Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Ναι αυτό εννοώ ..πως Δινω  εγώ σύσταση σε ένα φίλο (διαδικασία και τι κερδίζω)

Βήματα για πρόσκληση: 

1.   Εγκατάσταση της εφαρμογής:
    Κατέβασε την εφαρμογή Protergia από το App Store (iOS) ή το Google Play (Android) αν δεν την έχεις ήδη.
  2. Σύνδεση:
    Μπες στην εφαρμογή και συνδέσου στον λογαριασμό σου.
  3. Αποστολή πρόσκλησης:
    Μέσα από την εφαρμογή, βρες την ενότητα "Bring a Friend" και στείλε την πρόσκληση στον φίλο σου.
Όροι και Προϋποθέσεις: 
  • Η προσφορά αφορά νέα παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και όχι αερίου.
  • Για κάθε επιτυχημένη σύσταση και ενεργοποίηση νέας παροχής από φίλο σου, κερδίζετε εσύ και ο φίλος σου από 50€ πίστωση στον λογαριασμό ρεύματος.
1 ώρα πριν, NIKELPE είπε

Ναι αυτό εννοώ ..πως Δινω  εγώ σύσταση σε ένα φίλο διαδικασία

Προσκάλεσε ένα φίλο01.jpg

Προσκάλεσε ένα φίλο02.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καποιος να με ενημερωσει περι της καταγγελιας για τον αλλαγη συντελεστη στο smart night -40% της ζενιθ.

Τι πρεπει να κανω για καταγγελία; 30 Αυγούστου συμπληρώνω χρόνο στην μια απο τις τεσσερις παροχες που εχω σε αυτο το προγραμμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

καποιος να με ενημερωσει περι της καταγγελιας για τον αλλαγη συντελεστη στο smart night -40% της ζενιθ.

Τι πρεπει να κανω για καταγγελία; 30 Αυγούστου συμπληρώνω χρόνο στην μια απο τις τεσσερις παροχες που εχω σε αυτο το προγραμμα

Πλέον δεν έχει νόημα μιας και άλλαξε πολιτική και δεν προτείνει πλέον την ανανέωση του προγράμματος.Παρολα αυτα σου στέλνω την διαδικασία:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/832749-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-v3/?do=findComment&comment=60829057

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

Άργησες...

Θα σου επιστρέψουν μόνο ότι σου έφαγαν.

Πόσα είναι? 2.55€ ?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άργησες...

Θα σου επιστρέψουν μόνο ότι σου έφαγαν.

Πόσα είναι? 2.55€ ?

Φίλε GREGORYMO με στενοχώρησες. Αυτό δεν ακούστηκε καλά. Είναι σαν κάποιος να χαίρεται που δεν πήραν την ανανέωση πολλοί synforumites μας την ανανέωση του smart night -40% της ζενιθ. Που αρκετοί από αυτούς βοηθούν όσο δεν πάει, όλους μας μέσα εδώ στο νήμα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Φίλε GREGORYMO με στενοχώρησες. Αυτό δεν ακούστηκε καλά. Είναι σαν κάποιος να χαίρεται που δεν πήραν την ανανέωση πολλοί synforumites μας την ανανέωση του smart night -40% της ζενιθ. Που αρκετοί από αυτούς βοηθούν όσο δεν πάει, όλους μας μέσα εδώ στο νήμα.

Φανταζομαι δεν το ειπε ετσι, με χαιρεκακια. Απλως εχει ειπωθει εδω απο οτι θυμαμαι οτι ενω τις πρωτες μερες απαντουσαν με επιλογη για ανανεωση, μετα αλλαξαν τροπαρι και δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση για την πρώτη πληρωμή Πρωτέργια... είναι να πληρώσω τον λογαριασμό μέχρι 27/8 ποσό 107 ευρώ , πήγα λοιπόν σήμερα να το κάνω και πριν πληρώσω, πάτησα να εξαργυρώσω 50 ευρώ απο σύσταση.. μου έγραψε ότι εξαργυρώθηκαν 50 ευρώ αλλά το ποσό πληρωμής εξακολουθεί να είναι 107 .. δεν αφαιρούνται άμεσα;

Αν όχι, πόσες μέρες κάνει να φανεί η εξαργύρωση; Ρωτάω όπως καταλαβαίνετε γιατί (εγώ φταίω το άφησα τελευταία στιγμή) έχω 3 μέρες μέχρι να λήξει ο λογαριασμός αλλά και πάλι θα ήθελα το πολύ μέχρι Δευτέρα πρωί να τον έχω πληρώσει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Craven είπε

Παιδιά μια ερώτηση για την πρώτη πληρωμή Πρωτέργια... είναι να πληρώσω τον λογαριασμό μέχρι 27/8 ποσό 107 ευρώ , πήγα λοιπόν σήμερα να το κάνω και πριν πληρώσω, πάτησα να εξαργυρώσω 50 ευρώ απο σύσταση.. μου έγραψε ότι εξαργυρώθηκαν 50 ευρώ αλλά το ποσό πληρωμής εξακολουθεί να είναι 107 .. δεν αφαιρούνται άμεσα;

Αν όχι, πόσες μέρες κάνει να φανεί η εξαργύρωση; Ρωτάω όπως καταλαβαίνετε γιατί (εγώ φταίω το άφησα τελευταία στιγμή) έχω 3 μέρες μέχρι να λήξει ο λογαριασμός αλλά και πάλι θα ήθελα το πολύ μέχρι Δευτέρα πρωί να τον έχω πληρώσει.

ειναι 10€ x 5 και σου αφαιρεί 10€ για τους 5 πρώτους λογαριασμούς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

ειναι 10€ x 5 και σου αφαιρεί 10€ για τους 5 πρώτους λογαριασμούς. 

Άλλο πράγμα έγραψα... 5x10 είναι για αυτόν που την χρησιμοποιεί όχι αυτόν που την δίνει.. για να μίλησα για "εξαργύρωση" προφανώς μιλάω απο την μεριά αυτού που έδωσε σύσταση.

Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.
11 minutes ago, Craven said:

Άλλο πράγμα έγραψα... 5x10 είναι για αυτόν που την χρησιμοποιεί όχι αυτόν που την δίνει.. για να μίλησα για "εξαργύρωση" προφανώς μιλάω απο την μεριά αυτού που έδωσε σύσταση.

Στον επόμενο λογαριασμό 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

Στον επόμενο λογαριασμό 

Μα γράφει "διάλεξε το ποσό που θέλεις να εξαργυρώσεις σε ΑΥΤΟΝ τον λογαριασμό. Το υπόλοιπο ποσό μπορείς να το εξαργυρώσεις σε μεταγενέστερο λογαριασμό."

Άρα πως μιλάει για "αυτόν" αν ισχύουν για τον επόμενο; Τέλοσπάντων... ότι είναι, είναι.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...