Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειώνει το 6μηνο στην προτέργια που έχω σύμβαση και θέλω να αλλάξω. Μπορείτε να μου πείτε 2-3 εταιρείες που έχουν καλες τιμές τώρα να το ψάξω καλύτερα; Μέχρι 200Kwh το μήνα είναι η κατανάλωση.

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ins2016 είπε

Η protergia έχει κάποια προσφορά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο; 

Είστε ευχαριστημένοι;

Όχι εκτός από τη μόνιμη προσφορά. Δηλ αν πας με πρόσκληση 5 πάγια δώρο και μετά έχεις δικαίωμα να προσκαλέσεις μέχρι 10 και να πάρεις μέχρι 500€-

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ins2016 είπε

Η protergia έχει κάποια προσφορά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο; 

Είστε ευχαριστημένοι;

Έχει τα 5χ10 ευρώ με συσταση. Εμενα μου ειχαν κάνει λάθη στην συμβαση αλλά σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει θέμα

3 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε

Τελειώνει το 6μηνο στην προτέργια που έχω σύμβαση και θέλω να αλλάξω. Μπορείτε να μου πείτε 2-3 εταιρείες που έχουν καλες τιμές τώρα να το ψάξω καλύτερα; Μέχρι 200Kwh το μήνα είναι η κατανάλωση.

Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές για σταθερό λόγω καλοκαιριου (εικάζω ότι θες σταθερό), θα σου πρότεινα  να ψαχτείς για κίτρινο για 2-3 μηνες.

Δημοσ.

Νεα προσφορά σήμερα από ζενίθ για το μπλε secure 2.0.

0.09 η kwh 3 πάγια δώρο και 40 ευρώ μετρητά (από 30). Έτσι όπως πάει θα δώσουν όλα τα πάγια δώρο και θα δεχτώ !😁

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

0.09 η kwh 3 πάγια δώρο και 40 ευρώ μετρητά (από 30). Έτσι όπως πάει θα δώσουν όλα τα πάγια δώρο και θα δεχτώ !😁

Πάντως είναι λίγο εκνευριστική η ζενιθ...σε ταράξουν στα τηλέφωνα.Εγω έχω φύγει μήνες και με καλούν κάθε τρεις και λίγο για να μου προτείνουν το σταθερό τους...το κακό είναι ότι παίρνουν από άλλο κινητό κάθε φορά. 😂

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πάντως είναι λίγο εκνευριστική η ζενιθ...σε ταράξουν στα τηλέφωνα.Εγω έχω φύγει μήνες και με καλούν κάθε τρεις και λίγο για να μου προτείνουν το σταθερό τους...το κακό είναι ότι παίρνουν από άλλο κινητό κάθε φορά. 😂

Στο σαιτ δεν βλέπω το secure 2.0 αυτή τη στιγμή.. Μόνο το gas secure 

Αν πάω σε κάποιο κίτρινο, πχ προτεργια, φεύγω όποτε θέλω; 

Επεξ/σία από Papakitou
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Papakitou είπε

Στο σαιτ δεν βλέπω το secure 2.0 αυτή τη στιγμή.. Μόνο το gas secure 

Αν πάω σε κάποιο κίτρινο, πχ προτεργια, φεύγω όποτε θέλω; 

Σε όλα τα κίτρινα φεύγεις οπότε θέλεις. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, messinia3 είπε

Άσχετο αλλά και σχετικό μαζι..Μπηκα στο άρθρο 11 και στο κινητό και στο σταθερό,είναι πανευκολο και άκρα του τάφου σιωπή ηρέμησε το κεφάλι μου με τόσους παρόχους που είχα αλλάξει.

• Like 4
Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν η πρωτέργεια διατηρήσει την τιμή της στο swift on time και για Ιούλιο-Αύγουστο; Έχουν αναφέρει κάτι σχετικό σε κάποια ενημέρωση κλπ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Γνωρίζουμε αν η πρωτέργεια διατηρήσει την τιμή της στο swift on time και για Ιούλιο-Αύγουστο; Έχουν αναφέρει κάτι σχετικό σε κάποια ενημέρωση κλπ; 

Είναι πολύ νωρίς ακόμα.....συνήθως οι ανακοινώσεις για τυχόν διατήρηση της ιδιας τιμής βγαίνουν προς το τέλος κάθε μήνα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Είναι πολύ νωρίς ακόμα.....συνήθως οι ανακοινώσεις για τυχόν διατήρηση της ιδιας τιμής βγαίνουν προς το τέλος κάθε μήνα.

Ευχαριστώ messinia! Λέω τότε να μην περιμένω, θα αριβάρω για Elpedison με τα 0,088, 13άρι πάγιο και 100 ευρώ δώρο. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, messinia3 είπε

Σε όλα τα κίτρινα φεύγεις οπότε θέλεις. 

Στις 13/6/2025 στις 7:53 ΜΜ, giorgosvet είπε

Όπως φαίνεται το power home secure 2.0 αντικαταστάθηκε από το 3.0 χωρίς δωρεάν πάγια και ακριβότερη κιλοβατώρα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Όπως φαίνεται το power home secure 2.0 αντικαταστάθηκε από το 3.0 χωρίς δωρεάν πάγια και ακριβότερη κιλοβατώρα.

Τώρα με τη δικαιολογία ότι ανεβαίνουν οι τιμές δυστυχώς και τα μπλε έχουν χειρότερη τιμή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...