Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, gos12 είπε

Άρα απ ότι καταλαβαίνω είμαι εκτός. Ευχαριστώ πολύ!!

Δεν ισχύει για 6 μήνες η προέγκριση?Γιατί είσαι εκτός?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

2 ώρες πριν, vkp είπε

Δεν ισχύει για 6 μήνες η προέγκριση?Γιατί είσαι εκτός?

Στην τράπεζα που έχω προέγκριση μου είπαν δύο μήνες δυστυχώς. Και τώρα όπως είπα, θέλουν νέα βεβαίωση επιλεξιμότητας.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gos12 είπε

Στην τράπεζα που έχω προέγκριση μου είπαν δύο μήνες δυστυχώς. Και τώρα όπως είπα, θέλουν νέα βεβαίωση επιλεξιμότητας.

Αν δεν την παιρνεις με την φετινη δηλωση, βγαινει ο μεσος ορος απο τα 3 τελευταια χρονια.

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Αν δεν την παιρνεις με την φετινη δηλωση, βγαινει ο μεσος ορος απο τα 3 τελευταια χρονια.

ναι το γνωριζω. Είναι και το μέσο όρο οριακά εκτός.

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου ανέφεραν ότι για 6 μήνες όπως λεει το χαρτί της προέγκρισης δεν έχω θέμα.Κάποιος άλλος που να εχει ασχοληθεί να μας πει??

Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 4:03 ΜΜ, astakos7 είπε

Στα 190.000€ που είναι το κόστος του σπιτιού, ο δικηγόρος μου ζήτησε 700€

Ο συμβολαιογράφος πόσα σου ζήτησε η δεν έχεις φτάσει ακόμα εκεί;

Νομίζω ο δικηγόρος καλά σου πήρε 

Δημοσ.

Πούλαω σπίτι μέσω του προγράμματος.

Ο δικηγόρος του αγοραστή μου ζητάει και για φέτος τους μήνες του ΕΝΦΙΑ δηλαδή 5 μήνες  , όχι αυτόν που πλήρωσα πλήρως για το 2025. 

Τι ισχύει? 

Δημοσ.

οταν βγει ο ενφια του 2026 θα σου εμφανιστει για 5 μηνες του ετους που ειχες στην κατοχη σου το ακινητο.Δεν αφορα τον αγοραστη ο μελλοντικος ενφια,δεν μπορεις να προ πληρωσεις κατι που δεν εχει βεβαιωθει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dsi44 είπε

οταν βγει ο ενφια του 2026 θα σου εμφανιστει για 5 μηνες του ετους που ειχες στην κατοχη σου το ακινητο.Δεν αφορα τον αγοραστη ο μελλοντικος ενφια,δεν μπορεις να προ πληρωσεις κατι που δεν εχει βεβαιωθει.

ποτε πρεπει να κανω διαγραφη του ακινητου απο το ε9?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dsi44 είπε

εχεις περιθωριο νομιζω ενα μηνα χωρις προστιμο

Πάω με το συμβόλαιο στο λογιστή μου και το σβήνει ?

8 λεπτά πριν, dsi44 είπε

εχεις περιθωριο νομιζω ενα μηνα χωρις προστιμο

Και ο νέος ιδιοκτήτης θα του βγει ΕΝΦΙΑ για 7 μήνες?

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/5/2025 στις 8:07 ΜΜ, fidepab982 είπε

ποτε πρεπει να κανω διαγραφη του ακινητου απο το ε9?

Λογικά μόλις κάνεις συμβόλαια και ο συμβολαιογράφος του αγοραστή τα ανεβάσει ηλεκτρνικά θα σου έρθει μήνυμα οτι διαγράφηκε αυτόματα απο το Ε9 σου για το 2026

Δημοσ.

Καλησπέρα !

μας βγάζουν από το σπιτι που νοικιάζουμε .. για τον προφανή λόγο μέσα στα πρώτα 2 χρόνια και 8 μήνες που είμαστε ήδη εκεί (καθόλα τυπικοί κλπ). πλέον με ένα μωρό στο σπιτι είναι διαφορετικά τα πράγματα. 

λεμε να κάνουμε αίτηση για το πρόγραμμα αλλά μαλλον το χάνουμε. Στο εισόδημα οριακά είμαστε οκ , ηλικιακά οκ, εγώ όμως έχω ήδη σπιτι από τους γονείς μου , στο χωριό και μάλλον μας βγάζει εκτός. Αν κανεις λύση γάμου και κάποιος από εμάς Πάει ατομικά είναι κάτι που στέκει ; Η σε απορρίπτουν πάλι βλέποντας το ιστορικό ;

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχει ρωτήσει ή βάλει κανείς δικηγόρο για τις εξής υπηρεσίες και να μου πει ή στείλει μήνυμα τι τιμές κυμαίνονται;

Για τον έλεγχο τίτλων προκατόχων

Για το προσύμφωνο σε περίπτωση προκαταβολής 

Για την επιμέλεια και παράσταση στο συμβόλαιο

Για την προσημείωση του ακινήτου προκειμένου να εκταμιευθεί το δάνειο

Δημοσ.
Στις 15/5/2025 στις 7:38 ΜΜ, JDimi είπε

Ο συμβολαιογράφος πόσα σου ζήτησε η δεν έχεις φτάσει ακόμα εκεί;

Νομίζω ο δικηγόρος καλά σου πήρε 

Ο δικηγόρος είναι αδερφός φίλου, ο συμβολαιογραφος μου είχε πει ότι η αμοιβή του εξαρτάται από το πόσο αγοράς. Στα 120000 μου είχε πει αν δε κάνω λάθος 1100€ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...