Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, nk9 είπε

Πριν 25 μέρες περίπου πήγα σε σταθερό της Elpedison.

Τηλεφωνικά με είχαν ενημερώσει πως εφόσον ενεργοποιήσω πάγια εντολή κατά την πληρωμή του πρώτου λογαριασμού, μπορώ να μην πληρώσω την (μισή) εγγύηση που αυτός θα περιλαμβάνει. 

Τις προηγούμενες ημέρες που είχα επικοινωνία μαζί τους μέσω mail για κάποιο άλλο ζήτημα, τους ρώτησα και για το θέμα της εγγύησης και μου απάντησαν πως θα πρέπει να την πληρώσω κανονικά και στον επόμενο λογαριασμό θα μου πιστωθεί το αντίστοιχο ποσό. 

Γνωρίζει κάποιος ποια τακτική τελικά εφαρμόζει η εταιρεία;

Η ELPEDISON βάζει στον πρώτο λογαριασμό την εγγύηση (συνήθως 50€ πέρσι το έσπαγε σε δύο 25€)..δεν υπάρχει τρόπος να μην μπει..θα παραθέσω τι εφαρμόζω εγώ..με το που βγαίνει ο πρώτος λογαριασμός κάνω πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο, μετά από 3-5 ημέρες έχει ενεργοποιηθεί.. μετά μέσω chat (από υπολογιστή καλύτερα) ζητάς αντίγραφο λογιστικής καρτελας και εκεί φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί η εγγύηση.. οπότε μετά πληρώνω το υπόλοιπο του λογαριασμού με άλλο τρόπο και ούτε γάτα ούτε ζημιά 

44 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Αυτό μου είπαν και μένα. Δε μου έχει έρθει ακόμα ο πρώτος λογαριασμός. 
Από την εφαρμογή, η πάγια εντολή είναι ανενεργή. Μου είπαν ότι θα 'ανοίξει' μόλις εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. 

Δες την απάντηση μου παραπάνω 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

θα παραθέσω τι εφαρμόζω εγώ..

Θα μπορούσες πιστεύεις να πληρώσεις το ποσό του 1ου λογαριασμού μειωμένο κατά 50€, ώστε στον 2ο λογαριασμό να έρθει ίσα βάρκα ίσα νερά?

------------------

Άκυρο, ουσιαστικά αυτό ακριβώς κάνεις.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 2:26 ΜΜ, HarryBk είπε

Αυτο παιζει σαν ανοιχτη προσφορα, η ηταν ατομικη/μεσω τηλ?

Δεν ξέρω αν είναι ανοιχτή προσφορά. Ξέρω ότι είναι για πελάτες ΔΕΗ και protergia τα 100. Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω αριθμό τηλεφωνικό από τον οποίο με κάλεσαν (ας πουν οι mods/admins αν επιτρέπεται κάτι τέτοιο, ουδεμία σχέση έχω με elpedison). Από Befon είναι πάντως αυτή η προσφορά. 

Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 3:53 ΜΜ, iliata2410 είπε

Παιδιά το πρόγραμμα picassa της protergia εκεί που λέει πχ θα πληρώνεις ένα σταθερό ποσό το μήνα ,πάλι δεν είναι σταθερό, εφόσον τα δημοτικά τέλη ΦΠΑ ΕΡΤ κλπ ,τα επιβαρύνομαι εγώ,οπότε χρεώνεται ανάλογα με το τι καταναλώσεις τον μήνα.οποτε έχουμε πχ 29.99 συν δημοτικά τέλη,όλα μαζί περίπου ένα 10 ευρώ επιπλέον,πάει.

Είναι σταθερή η χρέωση για ότι αφορά την ηλεκτρική ενέργεια.

Οι Δημοτικές χρεώσεις εξαρτώνται από το χρονικό διάστημα που καλύπτει ο λογαριασμός, οπότε με μηνιαίο λογαριασμό θα είναι και αυτές σταθερές😉

Επίσης η προσφορά για δώρο το πρώτο πάγιο στο picasso πήρε παράταση μέχρι τέλος του μήνα

7 ώρες πριν, liakjim είπε

Είχα κάνει έγγραφο ερώτημα και με πήραν σήμερα τηλ. Η τιμή θα μείνει ίδια στη διάρκεια της παράτασης. 

Έγγραφο ερώτημα. checked!

Έγγραφη απάντηση;

1 ώρα πριν, Rebirth είπε

Παιδιά στην protergia το έντυπο υπαναχώρησης το στέλνουμε στα sales ([email protected] / [email protected]) ή στην εξυπηρέτηση πελατών ([email protected]); Ξέρει κάποιος κάποιο άλλο μέιλ; 

Συνήθως αυτά τα ζητήματα τα στέλνουμε στο cs

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Θα μπορούσες πιστεύεις να πληρώσεις το ποσό του 1ου λογαριασμού μειωμένο κατά 50€, ώστε στον 2ο λογαριασμό να έρθει ίσα βάρκα ίσα νερά?

------------------

Άκυρο, ουσιαστικά αυτό ακριβώς κάνεις.

Απλά επειδή δεν το έγραψα... εννοείται στους επόμενους λογαριασμούς πληρώνω με άλλο τρόπο νωρίς και δεν περιμένω να φτάσει αργά και να πάει να τραβήξει χρήματα από τον μηδενικό λογαριασμό.. τώρα αν κάποιος θέλει φυσικά μπορεί να πληρώσει με κάρτα ή λογαριασμό κανονικά πάγια εντολή 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Με πήραν από προτέργια για το πατρικό που λήγει το συμβόλαιο Ιούλιο.
0.099 με 10 πάγια δώρο (100 ευρώ). Νομίζω κομπλέ μου φαίνεται.

Δεν συγκράτησα το όνομα του υπαλλήλου και τώρα στο τηλέφωνο που με είχαν πάρει δεν το σηκώνει κανείς, ενώ αν καλέσω στο τμήμα ανανεώσεων μου λενε ότι εκείνοι δεν μποορύν να μου δώσουν δώρα.

Δημοσ.
On 13/06/2025 at 20:25, messinia3 said:

Πάντως είναι λίγο εκνευριστική η ζενιθ...σε ταράξουν στα τηλέφωνα.Εγω έχω φύγει μήνες και με καλούν κάθε τρεις και λίγο για να μου προτείνουν το σταθερό τους...το κακό είναι ότι παίρνουν από άλλο κινητό κάθε φορά. 😂

Εμένα είχαν κρατήσει το τηλέφωνο από τοτε που ήμουν πελάτης στο αέριο... έφυγα το 2020.

Έστειλα mail να σβήσουμε όλα τα προσωπικά μου δεδομένα και να ενημερώσουν και τους εξωτερικούς συνεργάτες να μη με καλούμε και δε χαμπαριασιαν.

Μετά έκανα καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... η Ζενίθ δεν απάντησε ποτέ και η ξυσαρχιδω που έχει αναλάβει την υπόθεση δεν έχει μπει καν στο κόπο να ζητήσει απάντηση από τη ζενίθ ή να βγάλει πόρισμα. 2 χρόνια αυτή η ιστορία...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

πως μπορώ να δω το ιστορικό των τιμών ανά πάροχο , ανά πρόγραμμα ?
Υπάρχει κάποιο site/excel που να έχουμε την ιστορικότητα?
Θέλω να πάω σε κίτρινο για 2-3 μήνες μέχρι να φύγει το καλοκαίρι, έχω το Online της ΔΕΗ που λήγει το συμβολαιο σε λίγες ημέρες και επειδή δεν θέλω να κάνω "τουρισμό", το διάστημα αυτό, θέλω να επιλέξω ένα πρόγραμμα που έχει σχετικά σταθερή & χαμηλή τιμή κάθε μήνα και από Φθινόπωρο να πάω σε σταθερό ξανά.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Jsiderh
Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 9:21 ΠΜ, vdeseris είπε

Για Ιούνιο ναι 

Για Ιούλιο βγαίνει εντός Ιουνίου? Και ανακοινώνεται στη σελίδα τους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε θυμάμαι ένα excell που ανέφερε κάθε μήνα τα καλύτερα προγράμματα,υπάρχει ακόμη?Ψάχνω για σταθερό 12μηνο.

Επεξ/σία από doom26
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skylouros είπε

Για Ιούλιο βγαίνει εντός Ιουνίου? Και ανακοινώνεται στη σελίδα τους?

Αρχές Ιουλίου θα το βρεις εδώ:

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/#protergia-value-swift-ontime

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα 
στο συμβόλαιο που μου έστειλαν για υπογραφή βλέπω
ΛΟΙΠΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 132 €/MWh (ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ)

image.png.0259a0e798300d3e89b684293704451c.png

τι θέλει να πει ;
είναι οκ έτσι;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, marksk είπε

παιδιά καλησπέρα 
στο συμβόλαιο που μου έστειλαν για υπογραφή βλέπω
ΛΟΙΠΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 132 €/MWh (ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ)

image.png.0259a0e798300d3e89b684293704451c.png

τι θέλει να πει ;
είναι οκ έτσι;

Αν πληρώνεις εμπροθεσμα θα χρεωνεσαι 0.088 την κιλοβατώρα 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ακόμη στην Protergia (Value Swift on Time) και στον τελευταία λογαριασμό μου έγιναν κάποιες διορθώσεις που δε μου άρεσαν... είναι λογικό να γίνεται αυτή η "διόρθωση", ειδικά 2 μήνες αργότερα ή πάνε να φάνε το bonus του Bring a Friend?

image.png

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ξανά elpedison σταθερό με 10.5c/kw μετά από 1 έτος dei myhome online. Επειδή τη τελευταία φορά που ήμουν elpe είχα καταχωρήσει κάρτα για πάγια εντολή από την αρχή ενώ τώρα δε με αφήνει! Θα χρεωθώ εγγύηση και αν ναι υπάρχει τρόπος να το αποφύγω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...