Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petranthe είπε

Πως μπορούμε να το κάνουμε πιο γρήγορα αυτό;

Επειδη στο site δεν υπαρχει ακομα η επιλογη η συγκεκριμενη ωστε να το κανω ηλεκτρονικα, προσπαθω να παρω τηλ αλλα οι γραμμες λεει ειναι κατηλλημενες και θα με παρουν. εγω μεσα απο τη φορμα στο site  εστειλα mail και ζηταω την αλλαγη, τωρα θα δειξει βεβαια αν θα γινει μεσα απο αυτο. εγω παντως πηρα τηλ, εστειλα και mail. αυριο αν αναρτηθει το νεο προγραμμα θα συμπληρωσω εκει τα στοιχεια για αλλαγη και θα προσπαθησω να παρω και τηλ παλι.

• Like 1
  • Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Επειδη στο site δεν υπαρχει ακομα η επιλογη η συγκεκριμενη ωστε να το κανω ηλεκτρονικα, προσπαθω να παρω τηλ αλλα οι γραμμες λεει ειναι κατηλλημενες και θα με παρουν. εγω μεσα απο τη φορμα στο site  εστειλα mail και ζηταω την αλλαγη, τωρα θα δειξει βεβαια αν θα γινει μεσα απο αυτο. εγω παντως πηρα τηλ, εστειλα και mail. αυριο αν αναρτηθει το νεο προγραμμα θα συμπληρωσω εκει τα στοιχεια για αλλαγη και θα προσπαθησω να παρω και τηλ παλι.

αν κάνουμε εσωτερική αλλαγή στην πρωτεργια χάνονται τα 5 επί 10 ευρώ από τη σύσταση ,αν γνωρίζει κάποιος

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, sosias είπε

αν κάνουμε εσωτερική αλλαγή στην πρωτεργια χάνονται τα 5 επί 10 ευρώ από τη σύσταση ,αν γνωρίζει κάποιος

Όχι δε χάνονται. Ισχύουν σε όποιο πρόγραμμα κι αν βρίσκεσαι. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Στην ΡΑΑΕΥ εχει ανακοινωθει ως νεο τιμολογιο το Value Swift on Time Deal με 0.09093/kw ενω το Value Swift OnTime με 0.107/kw ως μη εμπορικα διαθεσιμο, οποτε παμε για αλλαγη.

Στο site της protergia υπάρχει εμπορικά διαθέσιμο για Ιούλιο το value swift on time, αλλά δεν υπάρχει το value swift on time deal 🤔

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/

Πώς μπορούμε να πάμε για αλλαγή εάν δεν έχει αναρτηθεί στο site τους;

• Like 1
Δημοσ.

ΑΛΛΑ το σλογκαν και την τιμη κραχτη ακομη να το αλλαξει:Συνεχίζουμε να διατηρούμε χαμηλά τις τιμές για να απολαμβάνετε ηλεκτρικό ρεύμα εύκολα, απλά και με επιβράβευση συνέπειας! 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι κλειδωμένη τιμή?

Για Ιουλιο ναι κλειδωμενη γτ ειναι κιτρινο exante δηλ. αρχες του μηνος ανακοινωνεται τιμη.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Στο site της protergia υπάρχει εμπορικά διαθέσιμο για Ιούλιο το value swift on time, αλλά δεν υπάρχει το value swift on time deal 🤔

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/

Πώς μπορούμε να πάμε για αλλαγή εάν δεν έχει αναρτηθεί στο site τους;

Θα αναρτηθεί πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.

Μίλησε με το τμήμα ανανεώσεων για να ζητήσεις αλλαγή προγράμματος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στείλτε μου κι εμένα μια σύσταση για τους πρωτεργάτες να υπάρχει.

Έχω υπαρκαλυφθεί, ευχαριστώ. Θα πάει στον πρώτο αν προχωρήσω

Επεξ/σία από --b}{d--
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Θα αναρτηθεί πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.

Μίλησε με το τμήμα ανανεώσεων για να ζητήσεις αλλαγή προγράμματος.

Σε ευχαριστώ.

Πήρα τηλέφωνο, μίλησα με δύο τρεις, κάνεις δεν ήξερε. Και κράτησαν τα στοιχεία μου να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου.

Έστειλα και email.

Περίεργα πράγματα. Τι deal είναι αυτό και μας το κρατάνε μυστικό; 😁

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Volton για ενεργοποιήσεις Ιουλίου δίνει επιπλέον 3x10€ στου 3 πρώτους λογαριασμούς σε όλα τα κίτρινα smart, simple και flat επιπλέον των προωθητικών που ήδη υπάρχουν. Δεν ξέρω αν θα ανέβει και στη σελίδα τους, ακόμη δεν το δείχνουν.

Ειδικά για συνεπείς το flat γίνεται πολύ ενδιαφέρον για 6 μήνες, 0,099 και πάγιο ουσιαστικά στα 4,95€.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Σε ευχαριστώ.

Πήρα τηλέφωνο, μίλησα με δύο τρεις, κάνεις δεν ήξερε. Και κράτησαν τα στοιχεία μου να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου.

Έστειλα και email.

Περίεργα πράγματα. Τι deal είναι αυτό και μας το κρατάνε μυστικό; 😁

Mιλησα κι εγω, μου ζητησε 10 λεπτα για να ενημερωθει (στην ουσια εγω την ενημερωσα) και με ξαναπηρε, ενταξει μου ειπε, ζητησα να υπογραψω απο μαιλ οχι τηλεφωνικα ωστε να εχω το συμβολαιο γραπτο για παν ενδεχομενο και μου ειπε θα μ το στειλει για να υπογραψω μεχρι παρασκευη το πολυ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα .

Το bring a friend θα συνεχίσει να ισχύει κανοντας τη μεταφορά στο νέο πρόγραμμα; Θα αναφέρεται στο συμβόλαιο με την αλλαγή σε Swift OnTime Deal ;

Επεξ/σία από Katrin210

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...