Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ, παρακαλώ κάποιος μια σύσταση για προτεργια

Καλυφθηκα ευχαριστω

Επεξ/σία από giannos91
  • Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω πάροχο και διάβασα καμιά 40-50 σελίδες απο το τέλος. Το συγκεκριμένο θέμα με βοήθησε να εξοικονομήσω στο παρελθόν σε σταθερά και κίτρινα προγράμματα. Καταλαβαίνω ότι ο τουρισμός δεν υφίσταται πλέον και η θεματολογία δεν έχει καμία σχέση με προσφορές, δώρα, χαμηλές τιμές κ.α. Το μόνο που βλέπω είναι το ponzi scheme της protergia που μεσοπροθεσμα θα έχει μόνο χαμένους. Οπότε θα κοιτάξω όλες τις ιστοσελίδες των παρόχων μήπως βρω κάτι ενδιαφέρον. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα.

Δημοσ.

με κατανάλωση περίπου στις 250-270kw αλλά λογικά θα πάμε στις 350+ για τους επόμενους 2 μήνες λόγο AC τι προτείνετε;

είμαι στο NRG simple 3.0 με 5€ πάγιο και 0,099€

στο προτέργια που λέτε όλοι εδώ Value Swift OnTime και σύσταση από εδώ;

Τις τιμές για Ιούλιο τις περιμένουμε αύριο για αυτά τα 2 ή έχουν ανακοινωθεί;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, archimidis είπε

με κατανάλωση περίπου στις 250-270kw αλλά λογικά θα πάμε στις 350+ για τους επόμενους 2 μήνες λόγο AC τι προτείνετε;

είμαι στο NRG simple 3.0 με 5€ πάγιο και 0,099€

στο προτέργια που λέτε όλοι εδώ Value Swift OnTime και σύσταση από εδώ;

Τις τιμές για Ιούλιο τις περιμένουμε αύριο για αυτά τα 2 ή έχουν ανακοινωθεί;

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/#protergia-value-swift-ontime

Τιμή ακόμα Ιούνιου γράφει. Λογικά από αύριο θα ανακοινωθεί του Ιουλίου

Δημοσ.
Στις 26/6/2025 στις 5:40 ΜΜ, Krusty είπε

Αθώος βγαίνει κανείς σε μερικές περπτώσεις, μόνο αφού έχει πληρώσει όσα θέλει ο ΔΕΔΔΗΕ πριν το δικαστήριο που γίνεται αυτεπάγγελτα.

Στην δική μου περιπέτεια με τον δεδδηε, όπου με κατηγόρησαν για ρευματοκλοπη, αθωωθηκα στο δικαστήριο, δίχως να έχω πληρώσει το πρόστιμο,πρίν την δική όπου όλοι οι δικηγόροι μου έλεγαν ότι έτσι λειτουργεί το σύστημα. " Πρέπει να πληρώσεις κι εάν αθωωθεις ίσως τα πάρεις πίσω"

Εννοείται ότι πήγα στην έδρα δίχως δικηγόρο.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archimidis είπε

άρα καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τις τιμές που θα ανακοινωθούν πριν πάμε στον επόμενο πάροχο;

ναι ουτως η αλλως μια μερα υπομονη θα κανουμε.Αυριο θα βγει η τιμη η νεο προγραμμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, archimidis είπε

άρα καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τις τιμές που θα ανακοινωθούν πριν πάμε στον επόμενο πάροχο;

Ναι. Μια ημέρα έμεινε. Ευελπιστώ το swift να παραμείνει ίδιο 

Δημοσ.
11 minutes ago, Merenda7 said:

Ναι. Μια ημέρα έμεινε. Ευελπιστώ το swift να παραμείνει ίδιο 

Κανονικά φθηνότερο πρέπει να γίνει, η κιλοβατώρα έμεινε χαμηλά τον Ιούνιο τελικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από εμένα, αρχικά θα ήθελα να ζητήσω σύσταση για Protergia, μιας και λήγει το Online μου σήμερα. 

Από ότι καταλαβαίνω με το διάβασμα που έκανα στις τελευταίες σελίδες συμφέρει κάπως το σταθερό τους, σωστά; Υπάρχει περίπτωση βάση εμπειρίας (όσο γίνεται) να μην αλλάξει από αύριο στην τιμή του; Μήπως είναι καλύτερο το κυμαινόμενό τους;

Update: Ευχαριστώ όλους για τις συστάσεις, θα ενημερώσω τον πρώτο που έστειλε όταν τη χρησιμοποιήσω. Ενδεχομένως να χρησιμοποιήσω και δεύτερη από άλλο μέλος για οικογενειακό πρόσωπο.

Επεξ/σία από agriokatsiko
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Καλημέρα και από εμένα, αρχικά θα ήθελα να ζητήσω σύσταση για Protergia, μιας και λήγει το Online μου σήμερα. 

Από ότι καταλαβαίνω με το διάβασμα που έκανα στις τελευταίες σελίδες συμφέρει κάπως το σταθερό τους, σωστά; Υπάρχει περίπτωση βάση εμπειρίας (όσο γίνεται) να μην αλλάξει από αύριο στην τιμή του; Μήπως είναι καλύτερο το κυμαινόμενό τους;

Το κυμαινόμενο έχει χαμηλότερο πάγιο και λιγο χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας.

Αλλά θα πρέπει να το τσεκάρεις κάθε μήνα μήπως αλλάξει προς τα πάνω ώστε να το αλλάξεις το συντομότερο δυνατό.

Με το μπλε δεν ασχολείσαι για 12 μήνες απλά πληρώνεις λίγο παραπάνω ανάλογα και την κατανάλωση σου βεβαια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μια απλή ερώτηση στην ομάδα. Έχω το smart night της zenith . Ο λογαριασμός μου γράφει έναρξη εκπροσώπησης , 13 Σεπτεμβρίου και ήμουν εφυσυχασμενος, από την άποψη ότι μέχρι μέσα Αυγούστου είμαι οκ, και εκεί θα αρχίσω να ψάχνομαι. Ωστόσο πριν 2 με 3 εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο εκπρόσωπος της Ζενίθ, ότι επειδή λήγει η σύμβαση να προχωρήσουμε σε νέα να μη χάσουμε τη προσφορά που τρέχει 😄. Στην απορία μου ότι λήγει Σεπτέμβριο, μου απάντησε, ´έγω βλέπω Ιούλιο ´´.  Τότε δεν ήμουν σίγουρος για τον ακριβή χρόνο αλλά μετά που μπήκα στο λογαριασμό μου  επιβεβαίωσα αυτό που σας έγραψα. Έχω πουθενά  λάθος; By tha way, αφού πλησιάζει έτσι κι αλλιώς ο καιρός, κοιτάζοντας τις εταιρείες, χωρίς διάθεση τουρισμού, ή εύρεσης συστάσεων κλπ κ,  με μηνιαίο ύψος κατανάλωσης Μ.Ο. 400 με 500 kw/h , μάλλον στο σταθερό της elpedison που έχει υψηλό πάγιο, 12,9 αλλά χαμηλότερη τιμή  kw/h. Η τελική επιλογή βέβαια θα γίνει αρχές Αυγούστου, με βάση τις τότε επιλογές και προσφορές 

Επεξ/σία από charlymp
Δημοσ.
1 minute ago, vdeseris said:

Το κυμαινόμενο έχει χαμηλότερο πάγιο και λιγο χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας.

Αλλά θα πρέπει να το τσεκάρεις κάθε μήνα μήπως αλλάξει προς τα πάνω ώστε να το αλλάξεις το συντομότερο δυνατό.

Με το μπλε δεν ασχολείσαι για 12 μήνες απλά πληρώνεις λίγο παραπάνω ανάλογα και την κατανάλωση σου βεβαια

Γύρω στις 250 είμαι κάθε μήνα κατα μέσο όρο, ανάθεμα τα πλυντήρια της γυναίκας μου. Τώρα καλοκαίρι βέβαια θα βαρέσει παραπάνω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, agriokatsiko είπε

Γύρω στις 250 είμαι κάθε μήνα κατα μέσο όρο, ανάθεμα τα πλυντήρια της γυναίκας μου. Τώρα καλοκαίρι βέβαια θα βαρέσει παραπάνω

250 δεν ειναι και πολλες για σταθερο.Αλλα το κιτρινο πρεπει να παρακολουθεις τιμες.Με το 5χ10 και εαν σου τυχει καμια συσταση να παρεις 50 και εσυ μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, charlymp είπε

Καλημέρα. Μια απλή ερώτηση στην ομάδα. Έχω το smart night της zenith . Ο λογαριασμός μου γράφει έναρξη εκπροσώπησης , 13 Σεπτεμβρίου και ήμουν εφυσυχασμενος, από την άποψη ότι μέχρι μέσα Αυγούστου είμαι οκ, και εκεί θα αρχίσω να ψάχνομαι. Ωστόσο πριν 2 με 3 εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο εκπρόσωπος της Ζενίθ, ότι επειδή λήγει η σύμβαση να προχωρήσουμε σε νέα να μη χάσουμε τη προσφορά που τρέχει 😄. Στην απορία μου ότι λήγει Σεπτέμβριο, μου απάντησε, ´έγω βλέπω Ιούλιο ´´.  Τότε δεν ήμουν σίγουρος για τον ακριβή χρόνο αλλά μετά που μπήκα στο λογαριασμό μου  επιβεβαίωσα αυτό που σας έγραψα. Έχω πουθενά  λάθος; 

Iσχύει κανονικά η ισχύς του προγράμματος για τουλάχιστον 12 μήνες από την έναρξή του, αν δεν ισχύει θα σε ειδοποιήσουν με ένδειξη στο λογαριασμό πριν την αλλαγή ούτως ή άλλως. Στο λογαριασμό μπορείς να δεις όντως από πότε αρχίζει το πρόγραμμα, αρκεί να μην έχεις κάνει κάποια αλλαγή ή διακοπή από τότε του προγράμματος. Πιθανά να καλούν από καμπάνια για ανανέωση καθώς δεν τους συμφέρει να είναι οι πελάτες σε αυτό το πρόγραμμα, οπότε ο υπάλληλος προσπαθεί να κλείσει την ανανέωση.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...