Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, freelove είπε

Για κατανάλωση μέχρι 300kw το μήνα αν πάω σε Ήρων σταθερό Με 9.9€ πάγιο το μήνα με συμφέρει??

Συμφερει γτ χρεωση προμηθειας τωρα πληρωνεις 52 (0,155x300+5,5) ενω στο σταθερο θα πληρωνες 38 (0,0945x300+9,9)

Το θεμα φωτοβολταικα δεν το ξερω καθολου, δηλαδη για 25χρονια εισαι υποχρεωμενος να εισαι στον ΗΡΩΝ;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.

4 Ιουνιου υπεγραψα με elpedison και τα 100€ Σκλαβενιτη. Εγραφε οτι εντος 2 μηνων λαμβανεται η καρτα. Θα χρειαστει να κανω κατι εγω και αν ναι σε ποιο διαστημα ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

4 Ιουνιου υπεγραψα με elpedison και τα 100€ Σκλαβενιτη. Εγραφε οτι εντος 2 μηνων λαμβανεται η καρτα. Θα χρειαστει να κανω κατι εγω και αν ναι σε ποιο διαστημα ;

Στο 2 μηνο καντους μια ενοχληση ειτε στο chat η τηλεφωνικος.

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερωτηση....οσοι ειστε Προτεργια με το swift....κανατε τηλεφωνική αλλαγή στο deal ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, S90 είπε

Μια γρήγορη ερωτηση....οσοι ειστε Προτεργια με το swift....κανατε τηλεφωνική αλλαγή στο deal ?

Ναι και έγινε με ηχογράφηση και άμεσα. Ήδη στην εφαρμογή απο 02/07 που το έκανα με βγάζει στο deal

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, S90 είπε

Επειδη δεν ηταν στο ονομά μου πηρα τηλ και ζητησα να μου στειλουν mail με το συμβολαιο να το υπογραψω, οπως και εγινε. Αλλα πολλοι εκαναν τηλεφωνικη ηχογραφηση και τους εστειλαν τους ορους χωρις να χρειαζεται υπογραφη.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Εγώ για να είναι καλυμενος θα έκανα ένα αίτημα στο myrae για την απόδοση της. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, Merenda7 said:

Το είδα σήμερα. Και δεν μου ήταν ευχάριστο, όταν είδα να γράφει ότι είμαι στο σκέτο on-time  ενώ έχει γίνει αλλαγή σε deal .

Πήρα τηλέφωνο και μου  διαβεβαίωσαν πως είμαι στο deal .

Εξαρταται πότε εκανες την αλλαγη και καθε πότε τραβαει εικονα το συστημα που δινει στο web portal. Δεν νομιζω οτι ειναι live διασυνδεδεμενο, μην εχουμε και τρελες απαιτησεις 😋

Εδω πληρωμη κανεις μεσω του σαιτ, την εμφανιζει στις πληρωμες επιτοπου αλλα ο λογαριασμος εμφανιζεται για 1+ εβδομαδα ως απληρωτος στο σαιτ σε αλλο μενου.

Το θεωρω παντως σημαντικο βημα απο το να ψαχνεις στους λογαριασμους να δεις ποιο ειναι το προιον. Ασε που οπως ειπες και εσυ ειναι μια αμεση επιβεβαιωση να δεις αν κατι δεν απεικονιζεται σωστα και να τους ενοχλησεις. Αντε τωρα εσυ να περιμενες να εκδοθει ο επομενος λογαριασμος και να εντοπιζες τετοια αναντιστοιχια και να ηταν και ουσιαστικη κιολας να ειχες δηλαδη τιμολογηθει με λαθος προϊον. Τουλαχιστον βλεπωντας το στο σαιτ και ελπιζοντας οτι ανανεωνεται ποιο συχνα μπορεις να προλαβεις ενδεχομενα καταστασεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sebu είπε

Εξαρταται πότε εκανες την αλλαγη και καθε πότε τραβαει εικονα το συστημα που δινει στο web portal. Δεν νομιζω οτι ειναι live διασυνδεδεμενο, μην εχουμε και τρελες απαιτησεις 😋

Εδω πληρωμη κανεις μεσω του σαιτ, την εμφανιζει στις πληρωμες επιτοπου αλλα ο λογαριασμος εμφανιζεται για 1+ εβδομαδα ως απληρωτος στο σαιτ σε αλλο μενου.

Το θεωρω παντως σημαντικο βημα απο το να ψαχνεις στους λογαριασμους να δεις ποιο ειναι το προιον. Ασε που οπως ειπες και εσυ ειναι μια αμεση επιβεβαιωση να δεις αν κατι δεν απεικονιζεται σωστα και να τους ενοχλησεις. Αντε τωρα εσυ να περιμενες να εκδοθει ο επομενος λογαριασμος και να εντοπιζες τετοια αναντιστοιχια και να ηταν και ουσιαστικη κιολας να ειχες δηλαδη τιμολογηθει με λαθος προϊον. Τουλαχιστον βλεπωντας το στο σαιτ και ελπιζοντας οτι ανανεωνεται ποιο συχνα μπορεις να προλαβεις ενδεχομενα καταστασεις.

Που φαίνεται βρε παιδιά σε ποιο πρόγραμμα είμαστε; Στο app φαίνεται κάπου;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexander098 είπε

Που φαίνεται βρε παιδιά σε ποιο πρόγραμμα είμαστε; Στο app φαίνεται κάπου;

Στο app δεν φαίνεται. Αν μπεις όμως μέσω ιστοσελίδας στο myprotergia τότε στην αρχική σελίδα κάτω αριστερα το έχουν βάλει (κάτω απο την καταχώριση ενδείξεων).

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Seldon40 είπε

ποιο ειναι αυτο; ποσο εχει η κβ? εχεις ξεχαστει σε κανενα παλιο;

Σε αυτό είχα ξεχαστεί και εγώ και έφυγα σφαίρα για protergia. 13.8 λεπτά η Kwh πολύ ακριβό.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

Στο app δεν φαίνεται. Αν μπεις όμως μέσω ιστοσελίδας στο myprotergia τότε στην αρχική σελίδα κάτω αριστερα το έχουν βάλει (κάτω απο την καταχώριση ενδείξεων).

Έβγαλαν ενημέρωση(τώρα το είδα) και πλέον φαίνεται και στο app. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Έβγαλαν ενημέρωση(τώρα το είδα) και πλέον φαίνεται και στο app. 

Μισές δουλειές έκαναν , φαινεται μονο για το ρευμα, για το φυσικο αέριο βαρέθηκαν να το κάνουν!!!🤣

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nick_21 είπε

Καλημέρα σε ποίο σημείο ακριβώς στο app?

Σε εμένα δεν φαίνεται ακόμα.

Επεξ/σία από koriosg4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H protergia έχει τους δικούς της ρυθμούς...

Ανεξάρτητα επιδοτήσεων, συστάσεων κλπ σε σύγκριση με την elpedison ποια θεωρείτε πιο "σοβαρή" & "αξιόπιστη";

Επεξ/σία από Joe22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...