Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Απλώς πρόσεξε τους όρους μήπως ενέχουν κάποιου είδους δέσμευση ακόμα και αν δεν τα αξιοποιήσεις.

Αρα τους λεω να μου στειλουν τα συμβόλαια πρώτα και αν κατι δεν μου αρέσει απλά δεν υπογράφω?

• Like 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, stylish said:

για 28μέρες είναι αυτά που αναφέρω. Μετά έφυγα

Στον όρο 6.3 του E.NA... γράφει ότι σε περίπτωση καταγγελίας του Solar Generous, τότε αυτομάτως καταγέλλεται και η σύμβαση του Ε.ΝΑ (από τον Προμηθευτή, εξ υπαιτιότητας του Πελάτη).

Spoiler

1.jpg.5c35394e25f8b31da8cbf040f9bbfdd4.jpg

Έπειτα στον όρο 6.4 του Ε.ΝΑ λέει ότι σε περίπτωση καταγγελίας για οποιονδήποτε λόγο που ορίζεται στον όρο 6.3 (εν προκειμένω καταγγελία της σύμβασης του Ε.ΝΑ απ'το προμηθευτή εξ υπαιτιότητας του πελάτη που τερμάτισε τη σύμβαση του Solar εντός 12μηνου) τότε ο προμηθευτής επιστρέφει στον πελάτη το ποσό που επένδυσε μείον τις επιδοτήσεις που έλαβε κατά τη διάρκεια της σύμβαση.

Εσύ επένδυσες 0 και έλαβες επιδοτήσεις 90 ευρώ, άρα αντί να σου χρωστάει ο ΗΡΩΝ... χρωστάς εσύ στον ΗΡΩΝ. - (-90) γίνεται χρέωση 90.

4433.jpg.632ed77347ad8264bb1108fbbcb8d09d.jpg

Το είχα γράφει κι εδώ πέρα στις 1 Απριλίου 2023... 

Εγώ όταν έκανα ταχυτουρισμό για το 50άρικο (17 μέρες έκατσα), είχα πάρει έκπτωση Solar μόνο 6.50 ευρώ τα οποία δε τα ζήτησαν πίσω. Αν ήθελαν μπορούσαν να τα ζητήσουν (βάσει όρων).

Με ΡΑΕ - ενεργειακό διαμεσολαβητή δε ξέρω αν θα βγάλεις άκρη. Θα σου πρότεινα να κάνεις καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή και να επικαλεστείς κρυφή ρήτρα σε κίτρινο τιμολόγιο. Αλλά εννοείται θα πρέπει α) να βρεις τους όρους της σύμβασης που υπέγραψες, β) να κάνεις πρώτα αμφισβήτη στον ΗΡΩΝ και γ) αφού πάρεις απάντηση από τον ΗΡΩΝ (γραπτώς) τότε κάνεις καταγγελία στον ΣΤΚ

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
35 minutes ago, hmmy92 said:

Ναι, πρακτικά πληρώνουν μόνο διαμονή και δεν μπορείς να πας Ιούλη, Αύγουστο και αργίες. ΑΑ και πρέπει να κλείσεις τα ακτοπλοικά από συγκεκριμένο πρακτορείο.

Και φαγητό από το ξενοδοχείο που μένεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα !

Είμαι στην Protergia και μου έχει έρθει ο 4μηνος εκκαθαριστικός λογαριασμός ( 815 ευρώ ). Οι κιλοβατώρες είναι περίπου 5500...Το θέμα είναι ότι δεν μου έχουν αφαιρέσει το ΚΟΤ μέχρι το όριο 2100 που έχω..Κάθε φορά, μου αφαιρούν το ποσό του ΚΟΤ μέχρι τις 2100 και τις υπόλοιπες κιλοβατώρες τις πληρώνω κανονικά.

Πήρα τηλ. και μου είπαν πως ευθύνεται ο ΔΕΔΔΗΕ...

Γιατί δεν αφαιρέθηκε αυτή τη φορά το ΚΟΤ ;;..

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

Μου δινουν προσφορά απο ζενιθ για 12 μηνες: 0.09ε/kwh, 9.9ε παγιο, 3 παγια δώρο, 50 ευρω δωροεπιταγή (ή μετρητά σε iban) αν πάγια εντολή, ebill και τριήμερο ταξίδι δώρο χωρίς κλήρωση (Πάρο, Ίο, Σαντορίνη). Μοιάζει δλδ με αυτό
Τι λέτε?

το ιδιο και μενα σημερα αλλα μου εδωσαν 40ευρω

εχουμε κανενα τηλεφωνακι elpedison μπας και παιξει κανα δωρο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, giorgos_76 said:

Καλησπέρα !

Είμαι στην Protergia και μου έχει έρθει ο 4μηνος εκκαθαριστικός λογαριασμός ( 815 ευρώ ). Οι κιλοβατώρες είναι περίπου 5500...Το θέμα είναι ότι δεν μου έχουν αφαιρέσει το ΚΟΤ μέχρι το όριο 2100 που έχω..Κάθε φορά, μου αφαιρούν το ποσό του ΚΟΤ μέχρι τις 2100 και τις υπόλοιπες κιλοβατώρες τις πληρώνω κανονικά.

Πήρα τηλ. και μου είπαν πως ευθύνεται ο ΔΕΔΔΗΕ...

Γιατί δεν αφαιρέθηκε αυτή τη φορά το ΚΟΤ ;;..

Έχεις κάνει τεράστια υπέρβαση κατανάλωσης στο ημερήσιο προφανώς. Μέχρι 10% υπέρβαση μπορείς να κάνεις στο ημερήσιο, κι αυτό υπό προϋποθέσεις.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Αν κάνεις αίτηση μέσω e contract Ήρων είτε ρεύμα είτε αέριο, το 50ρικο αναγράφεται κάπου πάνω στη σύμβαση;; Δεν το βλέπω κάπου 

Άκυρο το βρήκα 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το ιδιο και μενα σημερα αλλα μου εδωσαν 40ευρω

εχουμε κανενα τηλεφωνακι elpedison μπας και παιξει κανα δωρο?

Elpedison σε σταθερό παίρνεις Σκλαβενίτη 100€ αν είσαι ΔΕΗ και 50€ από άλλους παρόχους. Αν έχεις πιο πολλές παροχές θα μπορείς να πάρεις και κάτι έξτρα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Και φαγητό από το ξενοδοχείο που μένεις.

@hmmy92 Το ταξίδι της zenith μόνο δώρο δεν είναι. Σε χρεώνει 40€ την μέρα το άτομο ημιδιατροφή. Δηλαδή 160€ μόνο για την διατροφή, συν τα ακτοπλοϊκά -που τα κλείνεις από το γραφείο που μπορεί να χρεώσει όσο θέλει- στην καλύτερη να δώσεις 300€ μόνο για 2 μέρες διακοπές και εξαιρούνται οι αργίες και το καλοκαίρι.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vklon είπε

Το ταξίδι της zenith μόνο δώρο δεν είναι.

το θεμα ειναι να δει τους ορους. μηπως και χωρις να το χρησιμοποιησει, τελικα το χρεωθει και αν φυγει νωριτερα χρεωθει το ποσο του δωρου.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έχεις κάνει τεράστια υπέρβαση κατανάλωσης στο ημερήσιο προφανώς. Μέχρι 10% υπέρβαση μπορείς να κάνεις στο ημερήσιο, κι αυτό υπό προϋποθέσεις.

Δεν νομίζω να έχεις δίκιο.. Κάθε χρόνο χειμώνα, ίδιες κιλοβατώρες έχω λόγω αντλίας θερμότητας..

Πέρσι ας πούμε, πληρώθηκα το ΚΟΤ μέχρι 2100 και τα υπόλοιπα κανονικά.. Τώρα αν άλλαξε κάτι στο νόμο δεν ξέρω..

Με τον Δεδδυε μπορώ να επικοινωνήσω μήπως βρω καμία άκρη; Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...