Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σε σταθερο είσαι; Θα προτεινα να περιμενεις να σε παρουν ωστε να σου δωσουν οπως συνηθως 100 ευρω στον πρωτο λογαριασμο. Αν παρεις εσυ τηλ. θα σου πουν οτι δεν δινουν κατι. Ή κανε αλλαγη σε κιτρινο ΗΡΩΝ με 50 δωρο εγγραφης και παλι θα σε παρουν απο προτεργια για αντιπροταση με τα 100. 

Είμαι στο 6μηνο σταθερό μεχρι 20 Ιουλίου. Με πήραν και μου πρότειναν το σταθερό πρόγραμμα με 9.9 πάγιο για 12 μηνες χωρίς να αναφέρουν κάτι για δώρο. Θα ξαναμιλήσουμε σε 3 μέρες τους είπα για να δω τι παίζει στην αγορα... Είναι πολιτική τους να δίνουν 100 ευρώ στην ανανέωση;;; 

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gkaram είπε

Είμαι στο 6μηνο σταθερό μεχρι 20 Ιουλίου. Με πήραν και μου πρότειναν το σταθερό πρόγραμμα με 9.9 πάγιο για 12 μηνες χωρίς να αναφέρουν κάτι για δώρο. Θα ξαναμιλήσουμε σε 3 μέρες τους είπα για να δω τι παίζει στην αγορα... Είναι πολιτική τους να δίνουν 100 ευρώ στην ανανέωση;;; 

Δεν δινουν σε ολους αμεσως.Η καλυτερη λυση θα ταν να πας σε ενα κιτρινο αλλης εταιρειας και μετα θα σε καλεσουν για προσφορα με δωρο.Ε συ μεθαυριο που θα καλεσουν πες πως θα πας σε αλλο παροχο σε μπλε μηπως σου κανουν καπακι αντιπροταση με λεφτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gkaram είπε

Απ' οτι εχει αναφερθει εδω ναι. Μην δεχθεις χωρις δωρο, οταν πλησιασουν οι μερες ή αν κανεις κινηση να πας αλλου θα στο δωσουν. Αν σε ξαναπαρουν τηλ. πες οτι δεν ενδιαφερεσαι και οτι θα πας σε αλλο παροχο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα. Συμπλήρωσα την Κυριακή τη φόρμα μέσω σύστασης για το Protergia value swift on time deal. Ξέρετε σε πόσες μέρες σε παίρνουν τηλέφωνο; Να περιμένω ή να πάρω από μόνος μου σε κάποιο τηλέφωνο; Και αν πάρω εγώ θα ισχύει η σύσταση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Yiangou1985 είπε

Καλημέρα στην ομάδα. Συμπλήρωσα την Κυριακή τη φόρμα μέσω σύστασης για το Protergia value swift on time deal. Ξέρετε σε πόσες μέρες σε παίρνουν τηλέφωνο; Να περιμένω ή να πάρω από μόνος μου σε κάποιο τηλέφωνο; Και αν πάρω εγώ θα ισχύει η σύσταση;

Παρε τηλ 2160020517, πες οτι συμπληρωσες τη φορμα κλπ. θα το βρουν με το αφμ ή αρθ.παροχης. Το συγκεκριμενο τηλ εξυπηρετει μονο τις συστασεις οποτε δεν θα εχεις θεμα,

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενοικιαστηκε σπίτι το οποίο είχε εργολαβικο ρεύμα. Από τη στιγμή που μπήκε στο εργολαβικο μέχρι σήμερα έχουν καταναλωθεί περίπου 4000 kwh. Μου είπανε ότι θα προσμετρηθούν και κοστολογηθουν όλες οι κιλοβατώρες με τη νέα σύνδεση στον καινούργιο πάροχο. Πρώτον αν ξέρετε να ισχύει όντως κάτι τέτοιο και δεύτερον αν ισχύει τι πρόγραμμα συμφέρει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nick_81 είπε

Καλησπέρα. Ενοικιαστηκε σπίτι το οποίο είχε εργολαβικο ρεύμα. Από τη στιγμή που μπήκε στο εργολαβικο μέχρι σήμερα έχουν καταναλωθεί περίπου 4000 kwh. Μου είπανε ότι θα προσμετρηθούν και κοστολογηθουν όλες οι κιλοβατώρες με τη νέα σύνδεση στον καινούργιο πάροχο. Πρώτον αν ξέρετε να ισχύει όντως κάτι τέτοιο και δεύτερον αν ισχύει τι πρόγραμμα συμφέρει;

Γενικά συμφέρει το σταθερό πρόγραμμα και ιδιαίτερα της προτεργια γιατι έχει πρόγραμμα συστασεων με τις οποίες παίρνεις 50 ευρω κάθε φορά. Δηλαδη μετα το αρχικο 50αρικο, για όποιον νέο πελάτη συστήσεις εσύ, έχεις κι αλλα 50. Η τιμή ειναι 0.099 η ωρα και 9.90 πάγιο το μηνα. Φυσικά έχει κι άλλα προγράμματα. Δεν παίζει ρόλο το αν κάνεις σταθερό για να πάρεις σύσταση. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρσι ήταν ανεβασμένες οι τιμές. Φέτος τι γίνεται; 

Επεξ/σία από TechWeirdo
Δημοσ.
Στις 6/7/2025 στις 7:35 ΜΜ, Extacy156 είπε

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να υπολογίζει τον λογαριασμό βάση του προγράμματος που έχω? Εννοείται ότι kwh και τετραγωνικά σπιτιού τα βάζω εγώ

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η τιμή ρεύματος ανεβαίνει ΤΩΡΑ τον Ιούλιο?

Πόσο τίς % ?

Δεν είναι κάτι βέβαιο, πέρυσι ανέβηκε. Προς το παρόν ο Ιούλιος έχει χονδρική χρηματιστηρίου 0,097 ενώ η μέση τιμή Ιουνίου ήταν 0,085.

11 ώρες πριν, nick_81 είπε

Θα κάνεις μεταβίβαση στο όνομά σου έτσι; Είτε το συνεχίζεις ως Γ21 εργοταξιακό είτε ως Οικιακό, θα περάσει τεχνικός ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση και θα ξεκινήσει να τιμολογείται στο όνομά σου από την ένδειξη που θα λάβει.

Με ανησυχεί λίγο αυτό που σου είπαν, ελπίζω να μην ξεκίνησαν το ρολόι από μόνοι τους χωρίς να επιλέξουν πάροχο στο Γ21 εργοταξιακό, γιατί τότε μπορεί να χρεωθείς εσύ όλη τη μη τιμολογημένη κατανάλωση και να υπάρξει και υπερχρέωση λόγω «ρευματοκλοπής», προτείνω να το ξεκαθαρίσεις πριν κάνεις την αίτηση στο όνομά σου. Αν υπάρχει λογαριασμός ρεύματος που εκδίδεται από κάποι πάροχο αυτή τη στιγμή, τότε όλα είναι καλά!

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Καλημέρα, 

Μετακομίσαμε σε νέο σπίτι και κοιτάζω τις διαθέσιμες επιλογές.

Με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί προτιμώ την σταθερή χρέωση.

Η θέρμανση στο σπίτι θα είναι με AC.

Δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να ασχοληθώ με τα χρωματιστά τιμολόγια, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Neo4 είπε

Καλημέρα, 

Δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να ασχοληθώ με τα χρωματιστά τιμολόγια, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Καλημέρα τις kw θα δεις τι καις πάνω κάτω και μετά βαλτα στα excellakia που υπάρχουν να δεις ποιο ειναι πιο φθηνό για την περίπτωση σου με βάση και την οποία προσφορά. Πάντως εαν εισαι σε πράσινο τωρα θα δεις διαφορά αρκετή όπου και να πας. 

18 λεπτά πριν, Neo4 είπε

Καλημέρα, 

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλημερα, για καινουργιο σπιτι το οποιο θα εχει αντλια θερμοτητας ( 16αρα)  ποιον παροχο θα προτεινατε ;  

Βλεπω πολυ protergia, και αν ναι σε ποιο προγραμμα ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...