Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μια σύσταση και εγώ για Protergia θα ήθελα.

3 λεπτά πριν, tony4444 είπε

Καλημέρα, μια σύσταση και εγώ για Protergia θα ήθελα.

πήρα ευχαριστώ

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανα μετα απο το 12μηνο σταθερο που ειμαι στην Ζενιθ,τελειωνει στις 11/9.εριξα μοα ματια στα σταθερα γιατί για εκει ειμαι παλι,αλλα βλέπω γενικα εχει αυξηθη η αρχικη τιμη σε ολες τις εταιρείες προ συνέπειας και μετα πεφτει εκει γυρω στα 10 λεπτά.

Δλδ στην ζενιθ πληρωνα πρωτα 12 λεπτά και μετα επεφτε στα 9, κατι

Τωρα βλέπω ξεκιναει απο 19 λεπτά και πανω καο μετα δινουν συνέπεια 50% περιπου καο πάει στα 10 λεπτά.

Βλεπω nrg,Ηρων και protergia έχουν τα φθηνότερα,γενικα ποια η αποψη σας για σταθερο;

Απο 350-450  καιω τον μηνα αναλογα την περίοδο,δλδ στην ζενιθ πληρωνα απο 80-110€ τον μηνα περιπου

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θα σου πρότεινα 7/8 να πάρεις τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ να μάθεις αν έγινε καταμέτρηση. Οι ενδείξεις στέλνονται άμεσα πλέον... το παρατήρησα πρόσφατα που πήρα τηλ και μου είπανε ότι έγινε καταμέτρηση προ 15λέπτου. Στα καπάκια λοιπόν κάνεις αίτηση (με ενδείξεις έστω και 1 kw μεγαλύτερη του ΔΕΔΔΗΕ)... κάπου που θα γίνει η αλλαγή γρήγορα πχ  ΗΡΩΝ e-contract για 50άρικο. Kαι μετά τον 15 Αύγουστο κάνεις τη κανονική αλλαγή που θες.

Μη μπλέξεις με Protergia πριν τη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ ή πριν το 15 Αύγουστο.

ηρων ξαναδινει το 50αρικο αν το εχεις παρει παλιοτερα;

φοβαμαι λιγο τον ηρωνα δεν πρεπει να βγει λογαριασμος κτλ κτλ για να αλλαξω ξανα;;
καποιο πακετο αξιο να μπω εστω και να ξαναβγω;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μη μπλέξεις με Protergia πριν τη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ ή πριν το 15 Αύγουστο.

14/8 ληγει το smart night με το -45%, και λεω για προτεργια.

Τι λετε να κανω για να μην εχω λιγουρες?

στους δυο προηγουμενους λογαριασμους για μετρηση περνανε στις 16 και 17 του καθε μηνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akaloith είπε

Ναι το ξαναδίνει.Θεωρητικα υπάρχει όρος να μην το έχεις λάβει το τελευταίο 6μηνο,αλλά έχει αναφερθεί από πολλούς ότι εάν αναγράφει bonus η σύμβαση που θα λάβεις αποδίδεται κανονικά.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, notist είπε

Και εγώ σήμερα έφυγα από το πράσινο της δεη και πήγα στο μπλε της nrg με ενιαία τιμή 0,088 για τους πρώτους 3 μήνες και 0,099 για τους επόμενους 9 με παγιο 9,90 και μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή πληρωμής λογαριασμών. Παρότι έχω διπλό μετρητή η κοροϊδία τους δεν παλεύεται. Δηλαδή στις 2-4 τα ξημερώματα τι να κάνω? Η στις 11:00 με 15:00 τις καθημερινές που δεν ειναι κανένας σπίτι? Στους μέχρι τώρα λογαριασμούς το οικονομικό τρομάρα τους , ήταν σε κιλοβατώρες λιγότερο απο το 1/3. Καθίστε δεητζιδες να δίνετε δώρο το ant+.

Στην nrg στο πρόγραμμα που μπήκατε είναι η ίδια ανεξαρτήτως ωρας

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimviii είπε

14/8 ληγει το smart night με το -45%, και λεω για προτεργια.

Τι λετε να κανω για να μην εχω λιγουρες?

στους δυο προηγουμενους λογαριασμους για μετρηση περνανε στις 16 και 17 του καθε μηνα.

Φυγε μετά τις 17 του μήνα.Δε θα πάθεις μεγάλη ζημιά με 2-3 μέρες καθυστέρηση...αλλιώς econtract Ήρωνα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, akaloith said:

φοβαμαι λιγο τον ηρωνα δεν πρεπει να βγει λογαριασμος κτλ κτλ για να αλλαξω ξανα;;
καποιο πακετο αξιο να μπω εστω και να ξαναβγω;

Αν έχει περάσει 6μηνο το ξαναδίνει.

Πακέτο άξιο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει κίτρινο κλειδωμένο. Εγώ που θα κάνω τράμπα σύντομα μάλλον θα επιλέξω το κίτρινο με το μηδενικό πάγιο. Τιμή κιλοβατώρας υπολόγιζε περίπου 0.20. 

Όσο για την αίτηση που θα κάνεις στον επόμενο πάροχο μετά το 15 Αύγουστο... θα δώσεις πάλι λογαριασμό της Ζενίθ. Όχι τελικό για να γλυτώσεις της περιττές ερωτήσεις. 

Εγώ πχ έφυγα από Protergia, πήγα Volton για 1 μήνα Smart. Βγήκε τελικός Protergia, λογαριασμό Volton δεν έχω. Έκανα edit στο PDF... και το "Τελικός Εκκαθαριστικός" το έκανα σκέτο "Εκκαθαριστικός". Με αυτό το PDF θα κάνω αίτηση ΗΡΩΝ. Κι επίσης με το ίδιο PDF θα κάνω μετά αίτηση αλλού, ίσως Ελίν dual.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cabamaru4 είπε

Εγώ έχω εμπειρία πρώτου μήνα από nrg σταθερο fixed on time advanced promo, 129kwh για 10 μέρες (απορώ που έγινε καταμέτρηση) 46€. Με χρέωσε τον πρώτο μήνα, ενώ έλεγε οι 3 πρώτοι μήνες χρέωση 0,088 €/kwh, με 0,2€/kwh

Αναμένω απάντηση της ακομα

Επειδή στην nrg Η έκπτωση συνέπειας πάντα αποδίδεται για τις κιλοβατωρες του προηγούμενου μήνα και στον πρώτο λογαριασμό δεν υπάρχει προηγουμενος από την nrg χρεώνεται μόνο η αρχική τιμή που είμαι 19,9 λεπτά. Αν ο 1ος λογαριασμος πληρωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης του θα πιστωθει στον 2ο λογαριασμό για την κατανάλωση του 1ου λογαριασμού για τις κιλοβατωρες που κάψατε η διαφορά της τιμής που πληρώσετε με την τιμή που θα έπρεπε να πληρώσετε την τιμή με έκπτωση συνέπειας. Πάντα θα βλέπετε 19,9 λεπτά για τις κιλοβατωρες του τρέχοντος λογαριασμού και έκπτωση εμπροθεσμης εξόφλησης για τις κιλοβατωρες του προηγούμενου λογαριασμού. Τους πρώτους 3 μήνες που θα πάρετε την έκπτωση συνέπειας η έκπτωση θα είναι τέτοια ώστε πρακτικά να καταλήξετε να έχετε πληρώσει τις κιλοβατωρες σας στα 0,088 στον 2ο λογαριασμό για τον 1ο στον 3ο για τον 2ο και στον 4ο για τον 3ο τους υπόλοιπους μήνες θα παίρνετε έκπτωση ώστε να καταλήγετε να έχετε πληρώσει 0,099 την κιλοβατωρα. Επίσης στους 12 μήνες που θα έχετε πάρει την έκπτωση συνέπειας 11 μηνών αν μείνετε στην εταιρία είτε σε κιτρινο ή σε άλλο τότε εμπορικά διαθέσιμο μπλε της εταιρίας θα σας πιστωθει στον λογαριασμό του 13ου μήνα ή έκπτωση συνέπειας για τον 12ο. Αν μετά από 12 μήνες φυγεται από την εταιρία και σας βγάλουν τελικό χωρίς την έκπτωση συνέπειας κάνετε αίτημα στο myrae για διορθωτικο λογαριασμό που να σας πιστωνουν την έκπτωση συνέπειας. Ελπίζω να σας βοηθησα 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Καλησπέρα ξανα μετα απο το 12μηνο σταθερο που ειμαι στην Ζενιθ,τελειωνει στις 11/9.εριξα μοα ματια στα σταθερα γιατί για εκει ειμαι παλι,αλλα βλέπω γενικα εχει αυξηθη η αρχικη τιμη σε ολες τις εταιρείες προ συνέπειας και μετα πεφτει εκει γυρω στα 10 λεπτά.

Δλδ στην ζενιθ πληρωνα πρωτα 12 λεπτά και μετα επεφτε στα 9, κατι

Τωρα βλέπω ξεκιναει απο 19 λεπτά και πανω καο μετα δινουν συνέπεια 50% περιπου καο πάει στα 10 λεπτά.

Βλεπω nrg,Ηρων και protergia έχουν τα φθηνότερα,γενικα ποια η αποψη σας για σταθερο;

Απο 350-450  καιω τον μηνα αναλογα την περίοδο,δλδ στην ζενιθ πληρωνα απο 80-110€ τον μηνα περιπου

Πραγματι ειναι τεραστια η αρχικη τιμη πλεον, οποτε να προτιμησεις εναν παροχο που βαζει προκαταβολικα τη συνεπεια, nrg και ηρων βαζουν στον επομενο λογαριασμο, προτεργια και ελπεντισον προκαταβολικα, δεν ξερω οι υπολοιποι.

28 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν έχει περάσει 6μηνο το ξαναδίνει.

Πακέτο άξιο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει κίτρινο κλειδωμένο. Εγώ που θα κάνω τράμπα σύντομα μάλλον θα επιλέξω το κίτρινο με το μηδενικό πάγιο. Τιμή κιλοβατώρας υπολόγιζε περίπου 0.20. 

Όσο για την αίτηση που θα κάνεις στον επόμενο πάροχο μετά το 15 Αύγουστο... θα δώσεις πάλι λογαριασμό της Ζενίθ. Όχι τελικό για να γλυτώσεις της περιττές ερωτήσεις. 

Εγώ πχ έφυγα από Protergia, πήγα Volton για 1 μήνα Smart. Βγήκε τελικός Protergia, λογαριασμό Volton δεν έχω. Έκανα edit στο PDF... και το "Τελικός Εκκαθαριστικός" το έκανα σκέτο "Εκκαθαριστικός". Με αυτό το PDF θα κάνω αίτηση ΗΡΩΝ. Κι επίσης με το ίδιο PDF θα κάνω μετά αίτηση αλλού, ίσως Ελίν dual.

Εχει και προγραμμα με μηδενικο παγιο με πολυ πιο κατω απο 0,20, η προτεργια 0,1458.

Κλειδωμενο βγαζουν μονο για ενα μηνα, ο ηρων εχει 0,13 και η προτεργια το deal 0,9093 για Ιουλιο, για Αυγουστο θα δουμε την Παρασκευη.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, konstantinost24 είπε

Στην nrg στο πρόγραμμα που μπήκατε είναι η ίδια ανεξαρτήτως ωρας

Καλησπέρα. Ναι για αυτό το λόγο το έκανα. Παλιά που ήταν πιο διευρυμένο το ωράριο του νυχτερινού και με άλλες τιμές ήταν οκ. Τώρα με 2-4 τα χαράματα και 11:00-15:00 τις καθημερινές που δεν ειναι κανείς σπίτι δεν συμφέρει. Άσε που και εκεί να κατάφερνα να κάνω χρήση, πάλι πιο ακριβή τιμή kw είχε το πράσινο της δεη από την nrg.

Δημοσ.
2 hours ago, Seldon40 said:

Κλειδωμενο βγαζουν μονο για ενα μηνα, ο ηρων εχει 0,13 και η προτεργια το deal 0,9093 για Ιουλιο, για Αυγουστο θα δουμε την Παρασκευη.

Aυτό το "ψευτοκλειδωμένο" ex-ante του ΗΡΩΝ (yellow one) το είχα ξεχάσει. Άμα είχε 0.13 τον Ιούλιο λογικά θα πάει περίπου 0.16 τον Αύγουστο. Και 5 ευρώ πάγιο, 0.16 τη μέρα. Ίσως είναι καλύτερο για ταχυτουρισμό απ'το zerο με μηδενικό πάγιο και τιμή 0.20+, εξαρτάται τι βολεύει τον καθένα. @akaloith

Δημοσ.

Εχω protergia τώρα αλλα βλεπω η χρεωση ειναι 0.15/kWh με συνεπεια. Δεν ξερω τι πακετο ειναι αυτο.

Βλεποντας απο εδώ σκεφτομαι να τους παρω και να το γυρισω σε Value Swift on Time Deal. Νομιζω συμφωνα με το site νομιζω ειναι το πιο συμφερον.

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeGK είπε

Εχω protergia τώρα αλλα βλεπω η χρεωση ειναι 0.15/kWh με συνεπεια. Δεν ξερω τι πακετο ειναι αυτο.

Βλεποντας απο εδώ σκεφτομαι να τους παρω και να το γυρισω σε Value Swift on Time Deal. Νομιζω συμφωνα με το site νομιζω ειναι το πιο συμφερον.

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που έχεις?το swift on time deal είναι από αρχές Ιουλίου το φθηνό κράχτης της protergia πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...