Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι για τις συστάσεις στην προτεργια. Όσες περισσότερες κάνουμε, παίρνουμε την έκπτωση και εμείς και ο άλλος; Ή υπάρχει περιορισμός;

Edit: Νομίζω τώρα το κατάλαβα. Πρέπει να μπεις στο app και να κάνεις εξαργύρωση. Είχα την εντύπωση ότι αφαιρούνται αυτόματα 5 φορές από 10 ευρω το μήνα αλλά αυτό ισχύει για όποιον λάβει την πρόσκληση.

Επεξ/σία από 1comment
  • Απαντ. 7,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Να ρωτήσω κάτι για τις συστάσεις στην προτεργια. Όσες περισσότερες κάνουμε, παίρνουμε την έκπτωση και εμείς και ο άλλος; Ή υπάρχει περιορισμός;

Κάθε υφιστάμενος πελάτης Protergia μπορεί να κερδίσει έως και 10 φορές ανά ΑΦΜ την προσφορά των 50€ για κάθε επιτυχημένη ενεργοποίηση των φίλων του (δηλαδή έναρξη εκπροσώπησης των παροχών τους από την Protergia). Σε περίπτωση που ο υφιστάμενος πελάτης συστήσει περισσότερους από 10 φίλους (ανά ΑΦΜ), θα κερδίσει την προσφορά των 50€ μόνο για τους 10 πρώτους φίλους που θα ενεργοποιηθούν επιτυχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2025 στις 12:47 ΜΜ, vdeseris είπε

Κάθε υφιστάμενος πελάτης Protergia μπορεί να κερδίσει έως και 10 φορές ανά ΑΦΜ την προσφορά των 50€ για κάθε επιτυχημένη ενεργοποίηση των φίλων του (δηλαδή έναρξη εκπροσώπησης των παροχών τους από την Protergia). Σε περίπτωση που ο υφιστάμενος πελάτης συστήσει περισσότερους από 10 φίλους (ανά ΑΦΜ), θα κερδίσει την προσφορά των 50€ μόνο για τους 10 πρώτους φίλους που θα ενεργοποιηθούν επιτυχώς.

Α μάλιστα! Θενξ για τη διευκρίνιση!

Επεξ/σία από 1comment
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vdeseris είπε

Αυτό που θα κάνει την σύσταση και εφόσον ο άλλος κάνει αποδοχή, θα πάρει τα 50€ αυτόματα στο λογαριασμό του ή πρέπει να κάνει κάτι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό που θα κάνει την σύσταση και εφόσον ο άλλος κάνει αποδοχή, θα πάρει τα 50€ αυτόματα στο λογαριασμό του ή πρέπει να κάνει κάτι?

Εφόσον γίνει πελάτης αυτός που προσκάλεσες θα δεις στο protergia app 50€ διαθέσιμα προς εξαργύρωση.

Μπορείς να εξαργυρώσεις όποιο ποσό θέλεις (πχ 10€ ή και τα 50) και θα αφαιρεθούν στον επόμενο λογαριασμό

Δημοσ.
3 ώρες πριν, simba88 είπε

Καλημέρα! Δεν θα είναι όμως μεγάλο πακέτο η τιμολόγηση με την αρχική τους χωρίς συνέπεια, που θα ρίξουν κατακούτελα τον τελευταίο μήνα που θα συμπέσει με πολύ μεγάλες καταναλώσεις λόγω κλιματιστικού?

Εκτός κι αν κάνω ντιλ να συνεχίσω σε άλλο πρόγραμμα εφόσον τιμολογηθώ με συνέπεια τον Αύγουστο...

Και μετά, βλέπουμε αν όντως μείνω..😈

Ομοιοπαθής και γω, με λήξη συμβολαίου 1 Σεπτέμβρη..

...

Η έκπτωση συνέπειας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι 5%, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς από τώρα, νομίζω

Δημοσ.

14/6 έληξε το μπλε στην protergia που ήμουν. Έκανα e-contract στον Ήρωνα, μου ήρθε το μήνυμα ότι υπέβαλλε το αίτημα για εκπροσώπηση της παροχής αλλά η protergia δεν έχει πάρει τηλέφωνο για αντιπροσφορά... να περιμένω ή να κάνω κάποια κίνηση εγώ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Argiris26 είπε

Όσοι κάνατε συμβόλαιο για το protergia value secure 12m , στο έντυπο που σας έστειλαν εμφανίζει εγγύηση 130€; 

Στην 2η σελιδα είχε κι εμενα εγγυηση 30ε, αλλα στην πρωτη σελιδα ειχε σημειωμενο οτι θα βαλω παγια εντολη οποτε δεν χρεωθηκε εγγυηση γτ μετα την εκδοση του πρωτου λογαριασμου εβαλα παγια εντολη. Υπαρχει στην πρωτη σελιδα εσενα η παγια εντολη;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Με πήραν απο την Zenith επειδή έχω το power night με -40% να μου κάνουν προσφορά το power home save κίτρινο πάλι με -38% έκπτωση συνέπειας. Στην ουσία όπως μου είπαν εαν επιλέξω αυτό το πρόγραμμα θα έχω κάνει επέκταση χρόνου στο power night καθώς είναι σχεδόν το ίδιο. Υπάρχει βλέπω όμως και το Power Home Save 2.0 που έχει δωρεάν και 7 πάγια.
Στο power night Μπήκα 5 Νοεμβρίου 2024. Την γνώμη σας παρακαλώ.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στην 2η σελιδα είχε κι εμενα εγγυηση 30ε, αλλα στην πρωτη σελιδα ειχε σημειωμενο οτι θα βαλω παγια εντολη οποτε δεν χρεωθηκε εγγυηση γτ μετα την εκδοση του πρωτου λογαριασμου εβαλα παγια εντολη. Υπαρχει στην πρωτη σελιδα εσενα η παγια εντολη;

Ναι υπάρχει στην πρώτη σελίδα με τικ ✓ η πάγια εντολή, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχουν σημειώσει 130€ εγγύηση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Argiris26 είπε

Ναι υπάρχει στην πρώτη σελίδα με τικ ✓ η πάγια εντολή, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχουν σημειώσει 130€ εγγύηση.

Mηπως και στον προηγουμενο ειχες ιδια εγγυηση; εχεις 3φασικο; πραγματι ειναι μεγαλη εγγυηση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Mηπως και στον προηγουμενο ειχες ιδια εγγυηση; εχεις 3φασικο; πραγματι ειναι μεγαλη εγγυηση

Μέχρι τις 28/6 είμαι στο myhome online της ΔΕΗ με το περσινό προγραμμα. Εκεί πράγματι είχα εγγύηση 130€ που υπάρχει όμως από παλιά πριν την εμφάνιση των διαφόρων τιμολογίων. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Argiris26 είπε

Μέχρι τις 28/6 είμαι στο myhome online της ΔΕΗ με το περσινό προγραμμα. Εκεί πράγματι είχα εγγύηση 130€ που υπάρχει όμως από παλιά πριν την εμφάνιση των διαφόρων τιμολογίων. 

Γιαυτο εβαλαν 130, οτι ειχες και στον προηγουμενο παροχο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vdeseris είπε

Εφόσον γίνει πελάτης αυτός που προσκάλεσες θα δεις στο protergia app 50€ διαθέσιμα προς εξαργύρωση.

Μπορείς να εξαργυρώσεις όποιο ποσό θέλεις (πχ 10€ ή και τα 50) και θα αφαιρεθούν στον επόμενο λογαριασμό

Γιατί να μήν τα εξαργύρωσεις με την μία?

Υπάρχει κάποιος λόγος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...