31, hondakkias31 said: γιατι δεν αφηναν ελεύθερο την χρονολογια κατασκευης του σπιτιου?ποιοι βολευονται αραγες!!!! το προγραμμα ειναι για να ξεφορτωθει η αστικη ταξη τα σαπακια με υπεραξια, ακομα να το καταλαβετε; 1 1
astakos7 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 7 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Γνωρίζεις κάνεις πόσα επιπλέον έξοδα υπάρχουν πλην την αμοιβή του μεσίτη; Σίγουρα είναι του δικηγόρου και του συμβολαιογραφου από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο 1
xartemporas Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Deleted. Επεξ/σία 12 Μαϊου από xartemporas
xartemporas Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 8 hours ago, parlapipas25 said: Γνωρίζεις κάνεις πόσα επιπλέον έξοδα υπάρχουν πλην την αμοιβή του μεσίτη; Εμένα ένας δικηγόρος για μια περίπτωση σπιτιού αξίας 160.000, μου είπε περίπου 2700 για εξοδα δικηγορου/συμβολαιογραφου. 1
parlapipas25 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 4 ώρες πριν, astakos7 είπε Σίγουρα είναι του δικηγόρου και του συμβολαιογραφου από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο 2 ώρες πριν, xartemporas είπε Εμένα ένας δικηγόρος για μια περίπτωση σπιτιού αξίας 160.000, μου είπε περίπου 2700 για εξοδα δικηγορου/συμβολαιογραφου. Δικηγόρο δικός σας ή της τράπεζας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα