Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, scharal είπε

Θα μπορούσα να έχω μια σύσταση για Protergia από κάποιον; Ευχαριστώ

Έχει καλυφθεί. Ευχαριστώ όσους έστειλαν

Επεξ/σία από scharal
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εμένα μου έστειλαν μέσω viber τους γενικούς και ειδικούς όρους. Δεν υπάρχει λόγος να λάβεις νέο συμβόλαιο.

Εμένα μου είπαν ότι πρέπει να γίνει νέο συμβόλαιο,και πως γίνεται είτε με ηχογράφηση τηλεφωνικά ή με email. Προτιμώ email να το έχω εγγράφως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, uphercules2 είπε

Καλημέρα σε όλους, κάποια ερωτήματα σχετικά με την protergia και το bring a friend.

1.Ήμουν πελάτης της protergia το 2021,μπορώ να λάβω πρόσκληση ή πρεπει να έρχομαι για πρώτη φορά στην εταιρεία;

2.Παίζει ρόλο που είχα λογαριασμό στο my account; Όταν επιστρέψω στην πρωτεργια χρησιμοποιώ τους κωδικούς που είχα στο παρελθόν;

3.Μπορώ να φέρω με σύσταση επαγγελματική παροχή ;

4.Φέρνω για παράδειγμα 6 παροχες και παίρνω 300€,πρέπει οι παροχές αυτές να είναι ενεργές για να εξαργυρώσω όλο το ποσό ή αν κάποια φύγει χάνονται τα αντιστοιχα 50€;

1. μπορεις, η προυποθεση ειναι να μην εισαι πελατη τωρα, να ερχεσαι απο αλλο παροχο.

2. Δεν παιζει ρολο.

3. Ναι και επαγγελματικη.

4. Αρκει να ενεργοποιηθουν οι παροχες για να παρεις το 50αρικο. Αν αυριο φυγουν δεν στο περνουν πισω, αυτοι που θα φυγουν ομως χανουν τα υπολοιπα 10αρικα απο το 10χ5.

2 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Εμένα μου είπαν ότι πρέπει να γίνει νέο συμβόλαιο,και πως γίνεται είτε με ηχογράφηση τηλεφωνικά ή με email. Προτιμώ email να το έχω εγγράφως 

Το ιδιο κι σε εμενα. περιμενω σημερα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μου ειπαν αν θελω απο τηλ ή μαιλ να υπογραψω και ειπα απο μαιλ γτ δεν ειναι στο ονομα μου η παροχη. μου ειπαν μεχρι παρασκευη θα το λαβω

Χρεώσεις Οικιακών Τιμολογίων Ηλεκτρικής Ενέργειας | Protergia

A ok...ναι αφού δεν είναι στο όνομα σου δε μπορεί να γίνει τηλεφωνική ηχογράφηση που θα χρησιμοποιηθεί για ανανέωση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το ιδιο κι σε εμενα. περιμενω σημερα

Τους καλεσα τώρα. 

Τι θα γίνει ρε παιδιά τους λέω! Περνάνε οι ημέρες και μου χρεώνεται ακριβότερη την kwh δίχως καμία ενημέρωση. Μην με αναγκάζετε να ανοίξω αίτημα σε ΡΑΕ για την έλλειψη διαφάνειας της εταιρείας 

Θα προσπαθήσουν να το προωθήσουν σήμερα λέει. Είναι πολλά τα αιτήματα και υπάρχει καθυστέρηση.

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή σας μέρα,

Καλέσαν από Voltron για προσφορά και λένε από από τον Ιούλιο η ΔΕΗ θα αλλάξει η χρέωση από τα 14,5 λεπτά στα 16,5 λεπτά του ευρώ μετά τις 250kWh.

Ισχύει ή είναι φόβητρο για να πουλήσουν το δικό τους πρόγραμμα;

Προσφέρουν πακέτο χωρίς δέσμευση συμβολαίου που το πάγιο θα είναι 9,90 (από 18) για 6 μήνες και χωρίς όριο κατανάλωσης.

Προσφέρουν τιμή κιλοβατώρας 0,09€ για 6 μήνες σταθερό (με έκπτωση συνέπειας από 0,18) και μετά κυμαινόμενο. Επίσης τα πρώτα 3 πάγια δώρο.

Το θετικό είναι ότι δεν δεσμεύει για 1 -2 χρόνια. Το κακό είναι ότι εγώ έχω νυχτερινό στην ΔΕΗ και αν πάω εκεί μάλλον το χάνω.

Επεξ/σία από Barbattilas
Δημοσ.

Ενημέρωση για protergia, μπορεί σε κάποιους να φανεί χρήσιμο. Για αλλαγή στο νέο deal χθες πρωί τηλεφώνησα στο 2111883014. Μου κράτησαν τα στοιχεία και μου είπαν μέσα στην ημέρα θα σας τηλεφωνήσουμε για την αλλαγή. Δεν μου τηλεφώνησαν. Σήμερα πρωί τους ξανατηλεφωνώ (στο ίδιο τηλέφωνο), τους λέω περίμενα τηλέφωνο για την αλλαγή του προγράμματος, μου λένε, ααα θα σας τηλεφωνήσουν μέσα σε μία εβδομάδα όχι αμέσως. Πριν λίγο τηλεφωνώ στο 2103448500, μου κρατούν τα στοιχεία και μου λένε θα σας τηλεφωνήσουμε στο κινητό για την αλλαγή με ηχογράφηση. Τους ρωτώ, τώρα θα τηλεφωνήσετε; μου απαντά, ναι. Πράγματι στο καπάκι μου τηλεφωνεί η ίδια κοπέλα, έγινε η ηχογράφηση κι έγινε η αλλαγή. Μου είπε απλά θα έρθει επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι έγινε η αλλαγή. Δεν θα σταλεί κάποιο νέο συμβόλαιο ούτε νέες υπογραφές. 

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα αν είναι εύκολο  τα Excel. Ήμουν στο simple 3.0 της energy και από 31/6 άλλαξε η χρέωση και ψάχνω για νέα στέγη (350 kw/ μήνα) Είμαι από κινητό και δεν τα βλέπω κάτω από την υπογραφή του παιδιού που τα ανεβάζει. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kkatsaplias είπε

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα αν είναι εύκολο  τα Excel. Ήμουν στο simple 3.0 της energy και από 31/6 άλλαξε η χρέωση και ψάχνω για νέα στέγη (350 kw/ μήνα) Είμαι από κινητό και δεν τα βλέπω κάτω από την υπογραφή του παιδιού που τα ανεβάζει. Ευχαριστώ 

Δες εδω   https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Ενημέρωση για protergia, μπορεί σε κάποιους να φανεί χρήσιμο. Για αλλαγή στο νέο deal χθες πρωί τηλεφώνησα στο 2111883014. Μου κράτησαν τα στοιχεία και μου είπαν μέσα στην ημέρα θα σας τηλεφωνήσουμε για την αλλαγή. Δεν μου τηλεφώνησαν. Σήμερα πρωί τους ξανατηλεφωνώ (στο ίδιο τηλέφωνο), τους λέω περίμενα τηλέφωνο για την αλλαγή του προγράμματος, μου λένε, ααα θα σας τηλεφωνήσουν μέσα σε μία εβδομάδα όχι αμέσως. Πριν λίγο τηλεφωνώ στο 2103448500, μου κρατούν τα στοιχεία και μου λένε θα σας τηλεφωνήσουμε στο κινητό για την αλλαγή με ηχογράφηση. Τους ρωτώ, τώρα θα τηλεφωνήσετε; μου απαντά, ναι. Πράγματι στο καπάκι μου τηλεφωνεί η ίδια κοπέλα, έγινε η ηχογράφηση κι έγινε η αλλαγή. Μου είπε απλά θα έρθει επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι έγινε η αλλαγή. Δεν θα σταλεί κάποιο νέο συμβόλαιο ούτε νέες υπογραφές. 

Εμένα μου είπαν ότι θα μου στείλουν νέο συμβόλαιο, πριν λίγο που μίλησα...

• Confused 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Barbattilas είπε

Καλή σας μέρα,

Καλέσαν από Voltron για προσφορά και λένε από από τον Ιούλιο η ΔΕΗ θα αλλάξει η χρέωση από τα 14,5 λεπτά στα 16,5 λεπτά του ευρώ μετά τις 250kWh.

Ισχύει ή είναι φόβητρο για να πουλήσουν το δικό τους πρόγραμμα;

Προσφέρουν πακέτο χωρίς δέσμευση συμβολαίου που το πάγιο θα είναι 9,90 (από 18) για 6 μήνες και χωρίς όριο κατανάλωσης.

Προσφέρουν τιμή κιλοβατώρας 0,09€ για 6 μήνες σταθερό (με έκπτωση συνέπειας από 0,18) και μετά κυμαινόμενο. Επίσης τα πρώτα 3 πάγια δώρο.

Το θετικό είναι ότι δεν δεσμεύει για 1 -2 χρόνια. Το κακό είναι ότι εγώ έχω νυχτερινό στην ΔΕΗ και αν πάω εκεί μάλλον το χάνω.

Απο 1 Αυγούστου ισχύει αυτο στο  πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ 

Screenshot_20250704-122421~2.png

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα χθες τηλ στο 2111883014 να ζητήσω αλλαγή προγράμματος. Μου λένε καταχωρούμε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε.Μεχρι το πρωί τίποτα. Παίρνω ξανά, μου λένε υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα και θα με καλέσουν. Ακόμα περιμένω...

• Sad 1
Δημοσ.

Παιδιά, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: Ήμουν σε σταθερό τιμολόγιο με τη ΔΕΗ για ένα χρόνο, στα 0,12 ε/κWh και 3,5€ πάγιο το μήνα, και το συμβολαιο μου λήγει σήμερα. Με κάλεσαν από τη ΔΕΗ και μου πρότειναν προσφορά που ισχύει μέχρι σήμερα: 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και σταθερή τιμή 0,145€/kWh με πάγιο 5€ τον μήνα. Μένω μόνος και καταναλώνω γύρω στα 200 kWh τον μήνα.

Να προχωρήσω ή να κοιτάξω αλλού; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, PolarBeer είπε

Παιδιά, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: Ήμουν σε σταθερό τιμολόγιο με τη ΔΕΗ για ένα χρόνο, στα 0,12 ε/κWh και 3,5€ πάγιο το μήνα, και το συμβολαιο μου λήγει σήμερα. Με κάλεσαν από τη ΔΕΗ και μου πρότειναν προσφορά που ισχύει μέχρι σήμερα: 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και σταθερή τιμή 0,145€/kWh με πάγιο 5€ τον μήνα. Μένω μόνος και καταναλώνω γύρω στα 200 kWh τον μήνα.

Καλησπέρα,
κατά την γνώμη μου αν θέλεις πάλι σταθερό οι καλύτερες επιλογές για εσένα είναι οι εξής:
1. Protergia με 0.099€ kwh & 9.90€πάγιο. Από link σύστασης έχεις 50 ευρώ έκπτωση (10 ευρώ για τους πρώτους 5 μήνες).

2. Elpedison reward zero με 0.139€ αλλα 0€ πάγιο. Αυτό συμφέρει για μικρές καταναλώσεις.

Υ.Γ Είχα ΔΕΗ για 20 χρόνια έως και μέχρι πριν λίγες ημέρες και έφυγα "τρέχοντας", γιατί η πολιτική τους έχει αλλάξει κατά πολύ.

Επεξ/σία από Jsiderh
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, PolarBeer είπε

Με κάλεσαν από τη ΔΕΗ και μου πρότειναν προσφορά που ισχύει μέχρι σήμερα: 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και σταθερή τιμή 0,145€/kWh με πάγιο 5€ τον μήνα. Μένω μόνος και καταναλώνω γύρω στα 200 kWh τον μήνα.

Οι 200 KWh στη ΔΕΗ θα σου κοστίζουν 29 ευρώ. Υπάρχουν εταιρίες και προγράμματα με το ίδιο πάγιο και με κάτω από 10 cent η KWh που σημαίνει σου κοστίζει κάτω από 20 ευρώ. Τα επιπλέον 50 ευρώ σου τα δίνουν αρκετές εταιρίες που θα πας για πρώτη φορά. Φύγε από ΔΕΗ να σωθείς. Και σου μιλά ένας που ήταν "πυλώνας" της ΔΕΗ και από τότε που έφυγα, χαμογελώ κάθε μέρα. Η επιλογή δική σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...