Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AGGFORCE είπε

Μια σύσταση για protergia έχει κάποιος; Σκεφτομαι  να αλλαξω απο πρασινο ΔΕΗ σε Power Home Secure 2.0.

Ζενιθ είναι αυτό

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Rebirth είπε

Πρέπει να είναι από τα χειρότερα διαστήματα για επιλογή κίτρινου. Σχεδόν μηδέν δώρα και ειδικά όσοι είμαστε ήδη Elpedison -και δεν βλέπουμε λόγο για μπλε τιμολόγιο- oι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Προσωπικά, είχα πολύ κακές εμπειρίες με Zenith και NRG και είναι ακόμα πιο... περιορισμένες. 

Πραγματι είναι το χειροτερο διαστημα απο δωρα γιαυτο και βλεπω εχουν πέσει ολοι πάνω στην προτεργια για συστασεις (εκτος απο το 50αρικο του ηρων ειναι το μοναδικο δωρο), χθες και σημερα γινεται χαμος απο συστασεις. 

1 ώρα πριν, Rebirth είπε

ποιο κίτρινο της NRG είναι στα 0,095 με 5 ευρώ πάγιο;

Αυτο ειναι λάθος, όχι 0,095. αλλά με 0,099 και 5 ευρω πάγιο υπάρχει κλειδωμένο μεχρι ιουνιο το nrg simple χωρις καποιο δωρο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, uliXes είπε

Για το πρώτο δες το ΔΕΗ με 50+50 αν παραμείνεις 9 μήνες. Μετά συμφέρει και το Προτέργια value swift on time με 5*10€ έκπτωση ή το Protergia value student, δεη myhome 4students αν είσαι φοιτητής.

Για τις 200-300 το Protergia value swift on time με 5*10 ή το ζενίθ power home secure 2 με δέσμευση 11 μήνες, 3 πάγια δώρο αλλά σου κρατάνε και την έκπτωση συνέπειας στον τελευταίο λογαριασμό. Για συνδυαστικά προγράμματα δεν γνωρίζω, ίσως μπορεί ξα βοηθήσει κανείς 

το 50 + 50 ευρώ δώρω που το γράφει η δεη στο myhomeonline, γιατί δεν είδα να γράφει κάτι στο site της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, 111111 είπε

το 50 + 50 ευρώ δώρω που το γράφει η δεη στο myhomeonline, γιατί δεν είδα να γράφει κάτι στο site της

Απο σήμερα καταργήθηκε, το 50+50 υπαρχει πλεον μονο για το 24μηνο σταθερο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

βλέπω ότι συμφέρει σταθερό Ζeniθ Power Home Secure 2.0, τρίαμ πάγαια δώρο (30€) και 30 ευρώ δώρο από το allazoreuma

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Μια σύσταση και σε μένα για protergia? Είμαι ΔΕΗ πράσινο και πραγματικά είδα ότι δεν συμφέρει καθόλου πλέον.

έλαβα, ευχαριστώ πολύ!

Για 400 κιλοβατώρες "ημέρας" τους δύσκολους μήνες και 100 τους πιο χαλαρούς (όπου δεν παίζει airconditon δηλαδή) τι προτείνετε από την protergia? Το Value Secure 12M?

Δημοσ.

Είμαι στο Power Home Smart Night, με την έκπτωση 40% που υπήρχε. Νομίζω είμαι ΟΚ, αλλά μήπως αξίζει να δω για Protergia;

Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 12:30 ΠΜ, TSINE είπε

Είμαι στο DEI πράσινο . Είναι προβληματικό η όχι ? Ακούω για αυξήσεις το καλοκαίρι για αυτό ρωτάω 

Κατ`αρχάς ποιές είναι οι καταναλώσεις σου; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Πραγματι είναι το χειροτερο διαστημα απο δωρα γιαυτο και βλεπω εχουν πέσει ολοι πάνω στην προτεργια για συστασεις (εκτος απο το 50αρικο του ηρων ειναι το μοναδικο δωρο), χθες και σημερα γινεται χαμος απο συστασεις. 

Είναι και η Volton με δωρεάν ρεύμα για 1 μήνα (πάγιο και kWh ανάλογα το πρόγραμμα που επιλέγεις)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Έχει κάποιος μια σύσταση για protergia ?

Είμαι στην ΔΕΗ και σκέφτομαι να αλλάξω. Επίσης έχω 80% αναπηρία, ξέρετε αν υπάρχει εταιρία που την νοιάζει να δώσει καμία παροχή? (Εκτός απο ΚΟΤ)

Επεξ/σία από BadassDffeD
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 111111 είπε

βλέπω ότι συμφέρει σταθερό Ζeniθ Power Home Secure 2.0, τρίαμ πάγαια δώρο (30€) και 30 ευρώ δώρο από το allazoreuma

Έχει κάποια διαφορά η επιλογή του Ζeniθ Power Home Secure 2.0 από το site της ζενιθ με του allazorevma; Γιατί κάποιος να το επιλέξει από την ιδια την ζενίθ και όχι από το allazorevma και να πάρει και 30 ευρώ. Τι χάνει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

τι παιζει με τις συστασεις προτεργια και τις ζητανε ολοι ;

Αυτός που κάνει τη σύσταση κερδίζει 50€ για κάθε σύσταση και αυτός που τη δέχεται παίρνει έκπτωση από 10€ στους πρώτους 5 λογαριασμούς ρεύματος. Έτσι τα ήδη πολύ οικονομικά προγράμματα της προτέργια βγαίνουν ακόμα πιο οικονομικά και επειδή την περίοδο αυτή για τουρισμό δεν παίζουν δωράκια, πολλοί έχουμε πάει στην προτέργια με αυτή τη προσφορά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...