Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george1994 είπε

Ρε παιδιά,  η Protergia εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον εκπροσωπήσεις μέσω του σαιτ, πότε παίρνουν τηλέφωνο; Το έχω κάνει από προχθές αλλά δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση!

Έχουν αναφέρει κι  άλλα μέλη καθυστερήσεις. Δεν ξέρω αν είναι λόγω έλλειψη προσωπικού, ή αδειών, ή έχει πέσει τόσο πολλή δουλειά. Όπως και να είναι, δοκίμασε να τηλεφωνήσεις στο 2160020517  το τμήμα που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων.

• Απαντ. 10,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, george1994 είπε

Ρε παιδιά,  η Protergia εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον εκπροσωπήσεις μέσω του σαιτ, πότε παίρνουν τηλέφωνο; Το έχω κάνει από προχθές αλλά δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση!

2160020517, παρε τηλ. ειναι το τμημα των συστασεων

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, george1994 είπε

Edit: τώρα είδα ότι αναφέρεις για ενδιαφέρον εκπροσώπησης μέσω του site. Δεν πας μέσω σύστασης?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Από το app στο κινητό δεν δείχνει τίποτα. Θα το δοκιμάσω και στον υπολογιστή. Αλλά το δω ή όχι, τι να το κάνω, τα χρήματα που είναι να πληρωθούν, από την τσέπη μου θα φύγουν! 😰

Τότε μάλλον δεν είναι ενεργοποιημένη η τηλεμέτρηση στον μετρητή.
Δες αν αναβοσβήνει ένα λαμπάκι στον μετρητή ανά μερικά δευτερόλεπτα και αν πάνω στην οθόνη έχει μπάρες σήματος όπως στο κινητό στα δεδομένα.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη αν φανεί ενοχλητικό το μήνυμα μου ή κουραστικό. Είχα να μπω στο φόρουμ πάρα πολύ καιρό, συνεπώς διάβασα και τα 3 μηνύματα που είναι καρφιτσωμενα στην αρχική της κάθε σελίδας... Αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι συστάσεις και τι ρόλο παίζουν στις προσφορές των εκάστοτε εταιριών. Αν εχει τη καλοσύνη κάποιος ας μου εξηγήσει παρακαλώ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ezioioannis είπε

Συγνώμη αν φανεί ενοχλητικό το μήνυμα μου ή κουραστικό. Είχα να μπω στο φόρουμ πάρα πολύ καιρό, συνεπώς διάβασα και τα 3 μηνύματα που είναι καρφιτσωμενα στην αρχική της κάθε σελίδας... Αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι συστάσεις και τι ρόλο παίζουν στις προσφορές των εκάστοτε εταιριών. Αν εχει τη καλοσύνη κάποιος ας μου εξηγήσει παρακαλώ. 

Aφορα μονο της πρωτεργια αυτο με τις συστασεις.Εαν μπεις απο συσταση κερδιζεις 5χ10 και εαν δωσεις συσταση κερδιζεις 50 και εχεις δικαιωμα εως 10 συστασεις.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ezioioannis είπε

Αν εχει τη καλοσύνη κάποιος ας μου εξηγήσει παρακαλώ. 

Για να πας Προτέργια βρίσκεις μία σύσταση που είναι ένας σύνδεσμος, κάνεις κλικ στο σύνδεσμο και βάζεις τα στοιχεία σου επικοινωνίας. Σου τηλεφωνούν από την εταιρεία για τις λεπτομέρειες κι όταν γίνεις πελάτης έχεις 10 ευρώ έκπτωση για τους πρώτους 5 μήνες είτε πας σε σταθερό ή σε κυμαινόμενο της Προτέργια. 

• Like 1
Δημοσ.

Pagio_BreakEven_Calculator.xlsx

ελπίζω με το calcutor το συγκεκριμένο να αποκτήσουν και οι νεότεροι συμφορουμιτες ( αλλά και γενικά οποίος άλλος έχει την απορία )  μια εικόνα για το ποτε ακριβώς δεν τους συμφέρει  ένα σταθερό πρόγραμμα  ... να σημειωθεί ότι αναφέρεται αποκλειστικά μόνο στη τιμή προμήθειας... have fun playing around ... 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 3 τελευταίους για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς είχα να μπω στο φόρουμ κάνα χρόνο κ είχα μείνει στο παλιό xcell... Τώρα έχω πολύ διάβασμα. Διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες περίπου  που συμβουλεύετε έναν συμφορουμιτη που λήγει το dual συμβόλαιο του με τη zenith. Είμαι κ εγώ σε παρόμοια κατάσταση καθώς 12/09 λήγει η σύμβαση μου με τη ζενίθ. Ρεύμα κυμαινόμενο έχω και αέριο σταθερό. Σας παραθέτω ενδεικτικά 2 screenshot για να καταλάβετε στο περίπου και τη μηνιαία, καθως κ ετήσια κατανάλωση μου, που νομίζω ότι δεν είναι κ πολύ μεγάλη. Κάθε συμβουλη παρότρυνση σας, θα ήταν ιδανική. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά... 

Screenshot_20250827-174720.png

Screenshot_20250827-175216.png

Επεξ/σία από ezioioannis
Δημοσ.

Μία επιβεβαίωση θα ήθελα... έχοντας λήξει το smart night της zenith από 16/8 και έχοντας φάει άκυρο για ανανέωση με τους ίδιους όρους, θα περάσω από volton για τον ένα μήνα δωρεάν... Ισχύει μόνο για τη προμήθεια ρεύματος, σωστά; Πάγιο χρεώνεται.... Άρα, να φροντίσω να ενταχθω σε πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο, σωστά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Κάθε συμβουλη παρότρυνση σας, θα ήταν ιδανική. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Φίλε ezioioannis εγώ έχω 410 KWh και πληρώνω 9cent/KWh με 5 ευρώ πάγιο. Αυτές οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Είμαι σε κίτρινο επί 7 μήνες με την ίδια τιμή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, history είπε

Μία επιβεβαίωση θα ήθελα... έχοντας λήξει το smart night της zenith από 16/8 και έχοντας φάει άκυρο για ανανέωση με τους ίδιους όρους, θα περάσω από volton για τον ένα μήνα δωρεάν... Ισχύει μόνο για τη προμήθεια ρεύματος, σωστά; Πάγιο χρεώνεται.... Άρα, να φροντίσω να ενταχθω σε πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο, σωστά;

Moνο το volton smart εχει ενα μηνα δωρεαν τη χρεωση προμηθειας (παγιο+καταναλωση).

https://volton.gr/services/volton-smart/

Προσεξε να παρεις το πακετο που θα καλυψει την καταναλωση σου ομως, μην παρεις μικρο και ξεφυγει η καταναλωση και πληρωσεις πανακριβα, οπως επισης προσεχε στις 28 μερες να κανεις αλλαγη γτ παλι μετα τον μηνα θα πληρωσεις και το συγκεκριμενο δεν εχει και την καλυτερη τιμη, μονο για ενα μηνα ειναι και φευγεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Moνο το volton smart εχει ενα μηνα δωρεαν τη χρεωση προμηθειας (παγιο+καταναλωση).

https://volton.gr/services/volton-smart/

Προσεξε να παρεις το πακετο που θα καλυψει την καταναλωση σου ομως, μην παρεις μικρο και ξεφυγει η καταναλωση και πληρωσεις πανακριβα, οπως επισης προσεχε στις 28 μερες να κανεις αλλαγη γτ παλι μετα τον μηνα θα πληρωσεις και το συγκεκριμενο δεν εχει και την καλυτερη τιμη, μονο για ενα μηνα ειναι και φευγεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν το είχα υπ οψιν αυτό με τα πακέτα μέχρι κάποιες κιλοβατώρες... Γενικώς, είμαι γύρω στις 200-250...Το καλοκαίρι παραπάνω λόγω aircondition. Άρα, επιλέγω το 450... Έχω τελευταία καταμετρημένη καταχώρηση από Δεδδηε 26/8... Δίνω αυτή...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, history είπε

Όπου να γίνει η μεταφορά σε volton, παρε τηλέφωνο την ζενίθ να σε εντάξουν στο save γιατί ΤΩΡΑ χρεώνεσαι.0225€ την κιλοβατώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...