Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 1comment είπε

Έχει σταθερό πρόγραμμα με 0,10 και κάτω η ζενιθ? Τότε μείνε, μια χαρά είσαι.

Μπα, όλοι έχουν τώρα λίγο πάνω από 0,10 και 10€ πάγιο, αν και καλοκαίρι δε βλέπω καμιά καλή προσφορά.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μπα, όλοι έχουν τώρα λίγο πάνω από 0,10 και 10€ πάγιο, αν και καλοκαίρι δε βλέπω καμιά καλή προσφορά.

Γιατί δεν πας προτέργια που έχει λίγο κάτω από 0,10 αλλά θα πάρεις 50αρικο με σύσταση;

49 λεπτά πριν, itmaster99 είπε

Καλησπέρα στην παρέα,,,, επειδή έχω να παρακολουθήσω τα σχετικά με την ενέργεια νήματα πολυυυυύ καιρό,,,, μια ερώτηση : υπάρχει κάποιο διαθέσιμο link με συγκριτικό για όλους τους παρόχους ?.....{ναι ναι από τότε έχω να ασχοληθώ}

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση 

Υπάρχει και τα έχει πολύ τακτοποιημένα. Θα γκουγκλάρεις τιμες ραευ και είναι το πρώτο σαητ.

Δημοσ.

Εντελώς πληροφοριακά για προσφορά από Protergeia.

Έληγε το 6μηνο μου στη Protergeia σήμερα και σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση.

Κλασσικά μου πρότειναν το σταθερό 12μηνο όπως μου είχαν προτείνει και πριν από περίπου ένα μήνα που τους ζήτησα προσφορά για να ανανεώσω την οποία και δεν αποδέχτηκα, με τη διαφορά ότι πρόσθεσαν και δώρο 100 ευρώ.

Αμέσως το αποδέχτηκα θεωρώντας το καλό deal. Έπεσαν υπογραφές τηλεφωνικά αφού ηχογραφήθηκε με επανάληψη η προσφορά τους και την αποδοχή τους. Έπειτα από λίγη ώρα ήρθε και η επιβεβαίωση στο Viber.

Νομίζω ότι θα είναι "ξέγνοιαστος" για τους επόμενους 12 μήνες!

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, panzertank είπε

Έληγε το 6μηνο μου στη Protergeia σήμερα και σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση.

Κλασσικά μου πρότειναν το σταθερό 12μηνο όπως μου είχαν προτείνει και πριν από περίπου ένα μήνα που τους ζήτησα προσφορά για να ανανεώσω την οποία και δεν αποδέχτηκα, με τη διαφορά ότι πρόσθεσαν και δώρο 100 ευρώ.

Αμέσως το αποδέχτηκα θεωρώντας το καλό deal. Έπεσαν υπογραφές τηλεφωνικά αφού ηχογραφήθηκε με επανάληψη η προσφορά τους και την αποδοχή τους. Έπειτα από λίγη ώρα ήρθε και η επιβεβαίωση στο Viber.

Και εμένα 4 φορές με πήραν! Με την 2μηνη παράταση τελειώνει 10 Αυγούστου. Την πρώτη φορά τους είπα ότι δε θέλω να ανανεώσω ακόμη, τις επόμενες δεν το σήκωσα! 

Αλλά αν δίνουν έξτρα δώρο την επόμενη φορά, αν ξανακαλέσουν, θα το ζητήσω και εγώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, panzertank said:

Ομοιοπαθης

Οταν λες επιβεβαιωση στο Viber εννοεις το λινκ για το pdf που ειναι πρακτικα το template της συμβασης (αδειο χωρις στοιχεια) ωστε να εχεις τους γενικους ορους του προγραμματος 12Μ Value Secure.

Γιατι απο οτι μου ειπαν και εμενα στην τηλεφωνικη ανανεωση δεν στελνουν συμπληρωμενο συμβολαιο προς αποδοχη, θεωρειται ως συμβολαιο και αποδοχη η ηχογραφημενη κληση.

Επισης το 100ευρω δεν αναγραφεται καπου παρα μονο στην ηχογραφημενη κληση γιατι ειναι λεει προσωπικη/ατομικη προσφορα, αρα πιστευω να αποδοθει σωστα.

Εμενα μου ανεφεραν οτι αποδιδεται στο 2ο λογαριασμο (2ο μηνα της ανανεωσης) τωρα θα φανει στην πραξη αν θα αποδοθει το πιστωτικο στον 1ο ή στο 2ο λογαριασμο.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.

Ναι φίλε μου....τους γενικούς όρους στο Viber εννοούσα.

Και εμένα μου είπαν ότι δεν θα σταλούν συμβόλαια για υπογραφές.....η ηχογράφηση=υπογραφή.

Όσο για τα 100 ευρώ δεν πιστεύω να δημιουργήσουν "προβλήματα" στην απόδοσή τους.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και η protergia έχει θέσει πρωταρχικό στόχο την αύξηση του μεριδίου της στην αγορά ενέργειας.

Θα έχει ενδιαφέρον να βγάλει καμία προσφορά η elpedison απο Σεπτεμβριο,ώστε να δούμε εάν θα προτείνει κάνα δωράκι σε όσους είναι αυτή τη στιγμή στο swift on time για να παραμείνουν.

Μας φάγατε με τα μπλε...δώστε κάτι στον απλό ενεργειακό τουρίστα που κυνηγάει τα κλειδωμένα κιτρινα τιμολόγια ρεύματος 😜

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι δώρο και να βγει, τα -550 ευρώ αν πας με σύσταση και δώσεις 10 συστάσεις δεν υπάρχουν πουθενά. Μην ξεχνάμε και το κυμαινόμενο της μέχρι στιγμής είναι το φτηνότερο τιμολόγιο από τα πάντα(Μέχρι Ιούνιο, αλλά πρακτικά κλειδωμένο). 

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 2
Δημοσ.

Επειδή δεν θυμάμαι, τα προγράμματα του επόμενου μήνα, βγαίνουν την τελευταία μέρα του τωρινού μήνα ή πιο νωρίς; Π.χ. τα προγράμματα Ιουλίου θα βγουν τελευταία μέρα Ιουνίου;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Nate είπε

Επειδή δεν θυμάμαι, τα προγράμματα του επόμενου μήνα, βγαίνουν την τελευταία μέρα του τωρινού μήνα ή πιο νωρίς; Π.χ. τα προγράμματα Ιουλίου θα βγουν τελευταία μέρα Ιουνίου;

1η Ιουλιου θα βγουν, ισως η προτεργια τα ανακοινωνει λιγο νωριτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Nate είπε

Τα πράσινα και τα κίτρινα exante Ιουλίου βγαίνουν τώρα τέλος Ιουνίου. Η τιμή των κίτρινων expost οριστικοποιείται αφού περάσει ο Ιούλιος. Τα υπόλοιπα κίτρινα υβριδικά και μπλε αναφέρουν ρητά του όρους τους.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει τύχει σε κάποιον, θα εκτιμούσα να με ενημερώσει:

Είχα κάνει 6μηνο συμβόλαιο με την Protergia με τιμή 0,085 €/kWh, το οποίο θεωρητικά λήγει στις 10/07. Ωστόσο, στον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό αναφέρεται ως ημερομηνία λήξης το Σεπτέμβριο.

Με έχουν καλέσει τηλεφωνικά για ανανέωση, λέγοντας πως λήγει μέσα στον Ιούλιο. Ξέρει κάποιος τι ακριβώς ισχύει; Αν δεν ανανεώσει κανείς τώρα που καλούν, το αφήνουν να συνεχίσει ή περνάει αυτόματα σε άλλη τιμή;

Πέρα από την τιμή, προσπαθώ να το τραβήξω όσο γίνεται μέχρι Νοέμβριο, χωρίς να δεσμευτώ με νέο 12μηνο.

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα,

Έχεις επιλογή να περιμένεις μέχρι τη λήξη του 8μήνου με τη σταθερή χρέωση που είχες και χωρίς να δεσμεύεσαι. Μετά μπορείς να κάνεις αλλαγή σε exante κίτρινο πχ το swift on time που τρέχει χαμηλά τελευταία.

Εναλλακτικά μπορείς να ανανεώσεις για 12μήνες με το πρόγραμμα που σου προσφέρουν και το δώρο των 100€ (ή 150€ αν δουν αίτημα από άλλο πάροχο σε κάποιες περιπτώσεις; ).

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα κι από εμένα τη βοήθειά σας παρακαλώ, μέσα Ιουλίου λήγει το 6μηνο μου με Elpedison. Απ'ότι βλέπω το καλύτερο deal είναι η protergia με τα 0,0999 και 5x10 δώρο από σύσταση + όσες συστάσεις κάνεις από εκεί και πέρα.

Σωστά ή έχω χάσει κάτι ? (π.χ κάποια άλλα εξτρα δωράκια που δίνουν άλλοι πάροχοι με παρόμοιες τιμές)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...