Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στο lite θα πηγαινες το εξοχικο; δεν εχει και νοημα η αντιπροσφορα γτ εσυ θα παρεις 100 απο τις συστασεις.

ναι lite ειχα επιλεξει.Η μεταφορα εχει γινει ειμαι πρωτεργια δηλ.Απλα ειναι αμα κανω επιστροφη ξανα ζενιθ θα χω παρει τα 50 της συστασης και θα εχω κατσει 3 μερες και μετα απο κανα μηνα πολυ πιθανο να ξαναεπιστρεψω.

• Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόσφατα διάβασα μερικά πράγματα αλλά δεν το ‘‘χω και πολύ δεν μπορώ να καταλάβω ποιο πρόγραμμα θα συνέφερε πιο πολύ σε εμένα ! Γ αυτό και θέλω να ρωτήσω με βάση την κατανάλωση μου γύρω στις 300-400 κιλοβατώρες το μήνα τι πρόγραμμα να επιλέξω γιατί αύριο λήγει το δικό μου στη ζενίθ ; Παραθέτω ένα screenshot για να δείτε ποιο πρόγραμμα έχω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια !

IMG_0992.jpeg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόσφατα διάβασα μερικά πράγματα αλλά δεν το ‘‘χω και πολύ δεν μπορώ να καταλάβω ποιο πρόγραμμα θα συνέφερε πιο πολύ σε εμένα ! Γ αυτό και θέλω να ρωτήσω με βάση την κατανάλωση μου γύρω στις 300-400 κιλοβατώρες το μήνα τι πρόγραμμα να επιλέξω γιατί αύριο λήγει το δικό μου στη ζενίθ ; Παραθέτω ένα screenshot για να δείτε ποιο πρόγραμμα έχω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια !

IMG_0992.jpeg

Θέλεις πάλι κυμαινόμενο ή προτιμάς σταθερό? Πρόγραμμα όπως το smart night δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (εννοώ χωρίς πάγιο και με τέτοια τιμή kwh). Σε κυμαινόμενο οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι Ήρωνας yellow one home με το 50αρικο econtract και protergia value deal ontime μέσω σύστασης για τα 50 σπαστά. Στα σταθερά elpedison, zenith, προτεργια παρεμφερείς τιμές και προκαταβάλουν την έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.

Στην protergia στο στάδιο της αίτησης μου γράφει "Η αίτησή σας εγκρίθηκε από τον Διαχειριστή του Δικτύου".

Έχω ακόμα πολλά στάδια?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Στην protergia στο στάδιο της αίτησης μου γράφει "Η αίτησή σας εγκρίθηκε από τον Διαχειριστή του Δικτύου".

Έχω ακόμα πολλά στάδια?!

Είδες εάν άλλαξετο τελευταίο ψηφίο της παροχής σου?

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Εάν έχει γίνει έχεις περάσει ήδη στην protergia. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Έχω ακόμα πολλά στάδια?!

λογικα εχει γινει αλλαγη σε 1-2 μερες θα εισαι και ενεργοποιημενος με σημερινη ημερομηνια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Θέλεις πάλι κυμαινόμενο ή προτιμάς σταθερό? Πρόγραμμα όπως το smart night δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (εννοώ χωρίς πάγιο και με τέτοια τιμή kwh). Σε κυμαινόμενο οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι Ήρωνας yellow one home με το 50αρικο econtract και protergia value deal ontime μέσω σύστασης για τα 50 σπαστά. Στα σταθερά elpedison, zenith, προτεργια παρεμφερείς τιμές και προκαταβάλουν την έκπτωση συνέπειας.

Δεν ξέρω είναι καλύτερο το σταθερό ; Μέχρι τώρα είχα κυμαινόμενο πάντα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Δεν ξέρω είναι καλύτερο το σταθερό ; Μέχρι τώρα είχα κυμαινόμενο πάντα 

εαν μπορεις να παρκολουθεις τιμες καθε αρχη μηνα αξιζει κυμαινομενο.Αλλιως σταθερο.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Έχω ακόμα πολλά στάδια?!

Λογικά εισαι ηδη αφου ηρθε το μήνυμα.

Οσον αφορα την εγγραφη θα πρεπει να σου ερθει αλλο ενα με τον νεο αριθμο παροχης αλλα θα αλλάζει στο τελος.

Πχ. εμενα ηταν xxxxxxx310 και εγινε xxxxxxx320. . . Τοτε και μονο θα μπορεσεις να κανεις και την εγγραφη στο protergia app.

• Like 1
Δημοσ.

Ζενιθάρα....Πετάμε την μπάλα στην εξέδρα....

04 Σεπ 2025 15:31:45

Κύρια Αννίτα ..., λυπάμαι πολύ για την άνιση μεταχείριση των πελατών εκ μέρους της εταιρείας που εκπροσωπείτε και την έλλειψη ουσιαστικής απάντησης για τα κριτήρια με τα οποία σε άλλους προτείνατε ανανέωση με τους ίδιους όρους με τους όρους του περσινού προγράμματος και σε άλλους όχι. Θα συνεχίσω με καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή για άνιση μεταχείριση πελατών ίδιου προγράμματος και συνάμα θα ενημερώσω το περιβάλλον μου για αποφυγή σύναψης σύμβασης με την εταιρεία λόγω αφερεγγυοτητας.

Ανίτα 

05 Σεπ 2025 14:37:15Αξιότιμε πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με τη ZeniΘ. Σε συνέχεια επαναφοράς σας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας my RAE με , θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, η ZeniΘ έχει ήδη τοποθετηθεί εγγράφως επί των ίδιων ισχυρισμών και πραγματικών περιστατικών με προγενέστερη επικοινωνία της. Επομένως, καθώς η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει την τοποθέτησή της, παρέλκει η εκ νέου προβολή τους με το παρόν. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση Mε εκτίμηση, ΖeniΘ - Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. Τομέας Υποστήριξης Εξυπηρέτησης Πελατών Διεύθυνση Διαχείρισης Λειτουργιών Πελάτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν από ζενίθ για να παραμείνω, μου πρότειναν το home save 2.0, με δώρο τα πάγια για 1 χρόνο και 50€ δώρο που βγαίνει στον πρώτο λογαριασμό.

Είχα κάνει αίτηση για τον Ήρωνα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μου είπαν ότι είναι 0,010€ η κιλοβατώρα μαζί με το μηχανισμό στήριξης, έξω εγώ στο site είδα 0,015.

Τι λέτε; Θα ξαναμιλήσω μαζί τους αργότερα, τι να τους ρωτήσω;

Λέω να παραμείνω, αφού το ίδιο δώρο με τον Ήρωνα θα έχω και θα είναι ελάχιστα ακριβότερη η κιλοβατώρα, αν ισχύει το 0,010€, θα το ζητήσω και γραπτώς και δε θα χρειαστεί χρόνος μετάβασης και δε θα έχω ούτε παγιο.

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.

Για τη ζενιθ εσεις που την κυνηγατε να ξερετε, ψαχνοντας και εγω τα πεπραγμενα δεν ειναι λαθος. Μαλιστα το οτι επιστρεφει το ποσο, μου κανει εντυπωση.

Στη συμβαση αναφερεται ρητα η τιμη του συντελεστη Χ και τον Μάιο τον άλλαξε.

Στον λογαριασμό του Απριλίου, ενημερώνει( με γράμματα που δεν βλέπεις ούτε με φακό) για την πρόθεση της αυτή αναλυτικά.

Στη σύμβαση είχε τον εξης ορο.

Αναφορά σε κείμενο

image.png.2a97eaaf801c12e697cc58c7540b84e4.png

Με δεδομένο ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την σύναψη του συμβολαίου και έχει ενημερώσει, θα μπορούσε κάποιος να υπαναχωρήσει.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Για τη ζενιθ εσεις που την κυνηγατε να ξερετε, ψαχνοντας και εγω τα πεπραγμενα δεν ειναι λαθος. Μαλιστα το οτι επιστρεφει το ποσο, μου κανει εντυπωση.

Στη συμβαση αναφερεται ρητα η τιμη του συντελεστη Χ και τον Μάιο τον άλλαξε.

Στον λογαριασμό του Απριλίου, ενημερώνει( με γράμματα που δεν βλέπεις ούτε με φακό) για την πρόθεση της αυτή αναλυτικά.

Στη σύμβαση είχε τον εξης ορο.

Με δεδομένο ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την σύναψη του συμβολαίου και έχει ενημερώσει, θα μπορούσε κάποιος να υπαναχωρήσει.

Το θέμα δεν είναι γιατί δέχθηκε να επιστρέψει τη διαφορά του συντελεστή....το θέμα είναι ότι εκτός αυτού σε κάποιους από μόνη της πρότεινε την ανανέωση με βάση τους περσινούς όρους και σε κάποιους άλλους όχι...Εκεί βρίσκεται το θέμα....

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Με πήραν από ζενίθ για να παραμείνω, μου πρότειναν το home save 2.0, με δώρο τα πάγια για 1 χρόνο και 50€ δώρο που βγαίνει στον πρώτο λογαριασμό.

Είχα κάνει αίτηση για τον Ήρωνα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μου είπαν ότι είναι 0,010€ η κιλοβατώρα μαζί με το μηχανισμό στήριξης, έξω εγώ στο site είδα 0,015.

Τι λέτε; Θα ξαναμιλήσω μαζί τους αργότερα, τι να τους ρωτήσω;

Λέω να παραμείνω, αφού το ίδιο δώρο με τον Ήρωνα θα έχω και θα είναι ελάχιστα ακριβότερη η κιλοβατώρα, αν ισχύει το 0,010€, θα το ζητήσω και γραπτώς και δε θα χρειαστεί χρόνος μετάβασης και δε θα έχω ούτε παγιο.

Πολύ σωστά σκέφτεσε και λογικά αυτό να κάνεις.. είμαι στην ίδια ακριβώς φάση με σένα αλλά Επειδή με έχει νευριάσει πάρα πολύ η στάση της ζενίθ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω και μάλλον θα τους στείλω στον αγύριστο 

• Like 1
Δημοσ.

Η ελπεντισον με πήρε τηλέφωνο να επιστρέψω και σαν 'πρόσφατο' πελάτη μου δίνει για μπλε προγράμμα 20€ επί 5 μήνες.

Είμαι υπο σκέψη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...