Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αυτό στο είπε ο πωλητής η το είδες κάπου να αναγράφεται στους όρους του προγράμματος?

Προφανως και δεν αναγραφεται πουθενα, το ανεφερε ο πωλητης εννοειται μετα απο πιεση δικη μου. Μαλλον για να πει κατι lucrative. Στον λογο της τιμης του παντα... οπως κ o Αρμενιος δολοφονος https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/2022/11/03/greece/synagermos-meta-tin-apodrasi-varypoiniti-apo-tis-fylakes-kassandras/amp/ 😛

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για fast tract τουριστική διαδρομή econtract Ηρωνας σχεδόν μονόδρομος. 

Όμως ο μήνας που αναφέρεις είναι μεγάλο διάστημα. (Ακριβή τιμή  kwh για Αύγουστο ο Ηρωνας)

Εναλλακτικά volton για το δωρεάν πρώτο μήνα, όπως ήδη αναφέρθηκε. 

Volton δεν θέλω.. είμαι μεταξύ του yellow one και του yellow free .. βέβαια ακριβές τιμές kwh..δεν έχω σκοπό πάνω από 50-70 να καθίσω ίσα ίσα για το 50€

Επίσης μπορώ να δηλώσω τις kwh που έχει δηλώσει ο ΔΕΔΔΗΕ?? γιατί δεν έχω φωτογραφία τώρα του μετρητή 

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σε ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν και σκέφτομαι να πάω Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal.

Συνήθως δεν ξεπερνάω τις 500kw...είμαι ανάμεσα σε 350 και 450kw

Τον Ιούλιο ας πούμε είχα κατανάλωση 300kw ημερήσιο 90 Νυχτερινό 

Λογαριασμος 108€

Δεν θέλω να πάω σε μπλε.

Έιναι καλή επιλογή το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal? Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση?

Η διαδικασία σύστασης πως γίνεται? Υπάρχει ακόμη? Παίρνεις έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό 50€ εάν κατάλαβα καλά.

IMG_20250809_141857.jpg.89dc4b9e05b9a8d70dd3c7b395660afd.jpg

Επεξ/σία από dimo69
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Είναι σε ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν και σκέφτομαι να πάω Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal.

Συνήθως δεν ξεπερνάω τις 500kw...είμαι ανάμεσα σε 350 και 450kw

Τον Ιούλιο ας πούμε είχα κατανάλωση 300kw ημερήσιο 90 Νυχτερινό 

Λογαριασμος 108€

Δεν θέλω να πάω σε μπλε.

Έιναι καλή επιλογή το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal? Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση?

Η διαδικασία σύστασης πως γίνεται? Υπάρχει ακόμη? Παίρνεις έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό 50€ εάν κατάλαβα καλά.

Screenshot_2025-08-09-14-15-12-335.jpg.9cf04ac09a078383e65d78174a486542.jpg

Με σύσταση παίρνεις έκπτωση 10€/μήνα για 5 μήνες.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Έιναι καλή επιλογή το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal

Καλή επιλογή ειναι απλα καθε 1 μηνα θα τσεκάρεις τιμή γιατι αλλάζει ονομασία ανα 3-4 μήνες και πρέπει να έχεις το νου σου μην ξεμείνεις και ξεχάστεις. 

Δημοσ.
2 hours ago, Dogtor21 said:

Volton δεν θέλω.. είμαι μεταξύ του yellow one και του yellow free .. βέβαια ακριβές τιμές kwh..δεν έχω σκοπό πάνω από 50-70 να καθίσω ίσα ίσα για το 50€

Επίσης μπορώ να δηλώσω τις kwh που έχει δηλώσει ο ΔΕΔΔΗΕ?? γιατί δεν έχω φωτογραφία τώρα του μετρητή 

Δε ζητάει φωτό ο ΗΡΩΝ. Αλλά επίσης δε συμφέρει να δώσεις τις μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ γιατί θα πληρώσεις μεγαλύτερη κατανάλωση στον ΗΡΩΝ και υψηλότερα ΥΚΩ .

Στείλε κάποιον να δει τις ενδείξεις.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, akaloith είπε

ακυρωθηκε η αιτηση του ηρων student (δεν ημουν δικαιουχος)
protergia: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησής σας
https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

γραψτε τον αριθμο παροχης τον παλιο με ενα μηδεν στο τελος

και περιμενουμε
τι αλλο μπορω να τσεκαρω;

στο παλιο μου πινακα μπορει να μπει protergia smart meter?
εστω εξωτερικα;;

2025-08-09_173707.jpg.e5ef5b230ce6a942dd6b3f22b30eee0e.jpg

image.jpeg

Ο πίνακας σου παίζει να είναι και συλλεκτικός 😅

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια συσταση παρακαλώ για protergia 

Ευχαριστώ 

(  update   μου στείλανε οκ)

Επεξ/σία από crossbow
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akaloith είπε

ακυρωθηκε η αιτηση του ηρων student (δεν ημουν δικαιουχος)
protergia: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησής σας
https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

γραψτε τον αριθμο παροχης τον παλιο με ενα μηδεν στο τελος

και περιμενουμε
τι αλλο μπορω να τσεκαρω;

στο παλιο μου πινακα μπορει να μπει protergia smart meter?
εστω εξωτερικα;;

2025-08-09_173707.jpg.e5ef5b230ce6a942dd6b3f22b30eee0e.jpg

image.jpeg

Στην αιτηση για smart meter στην protergia, επισυναπτεις υποχρεωτικα και φωτο του πινακα, οποτε θα σου απαντησουν.

ΥΓ. Οπως ειπε και ο @liakjim σιγουρα ειναι συλλεκτικος.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ όπως το βλέπω λέω να πάω για ένα δίμηνο στο φοιτητικό του Ηρων (edit) με e contract, να κάψω 70€ δηλαδή περίπου 2 μήνες μιας και τον πρώτο δεν θα είμαι σπίτι (50+20 του φοιτητή) και στον 2ο μήνα να κάνω αίτηση για προτεργια 12μηνο με τα 10λ την kwh. 

Επεξ/σία από giannis808
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Εγώ όπως το βλέπω λέω να πάω για ένα δίμηνο στο φοιτητικό της ζενίθ με e contract, να κάψω 70€ δηλαδή περίπου 2 μήνες μιας και τον πρώτο δεν θα είμαι σπίτι (50+20 του φοιτητή) και στον 2ο μήνα να κάνω αίτηση για προτεργια. 

Δινει η ζενιθ 50+20; αυτο νομιζω ειναι προμο του ΗΡΩΝ, προτεργια φοιτητικο δεν εχει τον αυγουστο.

Δημοσ.
1 minute ago, Seldon40 said:

Δινει η ζενιθ 50+20; αυτο νομιζω ειναι προμο του ΗΡΩΝ, προτεργια φοιτητικο δεν εχει τον αυγουστο.

Σωστός, Ηρων ήθελα να γράψω, το διόρθωσα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Σωστός, Ηρων ήθελα να γράψω, το διόρθωσα 

Οκ. Παντως το φοιτητικο της προτεργια δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεσιμο, μονο φοιτητικη προσφορα για πικασο εχει τον Αυγουστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...