Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανένα μήνα σε παροχή συγγενούς που διαχειρίζομαι έδωσαν τα 10x10€ στο μπλε τους και αφού αρνήθηκα ξαναπήραν μετά από ημέρες και δώσανε και 50€ στον 1ο λογαριασμό επιπλέον, μετά τη δεύτερη άρνηση δεν φάνηκαν ξανά :)

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Ευχαριστώ πολύ! Έλεγα να κάνω υπαναχώρηση γιατί έλαβα τα συμβόλαια και ψάχνω κι άλλη αφορμή... έχουν μπερδέψει τις ενδείξεις των δύο παροχών!! Όντως έτσι είναι με τη συνέπεια και υπάρχει και ξεχωριστή αναφορά για τα δωρεάν τρία πρώτα πάγια...

Περιμένω και την αντίδραση του ΉΡΩΝΑ!

Και με ηλεκτρονική αίτηση ισχύει το promo

Είμαι Volton Smart 550 και ζήτησα εσωτερική αλλαγή σε yellow flat με το promo και μου είπαν πρέπει να περάσουν 3 μήνες γιατί είμαι νέος πελάτης από 7 Ιουλίου 

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ.
Μόλις τώρα, archiezulu είπε

Είμαι Volton Smart 550 και ζήτησα εσωτερική αλλαγή σε yellow flat με το promo και μου είπαν πρέπει να περάσουν 3 μήνες γιατί είμαι νέος πελάτης από 7 Ιουλίου 

Εαν δεν κανω λαθος η volton δεν αφηνει εσωτερικες αλλαγες.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, juanjk είπε

Noμίζω ισχύει στο δίκτυο συνεργατών της 

PROMO 30EURO VOLTON.pdf 225.58 kB · 8 downloads

Είμαι Volton Smart 550 και ζήτησα εσωτερική αλλαγή σε yellow flat με το promo και μου είπαν πρέπει να περάσουν 3 μήνες γιατί είμαι νέος πελάτης από 7 Ιουλίου 

Μόλις τώρα, 7tasos7 είπε

Τότε κουνάω μαντήλι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Τότε κουνάω μαντήλι 

Ας το επιβεβαιοσουν και αλλοι μην σε παρω στο λαιμο μου.Γιατι προσφατα σε παροχη φιλου δεν τον αλλαζαν με τιποτα και λεγανε ειναι για νεους πελατες.

Επεξ/σία από 7tasos7
διορθωση
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Έχει γραφτεί κατά καιρούς ότι καταχρηστικά η volton όντως δεν το επιτρέπει.

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε να διαβάσω το λογαριασμό γιατί δεν έχω επαφή; Είχα συμφωνήσει για 0,09/kWh. Απο εδώ προκύπτει ότι την χρεώνουν τελικά  0,098 €/kWh; 

image.png.f15efcc222e93f8558a4217333c3e2fd.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, dimitrako98 said:

Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε να διαβάσω το λογαριασμό γιατί δεν έχω επαφή; Είχα συμφωνήσει για 0,09/kWh. Απο εδώ προκύπτει ότι την χρεώνουν τελικά  0,098 €/kWh; 

Spoiler

Screenshot_2025-07-29-10-37-52-233_com_miui.calculator.jpg.c69111a4247e7582743f801e763aeaf3.jpg

αρχική τιμή - συνέπεια = τελική

αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα θα πρέπει να δώσεις πίσω τη συνέπεια που σου έχουν προκαταβάλει.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimitrako98 είπε

Σωστά σε χρεώνουν. Είναι 0,188 - 0,098 = 0,09 (με δεδομένο ότι πληρώνεις εμπρόθεσμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, dimitrako98 είπε

Οντως σωστα σε χρεωνουν οπως ειπε και ο NICK

Επεξ/σία από 7tasos7
διορθωση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει καλύτερα αυτή τη περίοδο για οικιακή παροχή; είμαι στη protergia από τον Φλεβάρη στο σταθερό Protergia Οικιακό - Value Secure με 0,08500 € / kWh και 9,90 €/μήνα πάγιο που ήταν για 6μηνο και τώρα έληξε και με έχουν βάλει αυτόματα στο Protergia Οικιακό - Value Secure 6Μήνες. Αξίζει να μείνω προτέργια και να αλλαξω πακέτο; Κάποιο απο τα κυμαινόμενα τους ίσως;

Έχω κατανάλωση 250-300 kWh το μήνα περίπου.

Επεξ/σία από jmallen3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmallen3 είπε

Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει καλύτερα αυτή τη περίοδο για οικιακή παροχή; είμαι στη protergia από τον Φλεβάρη στο σταθερό Protergia Οικιακό - Value Secure με 0,08500 € / kWh και 9,90 €/μήνα πάγιο που ήταν για 6μηνο και τώρα έληξε και με έχουν βάλει αυτόματα στο Protergia Οικιακό - Value Secure 6Μήνες. Αξίζει να μείνω προτέργια και να αλλαξω πακέτο; Κάποιο απο τα κυμαινόμενα τους ίσως;

Έχω κατανάλωση 250-300 kWh το μήνα περίπου.

Εάν θέλεις να μεταβείς σε κυμαινόμενο το φθηνό τους αυτή τη στιγμή ονομάζεται swift on time deals..θα πρέπει όμως να παρακολουθείς την τιμή ανά μήνα. Μία άλλη επιλογή σου θα ήταν να κάνεις αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης σε άλλο πάροχο (κυμαινόμενο βέβαια πρόγραμμα), ώστε να σε καλέσουν από protergia για αντιπροσφορά.

Τελευταία δίνουν 100 ευρώ ως αντιπροσφορά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Εάν θέλεις να μεταβείς σε κυμαινόμενο το φθηνό τους αυτή τη στιγμή ονομάζεται swift on time deals..θα πρέπει όμως να παρακολουθείς την τιμή ανά μήνα. Μία άλλη επιλογή σου θα ήταν να κάνεις αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης σε άλλο πάροχο (κυμαινόμενο βέβαια πρόγραμμα), ώστε να σε καλέσουν από protergia για αντιπροσφορά.

Τελευταία δίνουν 100 ευρώ ως αντιπροσφορά.

μπορώ να κάνω απλά αίτηση για κυμαινόμενο σε οποιονδήποτε και να μην το προχωρήσω εν τέλη; για να "εκβιάσω" την αντιπροσφορά με τα 100€; Μετά από πόσες μέρες ειδοποιείται η προτέργια και την κανει; ξερουμε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmallen3 είπε

μπορώ να κάνω απλά αίτηση για κυμαινόμενο σε οποιονδήποτε και να μην το προχωρήσω εν τέλη; για να "εκβιάσω" την αντιπροσφορά με τα 100€; Μετά από πόσες μέρες ειδοποιείται η προτέργια και την κανει; ξερουμε;

Στην ενέργεια δεν είναι όπως π.χ. στην κινητή τηλεφωνία...όταν κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο ειδοποιείται από το ΔΕΔΔΗΕ ο προηγούμενος όταν κατατεθεί το αίτημα στην πλατφόρμα του. Όμως για να μην υπάρχει παρερμηνεία, πρώτα θα περάσεις στο νέο πάροχο που θα έχεις επιλέξει και μετά θα επιστρέψεις στον προηγούμενο εάν αποδεχτείς την όποια αντιπροσφορά.

όταν θα σε καλέσει δηλαδή η Protergia θα έχεις ήδη αποχωρήσει από αυτούς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...