Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

αναλογα τι ψανεις κιτρινο -μπλε και αναλογα τις κιολοβατωρες που καις?

1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Κοιταξε λιγο το protergia value swift on time deal, ειναι κιτρινο με 5ευρω παγιο και 0,09093/kw (με εκπτωση συνεπειας), θα ζητησεις και συσταση απο το φορουμ για μπονους 10ευρω στους 5 πρωτους λογαριασμους. Απλως καθε 1η του μηνος θα κοιτας αν παραμενει ιδια η τιμη. Ειναι το χαμηλοτερο τιμολογιο.

Οκ στα 220kwh, το  protergia value swift on time deal μου βγ'αζει. Αν θέλει κάποιος ας μου δώσει μια σύσταση

Επεξ/σία από Mr.Deo
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mr.Deo είπε

Οκ στα 220kwh, το  protergia value swift on time deal μου βγ'αζει. Αν θέλει κάποιος ας μου δώσει μια σύσταση

Σου εστειλα πριν λιγο

Δημοσ.

Κάποιος να μου εξηγήσει για τις συστάσεις της protergia?Παίρνω μια σύσταση κερδίζω 5χ10 σε πάγιο, όταν ενεργοποιηθεί το app μπορώ να στείλω 2 συστάσεις στον δικό μου πάλι αφμ αλλα σε 2 ακόμη παροχές;

Αν ναι, κερδίζω 2χ50 στον υπάρχον λογαριασμό μου και για την καθε μια απο αυτες τις 2 παροχες 5χ10?

Αυτό με τις συστάσεις αναφέρεται κάπου στη σελίδα τους;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Σε πόσες εργάσιμες ημέρες ο Ήρων εκδίδει λογαριασμό από την ημέρα που δόθηκε η ένδειξη ?

Υπολόγισε περιπου 40 μερες με 2 μηνες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mwv είπε

Κάποιος να μου εξηγήσει για τις συστάσεις της protergia?Παίρνω μια σύσταση κερδίζω 5χ10 σε πάγιο, όταν ενεργοποιηθεί το app μπορώ να στείλω 2 συστάσεις στον δικό μου πάλι αφμ αλλα σε 2 ακόμη παροχές;

Αν ναι, κερδίζω 2χ50 στον υπάρχον λογαριασμό μου και για την καθε μια απο αυτες τις 2 παροχες 5χ10?

Ευχαριστώ!

κερδίζεις 5χ10 σε πάγιο και μετα μπορεις εσυ να δωσεις μεχρι 10 προσκλησεις και παιρνεις 50ε για καθε μια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mwv είπε

Ευχαριστώ!

Ναι μπορεις στο δικο σου αφμ, αυτες που θα παρουν συστασεις θα κερδισουν και οι δυο 10 x 5 και εσυ που εδωσες 50 για καθε συσταση που εδωσες. Δηλαδη εσυ με 3 παροχες θα παρεις συνολικα 250 ευρω.

Επισυναπτω pdf με τους ορους.

Screenshot_2025-04-15-07-06-47-227_gr.jpg

protergia_baf_terms.pdf

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mwv είπε

Ευχαριστώ!

Ναι κερδίζεις 5χ10.Όταν ενεργοποιηθεί μπορείς να στείλεις εως 10 και στις 2 δικές σου. Κερδίζεις 50 στην παροχή την πρώτη και την εξαργυρωνεις σε όποιο λογαριασμό θες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω παιδια,εχει σημασια ποιο προγραμμα θα επιλεξω η σε ολες δινουν τα ποσα αυτα?

η 1 δηλαδη ειναι για μικρη χρηση κ θα ψαξω το πιο οικονομικο προγραμμα(αυτο το φοιτητικο ειναι  με  φοιτητικο  πασο?)

1 συσταση παρακαλω!(βολευτηκα ευχαριστω)

Επεξ/σία από mwv
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mwv είπε

ευχαριστω παιδια,εχει σημασια ποιο προγραμμα θα επιλεξω η σε ολες δινουν τα ποσα αυτα?

η 1 δηλαδη ειναι για μικρη χρηση κ θα ψαξω το πιο οικονομικο προγραμμα(αυτο το φοιτητικο ειναι  με  φοιτητικο  πασο?)

1 συσταση παρακαλω!

Δεν παιζει ρολο το προγραμμα οποιο θες επιλεγεις.Για το φοιτητικο δεν ξερω.Επελεξε καποιο χωρις παγιο εαν εχεις παροχη με 0νικη καταναλωση

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mwv είπε

1 συσταση παρακαλω!

Για ολα τα προγραμματα ειναι. γτ να επιλεξεις φοιτητικο; εχεις χαμηλη καταναλωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

Σου εστειλα πριν λιγο

10 λεπτά πριν, tgeorg14 είπε

Σου έχω στείλει σύσταση σε προσωπικό μήνυμα 

οι απαντησεις αυτες ειναι σπαμ, προσεξτε λιγο, μονο με προσωπικο μνμ,

5 λεπτά πριν, mwv είπε

ναι η 1 ειναι γυρω στις 100 max

δεν σε συμφερει το φοιτητικο (9,90 παγιο), κοιτα λιγο το value lite, με μηδενικο παγιο και σχετικα καλη τιμη kw.

δεν ξερω αν γινεται φοιτητικο χωρις πασο.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...