Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chill είπε

Αίτημα αλλαγής είχα υποβάλει στην ΔΕΗ. Δεν έχω αποχωρήσει ακόμα από ΗΡΩΝ.

Σε εχουν παρει για αντιπροσφορα; θα κανεις υπαναχωρηση;

Δημοσ.

Συνεχίζεται το μπάχαλο με την Protergia. Με κάλεσαν και μου έλεγαν γενικότητες πως δεν ειναι υποχρεωμένοι να στείλουν ένδειξη και πως ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να την αρνηθεί. 

Επέμεινα έντονα πως δεν με ενδιαφέρει τι λέει γενικά ο νόμος αλλά να μου απαντήσει στα συγκεκριμένα αν στη δική μου αίτηση έστειλε ένδειξη. Μου απάντησε πως δεν έστειλε (γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ θα έκανε επιτόπια). 

Επίσης μου ανέφερε πως δεν ειναι παράνομο να μην στέλνουν ένδειξη, κάτι που με εξόργισε καθώς είναι 100% παράνομο να λένε στην πώληση "100% θα προχωρήσει με ένδειξη" και τελικά να μην γίνεται. Είναι παραπλάνηση καταναλωτή ξεκάθαρα. Και πρόσθεσα πως αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσατε να το προχωρήσετε με την ένδειξη, οφείλατε να με ενημερώσετε. Από τη στιγμή που εμένα μου είπατε "προχωράμε με ένδειξη" σε ηχογραφημένη κλήση και δεν το κάνατε, είναι παραπλάνηση. Πλέον προχωράω και στο να ζητήσω τις ηχογραφημένες κλήσεις για να τραβήξω κι αλλο το θέμα της αποζημίωσης. Για το γαμώτο και μόνο. 

Ταυτόχρονα έκανα στο myrae καταγγελία και κατά ΔΕΔΔΗΕ γιατί η αίτηση αλλαγής εκπροσώπησης έφυγε απο protergia 26/8 kai 4/9 ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να ζητήσω κάτι από αυτούς πέρα από επίσπευση. 

Δημοσ.
Στις 2/9/2025 στις 11:37 ΠΜ, messinia3 είπε

Τι καταναλώσεις έχεις και τι ζητάς? Σταθερό η κυμαινόμενο πρόγραμμα?

λεω να παω σε αυτο για 12 μηνες τι λετε ?

ΕΛΙΝ Power On! Blue Now 12,18,24Μ

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σε εχουν παρει για αντιπροσφορα; θα κανεις υπαναχωρηση;

Ναι για την αντιπροσφορά που έλαβα συζητάμε.

Δεν ξέρω αν κάνω υπαναχώρηση....με δεδομένο ότι η Δεη έχει τα myreward coupons, συνεργασία με aegean visa και το blue pass μιας και σκέφτομαι σύντομα να αποκτήσω ηλεκτρικό όχημα. Δεν βρίσκω κατι αντίστοιχο στον ΗΡΩΝ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

To Power Home Secure 4.0 της ZenitΘ δεν αξίζει? Καλό μου φαίνεται. Είμαι στη ZeniΘ και λήγει αρχές Οκτωβρίου το συμβόλαιο και λέω να συνεχίσω, ανανέωση σε αυτό. Τι λέτε???? 

(Μηνιαίο Πάγιο 9.9€, Τελική Τιμή Προμήθειας με συνέπεια 0.099€)

Όλα τα σταθερά πάνω κάτω ίδια τιμή και πάγιο έχουν.Η protergia είναι ένα + παραπάνω λόγω αυτών που ανέφερα.Με σωστή διαχείριση και τύχη όπως προανέφεραν οι λοιποί πιο πάνω μπορείς να γλιτώσεις τα πάγια του έτους.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Συνεχίζεται το μπάχαλο με την Protergia. Με κάλεσαν και μου έλεγαν γενικότητες πως δεν ειναι υποχρεωμένοι να στείλουν ένδειξη και πως ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να την αρνηθεί. 

To θράσος κάποιων στελεχών της Protergia, είναι αντίστοιχο του μεγέθους της σαν εταιρία, δεδομένης και της διαπλοκής που έχει ο ιδιοκτήτης της με την παρούσα κυβέρνηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναέβγαλε το Power Home Secure Night 2.0 στα 8,9 λεπτά η Ζενίθ για όποιον ενδιαφέρεται για σταθερά. Ίσως δούμε κι άλλες μειώσεις στα σταθερά τώρα που πέφτει αρκετά η χονδρική.

ΟΧΙ

Επεξ/σία από darkmatinee
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ξαναέβγαλε το Power Home Secure Night 2.0 στα 8,9 λεπτά η Ζενίθ για όποιον ενδιαφέρεται για σταθερά. Ίσως δούμε κι άλλες μειώσεις στα σταθερά τώρα που πέφτει αρκετά η χονδρική.

Στα 8,9 λεπτά στο μειωμένο ωράριο. Στο υπόλοιπο 13,9. 

Screenshot 2025-09-04 121904.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Προτείνετε ένα πρόγραμμα για τουρισμό μετά από Ήρων και volton, γιατί σε Mac τα Excellακια δεν δουλεύουν με το numbers που έχω και προς το παρόν δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλο πρόγραμμα.

Για αυτό το μήνα υπολογίζω κατανάλωση 150-200kwh και θέλω η αλλαγή από volton στον νέο πάροχο να γίνει άμεσαγιατί πληρώνω πολύ ακριβά τώρα που πέρασε ο δωρεάν μήνας volton.

Μήπως να πάω σε κάποιο της ΔΕΗ που έχω ακούσει ότι κάνουν άμεσα τις διαδικασίες μέχρι να δω;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Προτείνετε ένα πρόγραμμα για τουρισμό μετά από Ήρων και volton, γιατί σε Mac τα Excellακια δεν δουλεύουν με το numbers που έχω και προς το παρόν δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλο πρόγραμμα.

Για αυτό το μήνα υπολογίζω κατανάλωση 150-200kwh και θέλω η αλλαγή από volton στον νέο πάροχο να γίνει άμεσαγιατί πληρώνω πολύ ακριβά τώρα που πέρασε ο δωρεάν μήνας volton.

Μήπως να πάω σε κάποιο της ΔΕΗ που έχω ακούσει ότι κάνουν άμεσα τις διαδικασίες μέχρι να δω;

Ευχαριστώ 

τουρισμο πρωτεργια με συσταση για να κερδισεις 5χ10 μονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, 7tasos7 said:

τουρισμο πρωτεργια με συσταση για να κερδισεις 5χ10 μονο.

Ναι αλλά για να κερδίσεις τα 5x10 σημαίνει ότι θα κάτσεις 5 μήνες για να παίρνεις τμηματικά τα 10€. Και όπως είδες η τιμή τους αλλάζει ενώ είχαν πει ότι για Χ μήνες θα είναι σταθερή. Εκτός και αν δεν τα διάβασα σωστά, γιατί διαβάζω αποσπασματικά όταν έχω λιγο ελεύθερο χρόνο.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Ναι αλλά για να κερδίσεις τα 5x10 σημαίνει ότι θα κάτσεις 5 μήνες για να παίρνεις τμηματικά τα 10€. Και όπως είδες η τιμή τους αλλάζει ενώ είχαν πει ότι για Χ μήνες θα είναι σταθερή. Εκτός και αν δεν τα διάβασα σωστά, γιατί διαβάζω αποσπασματικά όταν έχω λιγο ελεύθερο χρόνο.

σωστα τα διαβασες απλα αμα δεν υπαρχει κατι αλλο και θες τουρισμο δεν ξερω ποια αλλη επιλογη εχεις.

Δημοσ.
14 minutes ago, 7tasos7 said:

σωστα τα διαβασες απλα αμα δεν υπαρχει κατι αλλο και θες τουρισμο δεν ξερω ποια αλλη επιλογη εχεις.

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-home-zero-oikiako-reyma/

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4all/

τι πληρώνω για αυτά τα 2 παραπάνω ουτε κατάλαβα, μας μπερδεύουν επίτηδες για να μην βγάζουμε άκρη

Screenshot2025-09-04at13_28_42.png.5c3c47f275e242394d93fe420a1f00a7.png

Screenshot2025-09-04at13_26_14.png.6a861d17c08e65e4ca932582cf275a73.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...