Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, teo_3 είπε

Όλες καλές είναι και όλες έχουν θέματα. Καλύτερα να πας με αυτό που σε συμφέρει και βλέπεις στην πορεία.

Συμφωνώ, απλά αν είναι να επιλέξεις δέσμευση μπλε συμβολαίου, προσέχεις περισσότερο...

Επεξ/σία από Joe22
  • Like 1
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 hours ago, Aias said:

Μπορω καπως να δω αν εκρεμμει αιτηση απο καποιον παροχο; να παρω την δεδηε?

Aμα υπέγραψες μπλε τιμολόγιο μη κάνεις υπαναχώρηση... είναι μπλέξιμο, βαριέμαι να εξηγήσω.

Πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα αν το ΦΑ έχει στείλει το αίτημα εκπροσώπησης / αλλαγής παρόχου.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aμα υπέγραψες μπλε τιμολόγιο μη κάνεις υπαναχώρηση... είναι μπλέξιμο, βαριέμαι να εξηγήσω.

Πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα αν το ΦΑ έχει στείλει το αίτημα εκπροσώπησης / αλλαγής παρόχου.

ευχαριστω πολυ θα περιμενω μερικες μερες και θα καλεσω δεδηε

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πόσες μέρες κάνει η προτεργια να πάρει τηλ σε νέα αίτηση από συσταση;

Καλημέρα. Εμένα με κάλεσαν δύο ώρες από την στιγμή που έστειλα την αίτηση από σύσταση.

1 λεπτό πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα. Εμένα με κάλεσαν δύο ώρες από την στιγμή που έστειλα την αίτηση από σύσταση.

Πάρε στο 

2160020517 το τηλέφωνό της προτεργισς από σύσταση 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Πρέπει να τους έχει πέσει πολύ δουλειά. Δεν πρόκειται για μενα, για την αδερφή μου είναι. Το ξέρω το τηλ. Κυριακή της έκανα την αίτηση. Υποθέτω σήμερα θα την καλέσουν.

Δημοσ.

Θα ενοικιάσω λογικά νέο σπίτι σύντομα, και έχω μπλέξει τα μπούτια μου με το τι δείχνει / δείνει ο κάθε ένας, τώρα είμαι Ζενίθ , γνωστοί μου και τριγύρω είναι όλοι ΔΕΗ πλέον.

Τι στο καλό αξίζει πλεόν ;Θέλω να έιναι κάτι σταθερό να μη μπλέξω με ανατιμήσεις ή οτιδήποτε και όχι συμβόλαιο στο συμβόλαιο και όχι μηδέν εξυπηρέτηση κτλ κτλ .τι θα προτείνατε;

Σκέφτομαι πάλι ζενίθ αφού τα πάω καλά μαζί τους.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AccountSaver είπε

Θα ενοικιάσω λογικά νέο σπίτι σύντομα, και έχω μπλέξει τα μπούτια μου με το τι δείχνει / δείνει ο κάθε ένας, τώρα είμαι Ζενίθ , γνωστοί μου και τριγύρω είναι όλοι ΔΕΗ πλέον.

Τι στο καλό αξίζει πλεόν ;Θέλω να έιναι κάτι σταθερό να μη μπλέξω με ανατιμήσεις ή οτιδήποτε και όχι συμβόλαιο στο συμβόλαιο και όχι μηδέν εξυπηρέτηση κτλ κτλ .τι θα προτείνατε;

Σκέφτομαι πάλι ζενίθ αφού τα πάω καλά μαζί τους.

Έχει σταθερό πρόγραμμα με 0,10 και κάτω η ζενιθ? Τότε μείνε, μια χαρά είσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε κάποιος να στείλει μια σύσταση για προτέργια; Ευχαριστώ 

edit: Πήρα. Ευχαριστώ !!!

Επεξ/σία από nickgreck
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση αν πάρω σύσταση από κάποιον για να πάω σε προτεργια από ΔΕΗ που είμαι θα πάρω ένα 50 έκπτωση?

Και αν κάνω εγώ στην συνέχεια σε άλλη παροχή θα πάρω και εγώ και αυτος που θα του κάνω?

Και πως γίνεται η σύσταση χρειάζεται mail?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, ford22 είπε

Να κάνω μια ερώτηση αν πάρω σύσταση από κάποιον για να πάω σε προτεργια από ΔΕΗ που είμαι θα πάρω ένα 50 έκπτωση?

Και αν κάνω εγώ στην συνέχεια σε άλλη παροχή θα πάρω και εγώ και αυτος που θα του κάνω?

1. 50€ διαιρούμενο σε 5 μήνες (10€ έκπτωση ανά μήνα)

2. Εσύ 50€ έκπτωση (όλο το ποσό) στον επόμενο λογαριασμό και εκείνος 50€ διαιρούμενο σε 5 μήνες

3. Μέσω της εφαρμογής της protergia 

Επεξ/σία από Belo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ford22 είπε

Τα 50 τα παίρνεις εσύ διαδοχικά σε 5 λογ/σμους (10ε στον καθενα) και μετά εφόσον γίνεις πελάτης, κάνεις εγγραφή στο protergia app και μπορείς να κάνεις συστάσεις σε άλλους και για κάθε νέο πελάτη θα παίρνεις 50Ε πίστωση σε λογ/σμο. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ford22 είπε

Για να παρεις συσταση δεν χρειαζεται μαιλ, θα ζητησεις εδω και θα σου στειλουν ενα λινκ, το πατας και συμπληρωνεις τη φορμα

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλέπεται, ενεργειακά??

Αξίζει να μείνουμε Protergia με την δίμηνη παράταση του προγράμματος και βλέπουμε από Σεπτέμβρη ή ανανέωση τώρα??

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,,,, επειδή έχω να παρακολουθήσω τα σχετικά με την ενέργεια νήματα πολυυυυύ καιρό,,,, μια ερώτηση : υπάρχει κάποιο διαθέσιμο link με συγκριτικό για όλους τους παρόχους ?.....{ναι ναι από τότε έχω να ασχοληθώ}

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...