Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ιδια τιμη δεν το λες. Αλλο 0,09 και αλλο 0,099 και παγιο αλλο 5 και αλλο 10. Ασε που δεν εισαι και δεσμευμενος με το κιτρινο.

Μιας και εβαλες το "haha". Ναι, για 5 ευρω τον μηνα σιγα μην ασχολουμαι καθε αρχες μηνα για να βλεπω ποιος μου προσφερει πλεον την χαμηλοτερη τιμη. 

1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

αυτο ειναι το κιτρινο το καινουργιο.

Αρα οσοι ειστε στο παλιο κιτρινο, εχετε πιο ακριβη την kwh για τον Ιουλιο. Τελικα ερχεται μια η αλλη, χωρις αν ασχολεισαι

image.png.bac20424461072ad39ef120d38fe3bd9.png

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μιας και εβαλες το "haha". Ναι, για 5 ευρω τον μηνα σιγα μην ασχολουμαι καθε αρχες μηνα για να βλεπω ποιος μου προσφερει πλεον την χαμηλοτερη τιμη. 

το χαχα ειναι για το πινακακι που ανεβασες, λαθος πινακακι, αυτο ειναι το κιτρινο. Αν δεν σε ενδιαφερει να ασχολησε για 5 ευρω πηγαινε σε κανενα που να εχει παγιο 15 ευρω. 5 ευρω ειναι μονο η διαφορα.

12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αρα οσοι ειστε στο παλιο κιτρινο, εχετε πιο ακριβη την kwh για τον Ιουλιο. Τελικα ερχεται μια η αλλη, χωρις αν ασχολεισαι

Ειναι θεμα τακτικης αλλος θελει να ασχολειται και να αλλαζει προγραμματα και παροχους (τουρισμος) και αλλος δεν θελει να ασχολειται παει σε σταθερο. δεν ειναι υποχρεωτικο. εννοειται και δεν θα πληρωσω ακριβη kw γτ ηδη εχω κανει εσωτερικη αλλαγη. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 4
Δημοσ.

Δυστυχώς (με ευθύνη της κυβέρνησης και των αρμόδιων εποπτικών αρχών) επικρατεί πλήρης ασυδοσία στην αγορά και το μόνο μας όπλο είναι τα forum όπου αλληλοενημερονόμαστε. Αθέμιτες πρακτικές, σκόπιμη εξαπάτηση των πελατών, αθέτηση συμφωνιών, παραπλανητικοί όροι, λάθη στους λογαριαμούς από όλους τους πάροχους ηλεκτρικής ενέργειας.

• Like 9
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Panas50 είπε

Δυστυχώς (με ευθύνη της κυβέρνησης και των αρμόδιων εποπτικών αρχών) επικρατεί πλήρης ασυδοσία στην αγορά και το μόνο μας όπλο είναι τα forum όπου αλληλοενημερονόμαστε. Αθέμιτες πρακτικές, σκόπιμη εξαπάτηση των πελατών, αθέτηση συμφωνιών, παραπλανητικοί όροι, λάθη στους λογαριαμούς από όλους τους πάροχους ηλεκτρικής ενέργειας.

Εχεις απολυτο δικιο αδερφε, μονο μεσα απο τα forum μπορουμε να εχουμε ασφαλη ενημερωση. ο ενας βοηθαει τον αλλον,

• Like 2
Δημοσ.

Έχω μια επαγγελματική παροχή και τώρα το καλοκαίρι καταναλώνω πάνω από 2000kw. Έιμαι στην nrg όπου πήγα αρχές του χρόνου που είχε βγάλει ένα κίτρινο κλειδωμένο. Στο επόμενο κίτρινο που έβγαλε Απρίλιο-Ιούνιο δεν μου άλλαζαν πρόγραμμα γιατί έλεγαν είναι για νέους πελάτες οπότε ξέμεινα στο παλιό. Στο κίτρινο που έχει τώρα με τιμή Ιουλίου 0,149 πάλι δε με αλλάζουν γιατί είναι μόνο για νέους πελάτες και αυτό. Να φύγω σε άλλο πάροχο δεν γίνεται γιατί έχω θέμα με τον δεδδηε και απορρίπτει τις αιτήσεις αλλαγής. Κάπου είχα δει ότι είναι παράνομο αυτό που λένε οτί είναι μόνο για νέους πελάτες; Έχω μπλέξει και πληρώνω σχεδόν 0,20 λεπτά τώρα. Αξίζει να ανοίξω αίτημα ραε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Ενώ δεν ήθελα να μπλέξω με τις αλλαγές παρόχων, έχει ξεφύγει η διαδικασία με το πράσινο της ΔΕΗ και θα παώ για Ιούλιο τουλάχιστον Protergia στο κυμαινόμενο. Αν και για αυτό ισχύει η σύσταση παρακαλώ στείλτου με σε προσωπικό μήνυμα μια και επίσης ενημερώστε με αν γίνει δεκτή και τηλεφωνικά ή μόνο μέσω συνδέσμου καθώς και τα πλεονεκτήματα αυτής. Ευχαριστώ! 

ps. θα έβαζα σταθερό από τώρα αλλά πάμε είτε για επαύξηση ισχύς είτε για αλλαγή σε τριφασικό τον χειμώνα. Συμβουλές δεκτές!

Έλαβα ήδη, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από jason21gr
Δημοσ.

Υπάρχει ενημέρωση για νέα προγράμματα της ΗΡΩΝ κάτι σαν πορτοκαλί

Τα HappyHour με δωρεάν ρεύμα για 3 ώρες που θα προσδιορίζει η εταιρεία κάθε μέρα 

Για τηλεμετρούμενους αλλά και μη μετρητές

Περισσότερα εν ευθέτω χρόνο 😉

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να αλλάξω απευθείας πρόγραμμα στην Protergia?

To γνωστο για την εξυπηρετηση πελατων 2103448500 το πρωι που πηρα δεν ειχε ιδιαιτερη αναμονη, σχεδον αμεσως μιλησα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω κανει μια σταση 3 μηνών στο Ηρων Yellow One Home.

Σκέφτομαι να παω για λιγο καιρο στο Volton Yellow Simple. Ποια είναι η τιμη Kwh για τον Ιουλιο; Περα απο τα 50 ευρώ δίνουν και κάποιο άλλο δώρο; 

Το excel που υπήρχε εχουν σταματήσει να ενημερώνονται;

Ποια σελίδα να κοιτάζω για τις καινούριες μηνιαίες τιμές;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να αλλάξω απευθείας πρόγραμμα στην Protergia?

211-1883014  για αλλαγή προγράμματος εσωτερικά

Δημοσ.
Στις 28/6/2025 στις 8:43 ΜΜ, alexander098 είπε

Κατανάλωση; 

Γύρω στις 350 kwh ανά μήνα με Κοτ.

Μόλις είδα ότι το κίτρινο one του Ηρων που είμαι τώρα ανέβηκε στα 13.5 λεπτά. Άουτς.

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Μόλις είδα ότι το κίτρινο one του Ηρων που είμαι τώρα ανέβηκε στα 13.5 λεπτά. Άουτς.

Κλείδωσε σε σταθερό για να μην έχεις τέτοια άγχη. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Η elpedison βγαίνει οριακά φθηνότερη. Αν θυμάμαι σωστά είχες πρόταση για 100€; Αν ισχύει έφυγες 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...