Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aristos96 είπε

Αυτός που θα αφήσει το σπίτι θέλει να κάνει αύριο διακοπή.αν εγώ κάνω σήμερα αίτημα θα το κόψουν το ρεύμα ;

Εάν έχεις ενοικιαστήριο (μέσω gov) μπορείς να προχωρήσεις κανονικά σε σύμβαση με πάροχο της επιλογής σου.Δεν υπάρχει λόγος να γίνει διακοπή ρεύματος. Για να μη σπαμάρουμε έαν θες ρίξε μία ματιά στα προσωπικά σου μηνύματα.

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα.
Σπιτι σε χωριο με (ως τωρα) ΔΕΗ Γ1 οικιακο.

Ο ενοικαστης φευγει και επιστρεφει η παροχη σε μενα (ιδιοκτητης). Η καταναλωση απο δω και περα θα ειναι ελαχιστοτατη (για να μην πω μηδενικη).

Διαβαζοντας τις τελευταιες (αρκετες) σελιδες βλεπω 2 επιλογες:

α) αν παραμεινει ΔΕΗ... το Myhomeonline (3.5€ παγιο-0,142-50€ εκπτωση μεχρι 31/8)
β) Protergia value lite (λογω μηδενικου παγιου)

Τα σκεφτομαι σωστα? Εχω αλλη επιλογη?
Υ.Γ.: με συσταση protergia εχω καποιο οφελος?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosmgr είπε

β) Protergia value lite (λογω μηδενικου παγιου)

αυτο ναι και με συσταση για 10*5. η αν δεν εχεις σκοπο να νοικιασεις παλι, εχει και σταθερο με μηδενικο η ελπε, δεν ξερω αν δινουν κανα 100αρικο αν πας απο δεη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

αυτο ναι και με συσταση για 10*5. η αν δεν εχεις σκοπο να νοικιασεις παλι, εχει και σταθερο με μηδενικο η ελπε, δεν ξερω αν δινουν κανα 100αρικο αν πας απο δεη.

Σκοπευω να το νοικιασω ξανα (δεν ξερω αν θα γινει ή πότε).

Στην περιπτωση που παει για νεα ενοικιαση..παλι protergia ή ελπε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panosmgr είπε

Σκοπευω να το νοικιασω ξανα (δεν ξερω αν θα γινει ή πότε).

Δε θα επιλέξει ο ενοικιαστής σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, panosmgr είπε

μονο κιτρινο, παντα με μηδενικο παγιο. ελπε που ειπα ειναι σταθερο 12μηνο, αστο αυτο. εχει και κιτρινο η ελπε, δεν ξερω αν δινει καποιο δωρο. εχει και ο ηρων μηδενικο κιτρινο με 50αρικο e-contract.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Δε θα επιλέξει ο ενοικιαστής σου?

Δεν ξερω ποτε (και αν) θα νοικιαστει ξανα. Μεχρι να ενοικαστει θα περασει στο ονομα μου αφου ο παλιος ενοικιαστης θελει να γινει εκκαθαριση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

μονο κιτρινο, παντα με μηδενικο παγιο. ελπε που ειπα ειναι σταθερο 12μηνο, αστο αυτο. εχει και κιτρινο η ελπε, δεν ξερω αν δινει καποιο δωρο. εχει και ο ηρων μηδενικο κιτρινο με 50αρικο e-contract.

40 Σκλαβενίτη στο κίτρινο της elpe.

Μόλις τώρα, panosmgr είπε

Δεν ξερω ποτε (και αν) θα νοικιαστει ξανα. Μεχρι να ενοικαστει θα περασει στο ονομα μου αφου ο παλιος ενοικιαστης θελει να γινει εκκαθαριση.

Ε ναι προφανώς...οπότε αφού δε θα έχεις κατανάλωση επιλέγεις πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο και δώρα.

Μετά αν νοικιαστει θα επιλέξει ο νοικαρης τι θέλει. 

• Like 1
Δημοσ.

image.png.68d82cb9ee9ce0fc21fbc347fb335e3b.png

Yellow Home One ΗΡΩΝ. Ξεχασα να πληρωσω τον προηγουμενο λογαριασμο. Εχασα την εκπτωση συνεπειεας λογικα και η κιλοβατωρα χρεωθηκε τοσο πολυ; Ακομα και στο νυχτερινο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Yellow Home One ΗΡΩΝ. Ξεχασα να πληρωσω τον προηγουμενο λογαριασμο. Εχασα την εκπτωση συνεπειεας λογικα και η κιλοβατωρα χρεωθηκε τοσο πολυ; Ακομα και στο νυχτερινο.

Για ποιον μηνα ηταν ο λογαριασμος; γτ τον ιουλιο εχει 0,13 η κιλοβατωρα με εκπτωση συνεπειας. ουτως η αλλως η εκπτωση συνεπειας αποδιδετε στον επομενο λογαριασμο. δειξε λιγο ολοκληρη τη σελιδα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 minute ago, Seldon40 said:

Για ποιον μηνα ηταν ο λογαριασμος; γτ τον ιουλιο εχει 0,13 η κιλοβατωρα.

Για τον Ιουνιο. Αλλα απ'οτι κοιταω στους προηγουμενος λογαριασμους παντα το νυχτερινο ειναι πιο φθηνο και εχω και εκπτωση συνεπειας απο 10 εως 20 ευρω. Πως την πατησα ετσι;; Ξεχασιαρης ειμαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Για τον Ιουνιο. Αλλα απ'οτι κοιταω στους προηγουμενος λογαριασμους παντα το νυχτερινο ειναι πιο φθηνο και εχω και εκπτωση συνεπειας απο 10 εως 20 ευρω. Πως την πατησα ετσι;; Ξεχασιαρης ειμαι..

0,13237 ηταν τον Μαιο χωρις εκπτωση συνεπειας και

0,13569 τον Ιουνιο χωρις εκπτωση συνεπειας.

Δεν σου αποδοθηκε η εκπτωση του προηγουμενου λογαριασμου γτ η εκπτωση αυτου του λογαριασμου θα σου αποδοθει στον επομενο, αν τον πληρωσεις εμπροθεσμα.

Προσεξε γτ ιουλιο εχει 0,15341 χωρις εκπτωση συνεπειας και 0,13 με εκπτωση.

Παντως το συγκεκριμενο προγραμμα δεν εχει νυχτερινο λαθος κανεις.

οι 48kw ειναι ημερες του Μαιου και οι 231kw του Ιουνιου. Μπαινουν αναλογικα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

YELLO FREE  ΗΡΩΝ Σε αυτό δίνουν 50άρικο να το κάνω για να γυρίσω p;rotergia μετά;

Πρέπει να προσέξω κάτι; 

Δημοσ.
54 minutes ago, Seldon40 said:

0,13237 ηταν τον Μαιο χωρις εκπτωση συνεπειας και

0,13569 τον Ιουνιο χωρις εκπτωση συνεπειας.

Δεν σου αποδοθηκε η εκπτωση του προηγουμενου λογαριασμου γτ η εκπτωση αυτου του λογαριασμου θα σου αποδοθει στον επομενο, αν τον πληρωσεις εμπροθεσμα.

Προσεξε γτ ιουλιο εχει 0,15341 χωρις εκπτωση συνεπειας και 0,13 με εκπτωση.

Παντως το συγκεκριμενο προγραμμα δεν εχει νυχτερινο λαθος κανεις.

οι 48kw ειναι ημερες του Μαιου και οι 231kw του Ιουνιου. Μπαινουν αναλογικα.

Προτεινεις να παω καπου αλλου; Περα απο πρωτεργια. Που ειναι το excel πλακα-πλακα; Γιατι δε μπαινει στη πρωτη σελιδα, απορια το εχω τοσα χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...