Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ελπεντισον δίνει 5*20€ για επιστροφή πελάτη που έφυγε ΠΡΙΝ 90 ημέρες?

Ισχύει αυτό και που γίνεται αίτημα?

Ναι , ισχύει από Befon μόνο . Σίγουρα θα λάβεις pm πιστεύω .

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 minutes ago, moutrosl said:

Καλημέρα

Αξίζει για τουρισμό το volton smart με ένα μήνα δώρο ή θα μπλέξω?

Aίτηση σε κατάστημα, καθημερινή μέχρι Τετάρτη

Στις 28 μέρες υπογράφεις αλλού, με το λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aίτηση σε κατάστημα, καθημερινή μέχρι Τετάρτη

Στις 28 μέρες υπογράφεις αλλού, με το λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου.

Εκτός της τρέχουσας εβδομάδας 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην πρωτεργια οταν περνάμε μέτρηση μόνοι μας την εμφανίζει κάποια στιγμή μετά; γιατι έχω περάσει 2-3 μέρες και δεν εμφανίζεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός Πρωτέργια (απο 11/6 σύνδεση), με χρέωση για 11/6 με 9/7.

Βγήκε όσο περίμενα μαζί με τα -10 ευρώ απο τη σύσταση (όχι -20 για το δίμηνο αφού ο λογαριασμός αφορά 1 μήνα).

Ερώτηση απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Εγγύηση όπως είναι λογικό σαν πρώτος λογαριασμός γράφει 0

Η κοπελιά επέμενε όταν κάναμε την τηλεφωνική επικοινωνία τον Ιούνιο ότι δεν χρειάζεται να βάλω πάγια εντολή γιατί στον προηγούμενο πάροχο ήταν 0. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μούφες μου έλεγε (δεν θα μου έκανε εντύπωση...). Φυσικά μπορώ να βάλω και να πληρώνω εγώ νωρίτερα απλά ρωτάω για να δω πόσο φερέγγυοι είναι σε αυτά που λένε :)

Δημοσ.

Σήμερα έλαβα sms καλωσορίσματος από ΗΡΩΝ,.για εκπροσώπηση από 30/7.

Έχω φύγει για προτεργια από 8/8...με πήρε σήμερα ο ΗΡΩΝ να με ρωτήσει γιατί έφυγα τόσο γρήγορα.

Τους λέω υπέγραψα με 0.13 και στις 1/8 ανακοίνωσαν τιμή 0.16 ενώ η προτεργια έχει 0.09. Γιατί να ΜΗ φύγω;

Με τα πολλά κι ενώ τους έλεγα ότι δεν αλλάζω απόφαση, μου πρόσφεραν το yellow free με 100 ευρώ δώρο (10*10).

Εννοείται δε δέχτηκα γιατί έχει μηχανισμό διακύμανσης αλλά όσοι έχετε εξοχικό και πάτε μόνο καλοκαίρι είναι εξαιρετική περίπτωση... μηδενικό πάγιο και 10 ευρώ δώρο για 10 μήνες.

1 minute ago, Craven said:

Εγγύηση όπως είναι λογικό σαν πρώτος λογαριασμός γράφει 0

Η κοπελιά επέμενε όταν κάναμε την τηλεφωνική επικοινωνία τον Ιούνιο ότι δεν χρειάζεται να βάλω πάγια εντολή γιατί στον προηγούμενο πάροχο ήταν 0. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μούφες μου έλεγε (δεν θα μου έκανε εντύπωση...). Φυσικά μπορώ να βάλω και να πληρώνω εγώ νωρίτερα απλά ρωτάω για να δω πόσο φερέγγυοι είναι σε αυτά που λένε :)

Αν γράφει στη σύμβαση 0, τότε είναι 0 ανεξαρτήτως πάγιας.

Εγώ όταν έκανα την αίτηση για Protergia με δικαιολογητικό τον δικό τους τελικό, μου έβαλαν 60.

Κάνουν λάθος στην αίτηση, αντί για αλλαγή παρόχου πάτησαν επανεργοποιηση. Τους παίρνω τηλ να το διορθώσουν και μου λένε ότι ήθελαν λογαριασμό προηγούμενου παρόχου ή την υπογεγραμμένη σύμβαση. Τους έστειλα τη σύμβαση που είχα υπογράψει με Ήρων στις 31/7 που έλεγε εγγύηση 0. Στη διορθωμένη σύμβαση της προτεργια μού έβαλαν εγγύηση 0.🙂 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Craven είπε

Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός Πρωτέργια (απο 11/6 σύνδεση), με χρέωση για 11/6 με 9/7.

Βγήκε όσο περίμενα μαζί με τα -10 ευρώ απο τη σύσταση (όχι -20 για το δίμηνο αφού ο λογαριασμός αφορά 1 μήνα).

Ερώτηση απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Εγγύηση όπως είναι λογικό σαν πρώτος λογαριασμός γράφει 0

Γιατί είχες 0 ?

Λόγω πάγιας εντολής?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί είχες 0 ?

Επειδή σε προηγούμενο παροχο ειχε 0 πάει και στον επόμενο 0.Ισχυει αυτό όπως του είπαν. 

Δημοσ.
25 minutes ago, GREGORYMO said:

Γιατί είχες 0 ?

Λόγω πάγιας εντολής?

Στο econtract του ΗΡΩΝ αν επιλέξεις πάγια εντολή, έρχεται η σύμβαση με εγγύηση 0.

Και μετά βάζει κι η Protergia 0.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλαξω σε Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal. Εχω μικρη κατανάλωση 150 κιλοβατωρες το μηνα περιπου. Μπορει να στείλει κάποιος σύσταση για το bring a friend?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Πώς στέλνω σύσταση στον εαυτό μου για 2' παροχή που έχω?

Αν μπεις στο Protergia App θα δεις αυτό:

image.png.ad3560d04aa581ee7b8ecc9c134e76b6.png

Είτε από κινητό είτε από υπολογιστή

Δημοσ.
Just now, GREGORYMO said:

Πώς στέλνω σύσταση στον εαυτό μου για 2' παροχή που έχω?

Kάτω κάτω στην εφαρμογή--> Στείλε Πρόσκληση

Θα έρθει το link της πρόσκλησης στο email σου... το πατάς, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...