Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dimath12 είπε

Απλά αργεί να ενημερωθεί το website τους και γράφει ενεργό. Η διάρκεια είναι τυπική τα δύο έτη αφού είναι κτίριο δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.

Παλιότερα που είχα επισκεφθεί την zenith με το που βγήκε ο τελικός μου έσβησε το myzenith και δεν είχα πρόσβαση στους παλιότερους λογαριασμούς. Το ίδιο κάνει και η Volton μόλις τερματιστεί η εκπροσώπηση.

Αφού είναι ίδια η τιμή elpedison και protergia στο σταθερό η διαφορά είναι το δώρο που είναι μεγαλύτερο στην elpedison.

Αν όμως έχεις γνωστούς για να κάνεις συστάσεις συμφέρει η protergia.
Αν ωστόσο είναι δικές σου οι παροχές δεν συμφέρει να της πας στην protergia στο σταθερό καθώς για 2 παροχές για παράδειγμα elpedison παίρνεις 200€ ενώ protergia 150€.

Δεν ειναι βεβαιο το 100 στην ελπεντισον, οπως ειπε ο @akisdg 50 του δινουν.

4 ώρες πριν, akisdg είπε

Σημερα όμως που επικοινώνησα για να το κλείσουμε μου είπαν πως έληξε η προσφορά και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι 50€.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Απαντ. 10,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν ειναι βεβαιο το 100 στην ελπεντισον, οπως ειπε ο @akisdg 50 του δινουν.

Το promo 100 ευρώ δωροεπιταγη Σκλαβενίτη ισχύει @Seldon40 για όλα τα σταθερά της elpedison. Επιβεβαιωμενο κανάλι πώλησης του συγκεκριμένου promo  η cqs...Καλή επιλογή για όσους ψάχνουν σταθερό και έχουν μεγάλες καταναλώσεις. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

επειδή κλείνω χρονο στην ζεντιθ και είμαι στην διαδικασία για ευρεση παρόχου ρεύματος καθώς το σταθερό τους το αυξήσανε πες τε μου παιδία που αξίζει να πάμε για σταθερό τιμολόγιο?

υπήρχε ενα εξελοφυλλο που εβγαινε απο καποια μελη του φόρουμ με όλους τους παρόχους αλλα δεν μπορώ να το βρω για να συγκρίνω τιμές

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

επειδή κλείνω χρονο στην ζεντιθ και είμαι στην διαδικασία για ευρεση παρόχου ρεύματος καθώς το σταθερό τους το αυξήσανε πες τε μου παιδία που αξίζει να πάμε για σταθερό τιμολόγιο?

υπήρχε ενα εξελοφυλλο που εβγαινε απο καποια μελη του φόρουμ με όλους τους παρόχους αλλα δεν μπορώ να το βρω για να συγκρίνω τιμές

Καλησπέρα,

Υπάρχει το  excel του @juanjk.Αν θέλεις δώσε κάποιες πληροφορίες παραπάνω αναφορικά με τις καταναλώσεις σου.Σε σταθερα υπαρχουν αρκετες επιλογές με δώρα, elpedison με 100 ευρω δωροεπιταγη Σκλαβενίτη, protergia με τα 50 ευρώ της σύστασης,Ηρωνας με τα 50 ευρω του econtract.(οι δυο πρώτες προκαταβαλλουν την εκπτωση συνεπειας).Σε ποιο πρόγραμμα της ζενιθ είσαι όμως και σου το αυξήσανε?

Υγ.Μηπως εισαι στο smart night  που πεφτει σε πράσινο της ζενίθ μετά τη λήξη του?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

που αξίζει να πάμε για σταθερό τιμολόγιο?

Παίζει ρόλο η κατανάλωσή σου για να βρεις το καλύτερο σταθερό για σένα. Μία εικόνα μπορείς να έχεις και από το energycost που θα δεις τις τιμές των εταιρειών ανάλογα την κατανάλωσή σου (χωρίς τα δώρα που μπορεί να δίνει ή κάθε εταιρία ή κάποιο κανάλι προώθησης). 

Επεξ/σία από 1J4t
Δημοσ.

στο μπλε το σταθερο είμαι με τα 9,9παγιο power home direct plus λεγεται νομιζω με 0,095 νομιζω χρεωση.

με πηρανε τηλ και μου ειπανε λήγει το συμβολαιο σε περιπου ενα μηνα και δεν υπαρχει πλεον αυτη η τιμή και παει κατι παραπανω απο 1,κατι που δεν εδωσα σημασια καθως ειπα θα το ψαξω στο φορουμ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

στο μπλε το σταθερο είμαι με τα 9,9παγιο power home direct plus λεγεται νομιζω με 0,095 νομιζω χρεωση.

Τι κατανάλωση έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

με πηρανε τηλ και μου ειπανε λήγει το συμβολαιο σε περιπου ενα μηνα και δεν υπαρχει πλεον αυτη η τιμή και παει κατι παραπανω απο 1,κατι που δεν εδωσα σημασια καθως ειπα θα το ψαξω στο φορουμ

Για μένα το πρόβλημα της ζενιθ στο σταθερό είναι η εξαιρετικά υψηλή τιμή του σε  περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής. 

Δεν ξέρω τι σου είπε ο πωλητής της ζενιθ ,αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη από αυτά που δίνεις τώρα με προϋπόθεση την εμπρόθεσμη πληρωμή. 

Όπως ήδη αναφέρθηκε υπάρχουν παρεμφερείς επιλογές σε σταθερά και από άλλους παροχους που δίνουν και έξτρα δώρα.Κανε τις δοκιμές σου με βάση τις καταναλώσεις σου και εάν χρειαστείς βοήθεια επανέρχεσαι. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

Δεν εχει τεραστια διαφορα, 9,90 παγιο και 0,099/κβ, ιδια τιμη εχει η προτεργια, η ελπε 9,90 κ 0,098 στην ουσια ιδια.

Η eunice εχει ενα με 7 παγιο κ 0,098/κβ, αλλα την εκπτωση συνεπειας την δινει στον επομενο λογαριασμο.

Η nrg 9,90 κ 0,088 τους τρεις πρωτους μηνες, τους υπολοιπους 0,099.

Ο ΗΡΩΝ εχει 9,90 παγιο, ενα 12μηνο με 0,098/κβ, και ενα 18μηνο με 0,094/κβ.

Και οι τρεις αποδιδουν την εκπτωση στον επομενο.

Πανω-κατω ολα τα σταθερα ιδια ειναι. Τα δωρα αλλαζουν, οπως ειπαν 100 σκλαβενιτη απο ελπε, 50 απο αλλαζορευμα στη ζενιθ, και η γνωστη συσταση της προτεργιας.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

παιδια μηπως γνωρίζετε αν υφισταται θεμα με την αποχώρηση μου απο την ζενιθ ενα μηνα νωριτερα απο την λήξη του συμβολαίου?

επίσης παιζει ρόλο ότι ειμαι στη ζενιθ και στο αέριο?

το συμβολαίο του ρευματος ληγει 26-9-25 ενω στο φυσικό αεριο λήγει μαιο του 26

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

παιδια μηπως γνωρίζετε αν υφισταται θεμα με την αποχώρηση μου απο την ζενιθ ενα μηνα νωριτερα απο την λήξη του συμβολαίου?

Κοιτα λιγο την συμβαση σου, αν δεν κανω λαθος εχει ελαχιστη παραμονη 11μηνο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος μην πληρωσεις και ρητρα αποχωρησης.

5 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

Σε συνδιαστικο προγραμμα ή ασχετα μεταξυ τους;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Σε συνδιαστικο προγραμμα ή ασχετα μεταξυ τους;

ειχα ηδη ζενιθ ρευμα μετα απο κανα εξαμηνο πηγα στη ζενιθ και το αεριο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mariosarv είπε

Σίγουρα κοιτάς τους όρους του συμβολαίου σου. Αν είναι στυλ Dual πακέτο, φεύγοντας στο τέλος του συμβολαίου σου του ρεύματος μάλλον χάνεις κάποια έκπτωση που μπορεί να έχεις και στο αέριο λόγω Dual. Αν δεν κάνω λάθος στο αέριο μπορείς να φύγεις όποτε θες χωρίς ρήτρα κι ας είναι σταθερό (αν είσαι σε σταθερό). Ο Ήρων μόνο στο αέριο είχε βάλει καταχρηστικά σε κάποιο σταθερό στο αέριο ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Γενικά οι τιμές του αερίου στη ZENITH δεν είναι οι καλύτερες (φυσικά σε όλα αυτά παίζουν ρόλο πάντα το ύψος των καταναλώσεών σου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρηξιμο πεφτει απο protergia παντως. Με πηραν τηλ σημερα για προσφορα νεου συμβολαιου με ονομασια "Πικασο" (?) σε αντικατασταση του Επαγγελματικου 1 - Value Secure 12m. Περα που την εκραξα στην αρχη γτ με εχουν ξαναπαρει απο προτεργια ενω ειμαι πελατης 2ο χρονο, την ρωταω αν θα εχω καποιο κερδος, και γυρναει να μου πει οτι η ιδιαιτεροτητα του συμβολαιου ειναι οτι μοιραζουν ισοποσα τους λογαριασμους μεσα στο ετος. Και της τονιζω οτι δεν εχω στο τελος κερδος, αφου θα τα πληρωσω τον χειμωνα (μιας και καλοκαιρι υπαρχει αυξημενη καταναλωση). Και ξανα τα ιδια αυτη. Προφανως ηθελε την πωληση και της το εκλεισα 🤦‍♂️

Καμια λογικη η δημιουργια του συγκεκριμενου προγραμματος, και δεν θεωρω οτι ειναι λυση σε καποιο προβλημα. 

https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-picasso

image.png.6a2f3e1caa2e32d7af0f2b4c4fa89fa9.png

Αν εχω 400 ευρω καταναλωση καθε μηνα, θα πρεπει να δηλωσω 390χ12 για να εχω κερδος. Αλλιως, ποιος ξερει με τι θα χρεωσουν τις παραπανω kwh (ισως λαμβανουν την τιμη της kwh απο τα κυμαινομενα?)

image.png.8ad6fdf880fdca57c6f5b6df57b18a31.png

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Πρηξιμο πεφτει απο protergia παντως. Με πηραν τηλ σημερα για προσφορα νεου συμβολαιου με ονομασια "Πικασο" (?) σε αντικατασταση του Επαγγελματικου 1 - Value Secure 12m. Περα που την εκραξα στην αρχη γτ με εχουν ξαναπαρει απο προτεργια ενω ειμαι πελατης 2ο χρονο, την ρωταω αν θα εχω καποιο κερδος, και γυρναει να μου πει οτι η ιδιαιτεροτητα του συμβολαιου ειναι οτι μοιραζουν ισοποσα τους λογαριασμους μεσα στο ετος. Και της τονιζω οτι δεν εχω στο τελος κερδος, αφου θα τα πληρωσω τον χειμωνα (μιας και καλοκαιρι υπαρχει αυξημενη καταναλωση). Και ξανα τα ιδια αυτη. Προφανως ηθελε την πωληση και της το εκλεισα 🤦‍♂️

Καμια λογικη η δημιουργια του συγκεκριμενου προγραμματος, και δεν θεωρω οτι ειναι λυση σε καποιο προβλημα. 

https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-picasso

image.png.6a2f3e1caa2e32d7af0f2b4c4fa89fa9.png

Έχουν ρίξει πολύ μεγάλη προώθηση στο νέο  Picasso...και με τις ευλογίες της ΡΑΕΕΥ θα το θεωρήσουν και σταθερό πρόγραμμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...