Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Witcher1st said:

Δυσκολο αυτο να γινει.. Κανεις αιτηση και περιμενεις 15 ημερες για να γινει η μεταφορα σε αλλη εταιρια, οποτε θα πρεπει να κατσω 15 ημερες και να ξεκινησω ηδη να ψαχνω για αλλη εταιρια. Δεν αξιζει τη βαβουρα.

Άμα κάνεις ηρων e-contract στις 28 μέρες... τότε στις 30 μέρες έχεις φύγει.

Βέβαια θέλει μεγάλη προσοχή και στην έναρξη εκπροσώπησης, να μη κωλοβαρέσει η Volton. Γι'αυτό προτείνω πάντα αίτηση σε κατάστημα volton.

Eννοείται επίσης... μη κάνετε ποτέ αιτήσεις λίγο πριν την επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ. Πάντα μετά την επιτόπια.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

image.png.e356b91dddee63a50fb8a538eec2492e.png

Επισης εδω με το προγραμμα Happy Hours τι φαση; Απο ωρα σε ωρα η κιλοβατωρα παει απο 0.25 μεχρι 0.15;; 

Just now, ekrepali said:

Άμα κάνεις ηρων e-contract στις 28 μέρες... τότε στις 30 μέρες έχεις φύγει.

Βέβαια θέλει μεγάλη προσοχή και στην έναρξη εκπροσώπησης, να μη κωλοβαρέσει η Volton. Γι'αυτό προτείνω πάντα αίτηση σε κατάστημα volton.

Εγω για να παω ΗΡΩΝ περιμενα πανω απο 10 ημερες παντως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Witcher1st said:

Εγω για να παω ΗΡΩΝ περιμενα πανω απο 10 ημερες παντως. 

Αν μεσολάβησαν αργίες ή/και επιτόπια ΔΕΔΔΗΕ λογικό. Ή άμα κάνεις το αίτημα και περάσει μια μέρα χωρίς να σου στείλουν τη σύμβαση... δε περιμένεις. Παίρνεις τηλέφωνο και τους ενοχλείς.

Υπό normal συνθήκες η διαδικασία είναι άμεση. Εγώ χτες έκανα econtract, σήμερα έφυγε το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους με μια πιο ενδελεχή μελέτη που έκανα για τις καταναλώσεις στα τιμολόγια κυμαίνονται απο 350 έως 500 το μήνα ανάλογα την περίοδο αλλά οι μέσοι οροι θα έλεγα ειναι οι 400 κιλοβατώρες το μήνα είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και θέλω να τη κάνω γρήγορα να πάω σε κυμαινόμενο ή σε σταθερό και τι μου προτείνετε ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lewnidas7 είπε

Καλησπέρα και πάλι σε όλους με μια πιο ενδελεχή μελέτη που έκανα για τις καταναλώσεις στα τιμολόγια κυμαίνονται απο 350 έως 500 το μήνα ανάλογα την περίοδο αλλά οι μέσοι οροι θα έλεγα ειναι οι 400 κιλοβατώρες το μήνα είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και θέλω να τη κάνω γρήγορα να πάω σε κυμαινόμενο ή σε σταθερό και τι μου προτείνετε ευχαριστώ 

Κυμαινόμενο είναι καλύτερο αλλα θέλει καθε μηνα να κοιτάς τιμές και να μην ξεχάστεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lewnidas7 είπε

Εάν δε σκοπεύεις να ασχολείσαι να παρακολουθείς μία φορά το μήνα τυχόν αλλαγές σε κλειδωμένα κυμαινόμενα επέλεξε κάποιο σταθερό άλλου παρόχου (πλην ΔΕΗ) για ανταγωνιστικότερη τιμή, γιατι και οι καταναλώσεις σου δεν είναι μικρές.

Είναι κρίμα να παραμένεις στο πανάκριβο πράσινο της ΔΕΗ πάντως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7tasos7 είπε

Κυμαινόμενο είναι καλύτερο αλλα θέλει καθε μηνα να κοιτάς τιμές και να μην ξεχάστεις. 

Πιστεύω πως αυτό θα το φέρω βόλτα προτάσεις για κίτρινα έχουμε; σίγουρα την προτεργια που το βλέπω συχνά άλλες προτάσεις έχουμε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7tasos7 είπε

όπως τα λες...αρκεί να μην ξεχαστεί κάποιος.

Π.χ. επαναλαμβάνω ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δει άθρο - διαρροή για σχετική διατήρηση τιμών στο κυμαινόμενο της protergia.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lewnidas7 είπε

Πιστεύω πως αυτό θα το φέρω βόλτα προτάσεις για κίτρινα έχουμε; σίγουρα την προτεργια που το βλέπω συχνά άλλες προτάσεις έχουμε;

Κυρίως εκεί κινούμαστε λόγο συστασεων κλπ. Έχει και ο ηρων για γρήγορα περασμα με ηλ.συμβολαιο 50.Αμα κυνηγάς δώρα κλπ

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

όπως τα λες...αρκεί να μην ξεχαστεί κάποιος.

Π.χ. επαναλαμβάνω ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δει άθρο - διαρροή για σχετική διατήρηση τιμών στο κυμαινόμενο της protergia.

Με ενημέρωσαν πως ως και τον Ιούλιο η τιμή τους έπαιζε σε αυτά τα επίπεδα όλους τους μήνες τώρα αλήθεια ψέματα δε το ξέρω 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lewnidas7 είπε

εχεις αργησει ηδη, απο αυριο το πρασινο της ΔΕΗ θα ειναι φαρμακειο με τις καταναλωσεις που εχεις. (θα προτεινα να περιμενεις τις τιμες που θα ανακοινωθουν αυριο αλλα εστω και σημερα αν δεν αποφασισεις να αλλαξεις παροχο, μεσα απο το mydei κανε μια εσωτερικη αλλαγη στο κιτρινο myhome4all, για να μη σε τσακισει μεχρι να γινει η αλλαγη παροχου)

το κυμαινομενο της προτεργια swift on time deal, ειναι πραγματι το φθηνοτερο σημερα, 5 παγιο και 0,09093 η κιλοβατωρα, το θεμα ειναι αν εχεις την διαθεση και το χρονο (5-10 λεπτα καθε πρωτη του μηνος) να παρακολουθεις την τιμη του, εαν υπαρχει περιπτωση να ξεχαστεις καλυτερα με αυτες τις καταναλωσεις να πας σε καποιο σταθερο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lewnidas7 είπε

Με ενημέρωσαν πως ως και τον Ιούλιο η τιμή τους έπαιζε σε αυτά τα επίπεδα όλους τους μήνες τώρα αλήθεια ψέματα δε το ξέρω 

Σωστά απλά ενα 6μηνο ειχε μείνει ίδιο πρόγραμμα Ιούλιο αλλαξε ονομασία με ίδια τιμη. Εκει κολλάει το να ενημερώνεσαι για τιμές και τυχόν αλλαγές προγράμματος. Γράφτηκε και για elpedison πως δίνει κατι δωράκια σε κίτρινο αλλα δεν εχω κάποια καλύτερη εικονα. Σίγουρα απο εξωτερικό συνεργάτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lewnidas7 είπε

Ναι ισχύει...απλά ανά 3-4 μήνες αλλάζουν όνομα στο φθηνό τους κίτρινο κράχτη. Στο χρόνο περίπου που έχουν την ίδια τιμή έχουν αλλάξει 3 ή 4 (δε θυμάμαι) φορές ονομασία στο φθηνό τους κίτρινο. Εάν δεν το πάρεις χαμπάρι να αλλάξεις εγκαίρως θα το καταλάβεις όταν θα σου έρθει λογαριασμός.

4 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Σωστά απλά ενα 6μηνο ειχε μείνει ίδιο πρόγραμμα Ιούλιο αλλαξε ονομασία με ίδια τιμη. Εκει κολλάει το να ενημερώνεσαι για τιμές και τυχόν αλλαγές προγράμματος. Γράφτηκε και για elpedison πως δίνει κατι δωράκια σε κίτρινο αλλα δεν εχω κάποια καλύτερη εικονα. Σίγουρα απο εξωτερικό συνεργάτη. 

Λίγοτερο από 6μηνο.

Απλά τα κίτρινα της elpe αυτή τη στιγμή είναι φωτιά με τις καταναλώσεις του φίλου.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lewnidas7 είπε

Καθε πρωτη του μηνος ανακοινωνει τιμη, το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι ο κραχτης και το κραταει σταθερο. καθε 3-4 μηνες ομως αλλαζει ονομα και το παλιο ακριβενει οποτε οσοι ξεχνιουνται πληρωνουν περισσοτερα, οντως πανω απο 1 χρονο εχει κιτρινο με την ιδια τιμη αλλα διαφορετικα ονοματα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Seldon40 είπε

πιεσε λιγο περισσοτερο, πες το πικασο δεν με ενδιαφερει με τπτ, αλλα και τα 50 για το secure ειναι λιγα, 50 περνω και ηρων γτ να κανω υπαναχωρηση; αν δωσετε 100 υπογραφω αμεσως, αλλιως δεν κανω υπαναχωρηση, κλπ μπλα-μπλα

δυστυχως αν και το προσπαθησα δεν μου δινουν με τιποτα το 100€ για το 12μηνο...

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...