Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα στη protergia δε ντρεπονται να το ζητανε πισω αν φυγεις;;
παμφθηνα ειναι αυτα και εφοσον μπαινουν στο πινακα δε χρειαζεται καν sim εχεις wifi καλυψη και εχουν και οθονη
https://www.skroutz.gr/s/37953450/Sonoff-POW-Elite-R3-Kilovatoorometro-Ilektrologikou-Pinaka-POWR320D.html
image.jpeg.e74572efa2efae820967320707dac0ca.jpeg

11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

αυτος δεν εχει sim πως στελνει;; αυτος ειναι απλα ο ψηφιακος

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν είναι κιλοβατωρόμετρο όπως το γράφει (επειδή έχω το αντίστοιχο που παίρνει και τον αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας για άλλο σκοπό) απλός "διακόπτης" είναι που μετράει και κατανάλωση αλλά αυτά είναι 10/16 ή 20A. Ακόμα και το wifi διπλό relay στον πίνακα που έχω βάλει για το boiler έχει διπλάσια τιμή.

Για να μετρήσεις 3 φάσεις στον πίνακα πάνω θα έχεις υπερπολλαπλάσιο κόστος... εγώ πέρα απο του θερμοσίφωνα προτίμησα να μετράω στο περίπου με έξυπνες πρίζες παντού και αυτοματοποιημένους υπολογισμούς για τα υπόλοιπα όσο είναι αναμένα (ότι μπορώ είναι "έξυπνο" σπίτι) και υπολογίζω ότι μετράω στο περίπου το 80% της κατανάλωσης..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Craven είπε

Καλά δεν είναι κιλοβατωρόμετρο όπως το γράφει (επειδή έχω το αντίστοιχο που παίρνει και τον αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας για άλλο σκοπό) απλός "διακόπτης" είναι που μετράει και κατανάλωση αλλά αυτά είναι 10/16 ή 20A. Ακόμα και το wifi διπλό relay στον πίνακα που έχω βάλει για το boiler έχει διπλάσια τιμή.

Για να μετρήσεις 3 φάσεις στον πίνακα πάνω θα έχεις υπερπολλαπλάσιο κόστος... εγώ πέρα απο του θερμοσίφωνα προτίμησα να μετράω στο περίπου με έξυπνες πρίζες παντού και αυτοματοποιημένους υπολογισμούς για τα υπόλοιπα όσο είναι αναμένα (ότι μπορώ είναι "έξυπνο" σπίτι) και υπολογίζω ότι μετράω στο περίπου το 80% της κατανάλωσης..

η protergia μπορουσε να εχει 2 μοντελα
ενα "τσαμπα" με wifi
και ενα "φθηνο" με sim

η πλειοψηφια των σπιτιων αρκουνται στο wifi

τελικα δεν εχουμε εικονα του "εξυπνου" μετρητη δεδδηε;;; και καταληξαμε οτι αυτος αντικαθιστα το ρολοι και δεν μπαινει στο πινακα;;;

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα referral για το σταθερό της προτεργιας μπορεί να μου στείλει κάποιος;

Edit:

Thanks!

Επεξ/σία από go2jimmys1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Πρώτος λογαριασμός σε μπλε προτεργια με 5 πάγια δώρο και έχουν χρεώσει πάγιο.

Αρχίζεις τα καντήλια ή δεν αρχίζεις;

Πάγιο χρεώνουν αλλά το βάζουν απο κάτω σαν πίστωση. Προφανώς δεν θα στο πιστωσαν εσένα. Με σύσταση φαντάζομαι μπήκες αρα η myrae ή σε αυτούς τηλέφωνο για διόρθωση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Πρώτος λογαριασμός σε μπλε προτεργια με 5 πάγια δώρο και έχουν χρεώσει πάγιο.

Αρχίζεις τα καντήλια ή δεν αρχίζεις;

Αρχικά στείλε email για διόρθωση ή κσι απευθειας αιτημα myrae.😅

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Πήγα protergia πριν 6-7 μήνες με σύσταση. Αν φύγω για κάνα μήνα, μετά μπορώ να επιστρέψω με σύσταση για τα 50€ δώρο ή υπάρχει κάποιος περιορισμός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Πήγα protergia πριν 6-7 μήνες με σύσταση. Αν φύγω για κάνα μήνα, μετά μπορώ να επιστρέψω με σύσταση για τα 50€ δώρο ή υπάρχει κάποιος περιορισμός;

όχι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Αρκεί η παροχή σου όταν θα χρησιμοποιήσεις τη σύσταση να βρίσκεται σε άλλο πάροχο. (θα πρέπει δηλαδή να φαίνεσαι ανενεργός στην protergia)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, mikepaltri said:

Αν είσαι ήδη 7 μήνες protergia, να υποθέσω έχεις 12μηνη σύμβαση; Υπάρχει ρήτρα για προωρη αποχώρηση, οπότε μήπως σε συμφέρει αντί να λάβεις πάλι σύσταση, να κανεις ο ίδιος μερικές συστάσεις σε συγγενείς-γνωστούς κοκ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, definitio είπε

Αν είσαι ήδη 7 μήνες protergia, να υποθέσω έχεις 12μηνη σύμβαση; Υπάρχει ρήτρα για προωρη αποχώρηση, οπότε μήπως σε συμφέρει αντί να λάβεις πάλι σύσταση, να κανεις ο ίδιος μερικές συστάσεις σε συγγενείς-γνωστούς κοκ;

Εάν είναι σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν έχει κάποια δέσμευση προφανώς και φυσικά δεν υπάρχει και ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Δημοσ.
10 minutes ago, definitio said:

7 minutes ago, messinia3 said:

Εάν είναι σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν έχει κάποια δέσμευση προφανώς και φυσικά δεν υπάρχει και ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Μπορεί να είναι σε 6μηνο με 2μηνη παράταση

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μπορεί να είναι σε 6μηνο με 2μηνη παράταση

Ε οκ και να έχει 2μηνη παράταση δε δεσμεύεται, αφού είναι άτυπη...υπολογίζει ποιο πρόγραμμα τον συμφέρει καλύτερα και επιλέγει αναλόγως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...