Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Όπου να γίνει η μεταφορά σε volton, παρε τηλέφωνο την ζενίθ να σε εντάξουν στο save γιατί ΤΩΡΑ χρεώνεσαι.0225€ την κιλοβατώρα.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, αν και δεν έχω κατανάλωση παρά μόνο το ψυγείο, γιατί λείπω 

• Απαντ. 10,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, history είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, αν και δεν έχω κατανάλωση παρά μόνο το ψυγείο, γιατί λείπω 

Οπότε, δεν υπάρχει βιαση 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 3 τελευταίους για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς είχα να μπω στο φόρουμ κάνα χρόνο κ είχα μείνει στο παλιό xcell... Τώρα έχω πολύ διάβασμα. Διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες περίπου  που συμβουλεύετε έναν συμφορουμιτη που λήγει το dual συμβόλαιο του με τη zenith. Είμαι κ εγώ σε παρόμοια κατάσταση καθώς 12/09 λήγει η σύμβαση μου με τη ζενίθ. Ρεύμα κυμαινόμενο έχω και αέριο σταθερό. Σας παραθέτω ενδεικτικά 2 screenshot για να καταλάβετε στο περίπου και τη μηνιαία, καθως κ ετήσια κατανάλωση μου, που νομίζω ότι δεν είναι κ πολύ μεγάλη. Κάθε συμβουλη παρότρυνση σας, θα ήταν ιδανική. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά... 

Screenshot_20250827-174720.png

Screenshot_20250827-175216.png

Με αφορμή το post του φίλου και δεδομένου ότι σε αρκετά μέλη δυστυχώς τελειώνει το πρόγραμμα smart night της ζενίθ κατά τη γνώμη μου έχουν τις εξής βασικές επιλογές ανάλογα πάντα με τη διάθεση του καθενός και τις καταναλώσεις του.

Όσοι έχουν μεγάλες καταναλώσεις και δε θέλουν να ασχολούνται κάθε μήνα με την τιμή επιλέγουν μεταξύ των σταθερών της elepison με το promo 100 ευρώ Σκλαβενίτη,protergia με τα 50 σπαστά μέσω σύστασης και τέλος Ηρωνα με τα 50 δώρο μέσω econtract.Δινει και η ζενιθ 60 στα σταθερα της ,αλλά ως υφιστάμενοι πελάτες δε θα τα λάβουν.

Με τα υπόλοιπα σταθερά δεν ασχολούμαι προσωπικά,γιατί δεν προκαταβαλλουν την εκπτωση συνεπειας (ούτε Ηρωνας,αλλά έχει το 50αρικο δώρο)

Για όσους είναι διατεθειμένοι να τσεκάρουν 10 λεπτά κάθε μήνα την τιμή ενός κυμαινόμενου προγράμματος προς το παρόν τουλάχιστον (αναμένοντας και τις τιμές Σεπτεμβρίου) παραμένει ως πρώτη επιλογή το value swift ontime deal της protergia.

Τέλος για κλειστά σπίτια, ή με πολύ χαμηλή κατανάλωση καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι το σταθερό της elpedison reward zero free με μηδενικό πάγιο και τη δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη και προφανώς εκ νέου το κυμαινόμενο της protergia και Ηρωνας μέσω econtract για τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. 

Όσοι κατάφεραν να πάρουν παράταση στο smart night με τους ίδιους όρους τυχεροί. Η όλη στάση της ζενιθ όμως στην υπόθεση όμως μπορεί να της γυρίσει  και μπούμερανγκ. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οπότε, δεν υπάρχει βιαση 

Μόνο μην σταματήσει η volton το δώρο του ενός μήνα δωρεάν, γιατί γράφει μέχρι 31/8 ... εκτός αν έτσι το έχουν και ανανεώνεται κάθε μήνα...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Με αφορμή το post του φίλου και δεδομένου ότι σε αρκετά μέλη δυστυχώς τελειώνει το πρόγραμμα smart night της ζενίθ κατά τη γνώμη μου έχουν τις εξής βασικές επιλογές ανάλογα πάντα με τη διάθεση του καθενός και τις καταναλώσεις του.

Όσοι έχουν μεγάλες καταναλώσεις και δε θέλουν να ασχολούνται κάθε μήνα με την τιμή επιλέγουν μεταξύ των σταθερών της elepison με το promo 100 ευρώ Σκλαβενίτη,protergia με τα 50 σπαστά μέσω σύστασης και τέλος Ηρωνα με τα 50 δώρο μέσω econtract.Δινει και η ζενιθ 60 στα σταθερα της ,αλλά ως υφιστάμενοι πελάτες δε θα τα λάβουν.

Με τα υπόλοιπα σταθερά δεν ασχολούμαι προσωπικά,γιατί δεν προκαταβαλλουν την εκπτωση συνεπειας (ούτε Ηρωνας,αλλά έχει το 50αρικο δώρο)

Για όσους είναι διατεθειμένοι να τσεκάρουν 10 λεπτά κάθε μήνα την τιμή ενός κυμαινόμενου προγράμματος προς το παρόν τουλάχιστον (αναμένοντας και τις τιμές Σεπτεμβρίου) παραμένει ως πρώτη επιλογή το value swift ontime deal της protergia.

Τέλος για κλειστά σπίτια, ή με πολύ χαμηλή κατανάλωση καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι το σταθερό της elpedison reward zero free με μηδενικό πάγιο και τη δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη και προφανώς εκ νέου το κυμαινόμενο της protergia και Ηρωνας μέσω econtract για τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. 

Όσοι κατάφεραν να πάρουν παράταση στο smart night με τους ίδιους όρους τυχεροί. Η όλη στάση της ζενιθ όμως στην υπόθεση όμως μπορεί να της γυρίσει  και μπούμερανγκ. 

Την επιταγή Σκλαβενίτης την δίνει συνεργάτης?

Φαντάζομαι δεν ισχύει για αλλαγή προγράμματος...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Την επιταγή Σκλαβενίτης την δίνει συνεργάτης?

Φαντάζομαι δεν ισχύει για αλλαγή προγράμματος...

Προφανώς για νέους πελάτες,δεν ισχυει για υφιστάμενους...cqs το κανάλι πώλησης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, messinia3 said:

Με τα υπόλοιπα σταθερά δεν ασχολούμαι προσωπικά,γιατί δεν προκαταβαλλουν την εκπτωση συνεπειας

Το Plus της Ελίν αξίζει σε συνδιασμό με αέριο, κι έχει ξερή τιμή χωρίς συνέπεια (9.90 πάγιο, 0.093). Εμένα με 6350 + 1850 kw ετησίως... μου βγαίνει 15 ευρώ ακριβότερο από elpedison. Η Elpedison επιπλέον 100 ευρώ το δώρο, αλλά και το άγχος μη τυχόν και δε μπορέσεις να πληρώσεις εμπρόθεσμα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο άθλημα και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο από ΔΕΗ.

Έχω κατανάλωση γύρω στις 500kwh το μήνα και τo excel δείχνει το Eunice Home Edge 12M . Επειδή δεν την έχω ακούσει ξανά αυτή την εταιρεία υπάρχει κανείς να πει καμία γνώμη ή να πάω σε κάποια πιο γνωστή;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το Plus της Ελίν αξίζει σε συνδιασμό με αέριο, κι έχει ξερή τιμή χωρίς συνέπεια (9.90 πάγιο, 0.093). Εμένα με 6350 + 1850 kw ετησίως... μου βγαίνει 15 ευρώ ακριβότερο από elpedison. Η Elpedison επιπλέον 100 ευρώ το δώρο, αλλά και το άγχος μη τυχόν και δε μπορέσεις να πληρώσεις εμπρόθεσμα.

Σωστός ξέχασα την elin,παράλειψη μου.

Νομίζω ιδιαίτερα για συνδιαστικα είναι εξαιρετική επιλογή. 

Tnx @ekrepali

9 λεπτά πριν, gsikativ είπε

Έχω κατανάλωση γύρω στις 500kwh το μήνα και τo excel δείχνει το Eunice Home Edge 12M . Επειδή δεν την έχω ακούσει ξανά αυτή την εταιρεία υπάρχει κανείς να πει καμία γνώμη ή να πάω σε κάποια πιο γνωστή;

Η eunice απλά δεν προκαταβαλει την έκπτωση συνέπειας. 

Με τις καταναλώσεις που αναφέρεις κατά σειρά εγώ θα έριχνα και μια ματιά στα:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

Τρέχει και promo δωροεπιταγη 100 ευρω Σκλαβενίτη 

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-secure-12m/

Με δωρο 50 ευρω σπαστα μεσω σύστασης 

Παρεμφερής τιμη σε ζενιθ και Ηρωνα με δωρο 50 ευρω μεσω econtract.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimo69 είπε

Έχει κάποιος να ανεβάσει έναν λογαριασμό protergia value swift on time deal?

Καλησπέρα.

Αυτός είναι ο λογαριασμός που βγήκε μετά την αλλαγή από on time σε deal .

Από 2 Ιουλίου είμαι deal 

Είμαι και στο Κοτ β

IMG_20250827_195142.jpg

IMG_20250827_195333.jpg

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, gsikativ είπε

Καλύτερα να πας elpedison ή protergia που έχουν 0.098€ και παίρνεις και δώρα όπως τα 100€ στην elpedison ή τα 50€ στην protergia. Αν έχεις πολλές παροχές να συστήσεις συμφέρει και η protergia. 

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimo69 είπε

Έχει κάποιος να ανεβάσει έναν λογαριασμό protergia value swift on time deal?

Γτ ζητας λογαριασμο deal; εχεις καποια απορια;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Ήθελα να δω στην πράξη τις χρεώσεις 

Εάν είναι όλα οκ

Και ?Είναι?😊

Αυτή τη στιγμή σε κυμαινόμενο είναι κατα τη γνωμη μου οτι καλυτερο κυκλοφορεί. Ελπιζω να το αφησει ως εχει και για Σεπτέμβριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...