Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εγω θα κάνω αίτημα στο myrae και θα ζητήσω γραπτή απάντηση. Δε γίνεται να βγάλουμε το καλοκαίρι χωρίς να είμαστε 100% σίγουροι τι θα πληρώσουμε.

Ρώτησα και μου είπαν το παρακατω μιας και εμένα έληγε Ιούλιο και ο λογαριασμός λέει τώρα Αύγουστο 

η σύμβαση σας έχει πάρει παράταση μέχρι 12/8 προκειμένου να εξασφαλιστεί το απαραίτητο χρονικο περιθώριο για ανανέωση της. Οι τιμές θα παραμείνουν αμετάβλητες για αυτό τον χρονικό διάστημα έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ανανέωσης. Παράλληλα θα σας υποβληθεί νέα προσφορά.  

αυτά γραπτώς στο messenger 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι στο σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ myhome enter με χρέωση 0,125/kwh (5€ πάγιο + green pass) που λήγει σε ένα μήνα. Η κατανάλωσή μου είναι ~ 120 kwh το μήνα. Με τη λήξη της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου το πρόγραμμα ανανεώνεται για ένα χρονο με τη νέα τιμή 0,145/kwh ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dopermann είπε

Εχω μια προσφορα  60 ευρω 6 παγια δηλαδη εχει 9.90 απο την Προτεργια το παγιο και 0.99 την κιλοβατωρα νομιζω...Μου ειπαν οτι ισχυει για 2 μερες αυτη η προσφορα...ΕΙμαι ηδη πελατης τους 6 μηνες και λεω να κλεισω για 1 χρονο τωρα μου ειχαν την κιλοβατωρα 0.085 αλλα δεν ξερω τι και πως στους 3 πρωτους μηνες μου γραφαν στο τελος τις κιλοβατωρες και μετα το εκαναν με 0.11900 δεν μπορω να καταλαβω βεβαια παντα με εμπροθεσμη πληρωμη..ΕΙναι καπως σαν αυτο που εχει η ζενιθ απλα στην ζενιθ δινει 3 παγια....Υπαρχει κατι καλυτερο?

γιατί είναι καλύτερα τα  κίτρινα όταν δίνουν 0,09-0,99 ανά kw και όχι τα μπλε με την ίδια τιμή; (μιλάω για καταναλώσεις πάνω από 200kw το μήνα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 111111 είπε

γιατί είναι καλύτερα τα  κίτρινα όταν δίνουν 0,09-0,99 ανά kw και όχι τα μπλε με την ίδια τιμή; (μιλάω για καταναλώσεις πάνω από 200kw το μήνα..

Τα μπλε συνήθως έχουν υψηλότερο πάγιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, uliXes είπε

Τα μπλε συνήθως έχουν υψηλότερο πάγιο 

μαξ 4-5€ να ειναι η διαφορα...αν μιλαμε για 4-5€ διαφορά τον μηνα, τι να πω, πιες 2 καφεδες λιγοτερους ρε παιδι μου ολο το μηνα 

Επεξ/σία από reystar
Δημοσ.
8 minutes ago, reystar said:

μαξ 4-5€ να ειναι η διαφορα...αν μιλαμε για 4-5€ διαφορά τον μηνα, τι να πω, πιες 2 καφεδες λιγοτερους ρε παιδι μου ολο το μηνα 

χ12 60€ το χρόνο, να σου στείλω iban να μου τα στείλεις;

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

χ12 60€ το χρόνο, να σου στείλω iban να μου τα στείλεις;

Γιαυτο σου ειπα, κοψε 2-3 καφεδες το μηνα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα . Παλιά το V1 και v2 υπήρχει η λογική ότι δεν μπαίνουμε σε συνδυαστικά προγράμματα φυσικό άεριο μαζί με ρεύμα γιατί ήταν πολύ δεσμευτικά και άλλα διάφορα . 

Αυτό συνεχίζει να ισχύει και αποφεύγουμε να μπούμε στον ίδιο πάροχο και για φυσικό αέριο και για ρεύμα μαζί (γιατί είδα ότι έχει extra προσφορές αν μπείς παράλληλα )

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από TSINE
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, TSINE said:

Αυτό συνεχίζει να ισχύει και αποφεύγουμε να μπούμε στον ίδιο πάροχο και για φυσικό αέριο και για ρεύμα μαζί (γιατί είδα ότι έχει extra προσφορές αν μπείς παράλληλα )

Ευχαριστώ 

Έχουν μειωθεί τα δώρα και στο ρεύμα και στο αέριο, οπότε δεν έχουμε κέρδος όσο παλιά που αλλάζαμε και ρεύμα και αέριο κάθε μήνα. Μόνο ο ΗΡΩΝ δηλαδή έχει κρατήσει το 50άρικο μέσω econtract (μια φορά το 6μηνο) και η Elpedison δίνει επιταγές στα σταθερά κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα. Επίσης έχουν αυξηθεί τα πάγια, οπότε είναι ακόμα περιορισμένες οι επιλογές. 

Για δώρα... το μόνο συνδιαστικό που συμφέρει είναι της Volton. Δίνει στο αέριο 50 ευρώ δώρο τον Ιανουάριο και 50 ευρώ δώρο το Φεβρουάριο. Θα πρέπει η αίτηση στο αέριο να γίνει μέσα Νοεμβρίου, γιατί μπορεί να αργήσει η έναρξη εκπροσώπησης κάνα μήνα. Και στο ρεύμα θα βάλεις το Volton Flat (κίτρινο 6μηνο με κλειδωμένη τιμή)... αν υπάρχει τότε. Γιατί αν το βάλεις από τώρα... μετά δε μπορείς να ανανεώσεις. Θα πρέπει να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο, ώστε να σε πάρουν απ'το τμήμα διακράτησης της volton για να σου κάνουν νέα σύμβαση.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Έχω λογαριασμό στο myprotergia λόγω του ότι ήμουν πελάτης τους παλαιότερα.

Εκανα μια δοκιμή να προσκαλέσω τον εαυτό μου μέσω του bring a friend και  ήρθε στο mail το λινκ.

Όντως λειτουργεί ακόμη και αν δεν είσαι ενεργός πελάτης ; Αρκεί απλώς να υπάρχει λογαριασμός στο my protergia ?

Δημοσ.
1 hour ago, ekrepali said:

Έχουν μειωθεί τα δώρα και στο ρεύμα και στο αέριο, οπότε δεν έχουμε κέρδος όσο παλιά που αλλάζαμε και ρεύμα και αέριο κάθε μήνα. Μόνο ο ΗΡΩΝ δηλαδή έχει κρατήσει το 50άρικο μέσω econtract (μια φορά το 6μηνο) και η Elpedison δίνει επιταγές στα σταθερά κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα. Επίσης έχουν αυξηθεί τα πάγια, οπότε είναι ακόμα περιορισμένες οι επιλογές. 

Για δώρα... το μόνο συνδιαστικό που συμφέρει είναι της Volton. Δίνει στο αέριο 50 ευρώ δώρο τον Ιανουάριο και 50 ευρώ δώρο το Φεβρουάριο. Θα πρέπει η αίτηση στο αέριο να γίνει μέσα Νοεμβρίου, γιατί μπορεί να αργήσει η έναρξη εκπροσώπησης κάνα μήνα. Και στο ρεύμα θα βάλεις το Volton Flat (κίτρινο 6μηνο με κλειδωμένη τιμή)... αν υπάρχει τότε. Γιατί αν το βάλεις από τώρα... μετά δε μπορείς να ανανεώσεις. Θα πρέπει να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο, ώστε να σε πάρουν απ'το τμήμα διακράτησης της volton για να σου κάνουν νέα σύμβαση.

Απλά μου κάνουνε μεγαλύερη έκτπωση και στο φυσικό αέριο αν τα βάλω μαζί . Τώρα δεν ξέρω θα το ψάξω 

Δημοσ.

Το  Ζeniθ Power Home Secure 2.0 δίνει στο ΜΠΛΕ 0,090€/kWh με έκπτωση συνέπειας, Μηνιαίο Πάγιο: 9,9€,
3 πάγια δώρο  και αν το κάνεις μέσω allazoreuma άλλα 30,00€, συνολικά δηλαδή κερδίζεις 60,00€ σε ένα χρόνο που έχεις τη δέσμευση, και έχεις σταθερή χρέωση. 

Καλά τα κίτρινα αλλά πρέπει να αλλάζεις κάθε μήνα σχεδόν,  με τις μετρήσεις των  kw γίνεται ένα μπάχαλο ανάμεσα σε αυτές που δίνεις εσύ, που δίνει ο ΔΕΔΔΗΕ (όταν μετρήσει) και  αυτές που αναγράφουν οι εταιρίες. Και δυστυχώς τα λογιστήρια των εταιριών αυτών είναι ένα τρίτο μπάχαλο (για το συμφέρον τους όμως), ώστε να μπορείς να συνενοηθείς...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα αηδόνια μου ... ερώτηση - το ορθόδοξο πρόγραμμα της ζενίθ εκείνο με το -45% έχει υποστεί καμία αλλαγή στους συντελεστές του ?! αν ναι, πόσο μας επηρεάζει ?! ξέρει κανείς ?! 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Καλησπέρα αηδόνια μου ... ερώτηση - το ορθόδοξο πρόγραμμα της ζενίθ εκείνο με το -45% έχει υποστεί καμία αλλαγή στους συντελεστές του ?! αν ναι, πόσο μας επηρεάζει ?! ξέρει κανείς ?! 

Του Νοεμβριου - Δεκεμβριου? Αυτο δεν υποτιθεται οτι ηταν υβριδικο κιτρινο και ως εκ τουτου ηταν σταθερο για 12μηνες; 

Δημοσ.

Παιδιά τελειώνει το κλειδωμενο προγραμμα της elpedison τελη Μαιου!! Εχει κανεις καποια προταση για τουρισμο?? 4 παροχες εχω!! Εχουν μειωθει κατα πολυ τα δωρα βλεπω!! Θα πρποτιμουσα προτασεις για κιτρινο με κλειδωμενη τιμη ή καποια δωρα εστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...