Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αφού προέβη σε αλλαγή εκπροσώπησης ο φίλος μετά από  προγραμματισμενη καταμέτρηση θα ξαναπεράσει ο ΔΕΔΔΗΕ  δύο μέρες μετα να ξαναμέτρησει σε τηλεμετρουμενη παροχή?

Κάτι τέτοια κάνουν και μετά έχουν αυξημένο κόστος εκεί στο ΔΕΔΔΗΕ και το φορτώνουν σε εμάς.

Δεν υπαρχει καποιο κοστος για τον πελατη.. Αφου υπηρχε κανονικη καταμετρηση στις 2/9... Το αιτημα στον Δεδδηε πηγε πιο μετα  αλλη ημερομηνια..Μπορει να παρει δυο τρεις μερες για  να γινει..

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν υπαρχει καποιο κοστος για τον πελατη.. Αφου υπηρχε κανονικη καταμετρηση στις 2/9... Το αιτημα στον Δεδδηε πηγε πιο μετα  αλλη ημερομηνια..Μπορει να παρει δυο τρεις μερες για  να γινει..

Οι πελάτες πληρώνουν τα λειτουργικά κόστη του ΔΕΔΔΗΕ.Ο ΔΕΔΔΗΕ ανούσιες καταμετρησεις σε τηλεμετρούμενες παροχές για χαρτζηλικακι στους εργολάβους...μετά εισηγείται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς των προμηθευτών που βαρύνουν τους τελικούς καταναλωτές (όλους εμάς δηλαδή)

Στο υπόλοιπο σκέλος συμφωνώ.Απλα δεν έχει ολοκληρωθεί συστημικα η αλλαγή κατά πάσα πιθανότητα. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
14 minutes ago, takoulou said:

Δεν υπαρχει καποιο κοστος για τον πελατη..

Ναι μωρέ... δε γίνεται αφαίμαξη των πολιτών στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις αλλά πέφτουν τα λεφτά ουρανοκατέβατα.

Λέει πχ το άρθρο εδώ πέρα στη προτελευταία παράγραφο ότι έχει ανέβει το εργολαβικό κόστος. Έεε άμα πηγαίνετε για επιτόπιες καταμετρήσεις σε τηλεμετρούμενους μετρητές, λογικό είναι. 

•  
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα team,

Βάση της ετήσιας κατανάλωσης μου ~2400kWh, με καποιες ακραίες τιμές πχ τουε μήνες Φεβρουαρίο 292kWh, Ιούνιο-Ιούλιο 320kWh 419kWh αντίστοιχα σκέφτομαι για το Heron Yellow One το Protergia Value Deal On Time και το NRG cost +. Από όσο κατάλαβα το πρώτο έχει τρόπο υπολογισμού LI,LU  και είναι πιο ανθεκτικο στις αυξομειώσεις αλλα ποιο πολύπλοκο στους υπολογισμούς, το 2 έχει πιο απλό τρόπο υπολογισμού και ειναι πιο ξεκάθαρο ενώ το τρίτο έχει την χαμηλότερη μέση τιμη με αυξημένη πολυπλοκότητα?(πάγια αναλόγως την κατανάλωση, επιστροφή 50% δώρων αναλόγως την παραμονή κτλπ).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merenda7 είπε

Έμπλεξα με την δεδδηε.

Και δεν έχει γίνει ακόμα αλλαγή παρόχου 

2/9 υπογραψα με ηρων

3/9 δόθηκε το αίτημα σε δεδδηε 

3/9 πέρασαν για καταμέτρηση 

Στο app deddie εμφανίζεται καταμέτρηση 31/8

Δεν έχουν στείλει τις μετρήσεις στον Ήρων. 

Μίλησα μαζί τους και θα πρέπει να περάσουν πάλι λέει για νέα καταμέτρηση.

Έχω τηλεμετρουμενο μετρητή .

Τι να κάνω; Δεν έχω κάνει αλλαγή σε value Deal on time  καθώς πιστευα ότι θα γίνει άμεσα η μετάβαση σε Ήρων.

Να κάνω σήμερα εσωτερική αλλαγή και να ζητήσω να φανεί από 1 Σεπτεμβρίου; εφόσον είχα στείλει μέσω φόρμας προτεργια αίτημα για αλλαγή προγράμματος στις 29/8 και καπάκι 30/8 .

Υ.Γ. Έχει κάποιος -α χρησιμοποιήσει σύσταση μου; Βλέπω στο app οτι 1 ενδιαφέρεται.

Τώρα που φεύγω από προτεργια γτ;😹

Σε καμία 10αρια αλλαγές παροχών πάντα έστελνα φωτογραφία μετρητή την δεχόταν ο πάροχος την περνούσε και ο Δεδδηε και γινόταν όλες οι αλλαγές χωρίς κανένα πρόβλημα Ποτέ δεν περνούσε ο Δεδδηε για επιτόπια δεν μπορώ να καταλαβω τι έχει αλλάξει.Εστειλες φωτό και δεν την δέχτηκαν;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Σε καμία 10αρια αλλαγές παροχών πάντα έστελνα φωτογραφία μετρητή την δεχόταν ο πάροχος την περνούσε και ο Δεδδηε και γινόταν όλες οι αλλαγές χωρίς κανένα πρόβλημα Ποτέ δεν περνούσε ο Δεδδηε για επιτόπια δεν μπορώ να καταλαβω τι έχει αλλάξει.Εστειλες φωτό και δεν την δέχτηκαν;

Ο ηρων έχει econtract απλώς αναφέρεις ενδείξεις χωρίς φωτο, 2/9 υπέγραψα και 4/9 έγινε η αλλαγή, δεν πιστεύω να ήρθε επιτόπια, το θεωρώ απίθανο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Στον Ήρων δεν ζητάει φωτογραφία. Μόνο τις μετρήσεις γράφεις.

Τέλος μαϊου που άλλαξα πάλι πάροχο έδωσα φωτογραφίες στην προτεργια.

Η αλλαγή έγινε σε  3 ημέρες δίχως να περάσει υπάλληλος δεδδηε να μετρήσει και στο apo deddie φάνηκε η καταμέτρηση που δεν ήταν η προγραμματισμένη ..

Τέλος πάντων είναι να μήν μπλέξεις με δεδδηε, μεγάλη αλητεία, μέχρι και για ρευματοκλοπη με είχαν κατηγορήσει με τράβηξαν στα δικαστήρια όπου και φυσικά αθωωθηκα!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια γρηγορη ερωτηση αν ξερει καποιος. Πήρα προσφατα σε NRG fixed on time advanced promo σταθερο και βλεπω το παρακατω στον λογαριασμο. Οι πραξεις δεν μου βγαινουν ομως. Δεν ειναι μεγαλο το ποσο ομως απορω μηπως εχει γινει καποιο λαθος.

image.png.ab2dad2532d59aec823391187280f948.png

Δημοσ.

αν κάνω αίτηση στον ΗΡΩΝ για το 50€ και δεν δω το BONUS στο συμβόλαιο, μπορώ να κάνω υπαναχώρηση ή να μην υπογράψω το συμβόλαιο και να κάνω άμεσα αίτηση σε άλλο πάροχο;

Η παροχή ειναι επανασύνδεση (οχι 1η ηλεκτροδότηση) απο διακοπή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, maxsal1995 είπε

Καλησπέρα, μια γρηγορη ερωτηση αν ξερει καποιος. Πήρα προσφατα σε NRG fixed on time advanced promo σταθερο και βλεπω το παρακατω στον λογαριασμο. Οι πραξεις δεν μου βγαινουν ομως. Δεν ειναι μεγαλο το ποσο ομως απορω μηπως εχει γινει καποιο λαθος.

image.png.ab2dad2532d59aec823391187280f948.png

Καλησπέρα κι εγώ τον προηγούμενο μήνα μπήκα  NRG fixed on time advanced promo Εμένα ο πρώτος λογαριασμός για 11 μέρες με έβαλαν 14kw (θα έρθουν μαζεμένα τον άλλο μήνα) με χρέωση 19900!

IMG_3753.png

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, prefuse είπε

αν κάνω αίτηση στον ΗΡΩΝ για το 50€ και δεν δω το BONUS στο συμβόλαιο, μπορώ να κάνω υπαναχώρηση ή να μην υπογράψω το συμβόλαιο και να κάνω άμεσα αίτηση σε άλλο πάροχο;

Η παροχή ειναι επανασύνδεση (οχι 1η ηλεκτροδότηση) απο διακοπή.

Εαν κάνεις το αίτημα με econtract για ποιο λόγο να μη δεις το bonus? Ήσουν πελάτης το τελευταίο 6μηνο και το έχεις λάβει?

Όπως και να έχει προφανώς εαν δεν υπογράψεις το συμβόλαιο δεν έχει και ισχύ και μπορείς να προχωρήσεις εννοείται σε αίτημα σε άλλο πάροχο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα, 

Τι καταναλώσεις έχεις κατά μέσο όρο και προσανατολιζεσαι μόνο σε σταθερό?

Δες και το σταθερό της Ζενίθ που δεν αναφέρθηκε και δίνει 60 ευρώ σε  λογαριασμό στο δίμηνο. 

Τα 50 της protergia τα λαμβάνεις μέσω σύστασης (σπαστά όμως,10 ευρώ το μήνα).Η eloedison σταμάτησε το promo με τη δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη (40 δίνει τώρα).

Οι τιμές στα σταθερα και στους τρεις είναι παρεμφερείς και προκαταβαλουν την έκπτωση συνέπειας.

Σε αυτό το σπίτι που θα γίνει επανασύνδεση, δεν έχω σημείο σημείο αναφοράς γιατί τώρα θα μείνω πρώτη φορά. Αλλες συσκευές, άλλος τρόπος θέρμανσης κτλ. Αλλά μόνος θα μαι, οπότε υπολογίζω το πολύ 250-300 τον μήνα, λόγω ότι δεν έχει ηλιακό, και μάλλον θέρμανση μέσω κλιματιστικού.  

Είπα να επιλέξω σταθερό, γιατί δεν είμαι ο ο τύπος που θα ψαχτω κάθε μήνα, αλλά όπως μου το λες,  μπορεί να με συμφέρει το κίτρινο.  

Με σύσταση,  μπορώ να το κάνω μέσω econtract; Μην περιμένω μέχρι την Δευτέρα. 

Επεξ/σία από Billys636
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billys636 είπε

Σε αυτό το σπίτι που θα γίνει επανασύνδεση, δεν έχω σημείο σημείο αναφοράς γιατί τώρα θα μείνω πρώτη φορά. Αλλες συσκευές, άλλος τρόπος θέρμανσης κτλ. Αλλά μόνος θα μαι, οπότε υπολογίζω το πολύ 250-300 τον μήνα, λόγω ότι δεν έχει ηλιακό, και μάλλον θέρμανση μέσω κλιματιστικού.  

Είπα να επιλέξω σταθερό, γιατί δεν είμαι ο ο τύπος που θα ψαχτω κάθε μήνα, αλλά όπως μου το λες,  μπορεί να με συμφέρει το κίτρινο.  

Με σύσταση,  μπορώ να το κάνω μέσω econtract; Μην περιμένω μέχρι την Δευτέρα. 

Η σύσταση για protergia είναι ένα link που συμπληρώνεις τα στοιχεία σου.Σε καλούν και επιλέγεις πρόγραμμα.

Και econtract να κάνεις τώρα μόνο σε Ηρωνα υπάρχει πιθανότητα να σου στείλει συμβόλαιο για αποδοχή τη Δευτέρα.

Επειδή δε γνωρίζεις τις καταναλώσεις σου ίσως να μην είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις με κίτρινο και κάποιο δώρο.

Θα μπορούσες π.χ. να πας και Ηρωνα για τα 50 ευρώ με econtract στο yellow one home για κάνα μήνα όμως και μετά στην protergia.

Θέλω να πιστεύω ότι η τελευταία πάντως μετά τη δεύτερη συνεχή αλλαγή προγράμματος που έκανε θα κρατήσει για κάποιο μεγαλύτερο διάστημα την ίδια τιμή στο value deal ontime.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά την απόριψη (δις) της Zenith γαι ανανεωση στο  -40% εκανα αιτηση και ειμαι απο δευτερα 01/09 στην protergia στο Protergia Value Secure 12Μ  
κατι διαβασα εδω μεσα άλλα δεν καταλαβα καλά οτι αλαξαν οι όροι η οτι εβγαλε άλλο προγραμμα με καλυτερους ορους
πειτε μου τι εγινε και αν μπορω να παω σε άλλο συμφεροτερο ή να παω σε άλλη εταιρία

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, antykaps είπε

Μετά την απόριψη (δις) της Zenith γαι ανανεωση στο  -40% εκανα αιτηση και ειμαι απο δευτερα 01/09 στην protergia στο Protergia Value Secure 12Μ  
κατι διαβασα εδω μεσα άλλα δεν καταλαβα καλά οτι αλαξαν οι όροι η οτι εβγαλε άλλο προγραμμα με καλυτερους ορους
πειτε μου τι εγινε και αν μπορω να παω σε άλλο συμφεροτερο ή να παω σε άλλη εταιρία

Όλα αυτά που διάβασες ήταν για ένα από τα κυμαινόμενα προγράμματα της Protergia. Στο Protergia Value Secure 12Μ δεν έγινε καμία αλλαγή, άδικα ανησύχησες. 👍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...