Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιμαι στην ΔΕΗ και είναι ο δεύτερος μήνας που μου έρχεται  αυξημένος ο λογαριασμός(234€, 770kwh)και σκεφτομαι να αλλαξω. Ποιον παροχο προτεινετε και αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω 

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Merc12 είπε

Eιμαι στην ΔΕΗ και είναι ο δεύτερος μήνας που μου έρχεται  αυξημένος ο λογαριασμός(234€, 770kwh)και σκεφτομαι να αλλαξω. Ποιον παροχο προτεινετε και αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω 

Έχεις κατανάλωση 700KWh/μήνα; Μην το ψάχνεις. Μόνο ZENITH Power Home Secure 5.0 με πάγιο 9,9€ και 0,088€/KWh σταθερό για 12 μήνες, χωρίς ψιλά γράμματα. Σε ποιο πρόγραμμα της ΔΕΗ είσαι τώρα; Αν δεν είσαι σε κίτρινο, έχεις συμπληρώσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να φύγεις χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης;

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Merc12 είπε

Με τέτοιες καταναλώσεις προφανώς θα δεις σε σταθερό πρόγραμμα. (Εκτός εάν είσαι διατεθειμένος για ενεργειακό τουρισμό)

Δες αρχικά της ζενιθ :

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/

παίζει και δωράκι 60 ευρώ στο λογαριασμό (μετά το δίμηνο)

Εναλλακτικά δες και της elpedison:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

Με δωρο 60 ευρώ Σκλαβενίτη. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, messinia3 είπε

Με τέτοιες καταναλώσεις προφανώς θα δεις σε σταθερό πρόγραμμα. (Εκτός εάν είσαι διατεθειμένος για ενεργειακό τουρισμό)

Δες αρχικά της ζενιθ :

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/

παίζει και δωράκι 60 ευρώ στο λογαριασμό (μετά το δίμηνο)

Εναλλακτικά δες και της elpedison:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

Με δωρο 60 ευρώ Σκλαβενίτη. 

Καλημέρα, που αναγράφει για τα 60€ στην ζενίθ και αντίστοιχα την επιταγή για Σκλαβενίτη; Μπήκα στα λινκ αλλά δεν αναφέρει κάτι. Πρέπει δηλ να γίνει το συμβόλαιο μέσω τηλεφ. μήπως ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greekparot είπε

Καλημέρα, που αναγράφει για τα 60€ στην ζενίθ και αντίστοιχα την επιταγή για Σκλαβενίτη; Μπήκα στα λινκ αλλά δεν αναφέρει κάτι. Πρέπει δηλ να γίνει το συμβόλαιο μέσω τηλεφ. μήπως ;

Ναι ισχύουν μέσω τηλεφωνικών καναλιών πώλησης της κάθε εταιρείας.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Απο οσους καναμε καταγγελια μεσω myrae για την προτεργια και το deal, ειχε κανενας καποια απαντηση; υποτιθεται οτι σημερα συμπληρωθηκαν 10 ημερες και επρεπε να απαντησουν. 

Καλημέρα.

Καμία απάντηση δεν έχω λάβει.

Ενώ εξακολουθούν να με καλούν ( τελευταία φορά εχθές) για να κάνω αλλαγή προγράμματος, ενώ είμαι στον Ήρων από 5/9 σύμφωνα με την δεδδηε.

Επίσης καμία αντιπρόταση 

Δημοσ.

Παροχή κομμένη με κόστος επανασύδεσης. Το αίτημα εκπροσώπησης θα ολοκληρωθεί κατόπιν της επανασύνδεσης. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ΔΕΔΔΗΕ στο 800 400 4000.

Μου ήρθε το παραπάνω μήνυμα.

Υπάρχει κόστος επανασύνδεσης μετά από διακοπή λόγο παύσης ηλεκτροδότησης. Είναι επαγγελματική στέγη και ο ιδιοκτήτης είχε κάνει διακοπή/παύση ηλεκτροδότησης.

Και αν ναι υπάρχει σε όλους τους παρόχους κόστος επανασύνδεσης;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Επίσης καμία αντιπρόταση 

Eιχες ξαναπαρει παλιοτερα αντιπροταση; μου κανει εντυπωση παντως, δεν δινουν σε ολους;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα.

Καμία απάντηση δεν έχω λάβει.

Ενώ εξακολουθούν να με καλούν ( τελευταία φορά εχθές) για να κάνω αλλαγή προγράμματος, ενώ είμαι στον Ήρων από 5/9 σύμφωνα με την δεδδηε.

Επίσης καμία αντιπρόταση 

Λογικά θα πάρουμε ομαδική τυποποιημένη απάντηση και την επεξεργάζονται. Εντύπωση μου κάνει κι εμένα ότι δεν έχεις λάβει αντιπρόταση.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Eιχες ξαναπαρει παλιοτερα αντιπροταση; μου κανει εντυπωση παντως, δεν δινουν σε ολους;

Τέλη μαϊου πήγα προτεργια και τελευταία φορά που ήμουν πελάτης τους ήταν το 2020 που έφυγα για ελιν όπου δεν είχα πάρει αντιπρόταση 

Δημοσ.

έστειλα σύσταση σε φίλο μου (στο δικό μου τηλέφωνο τα στοιχεία επικοινωνίας( κι εδώ και τρείς ημέρες ακόμη να πάρουν τηλέφωνο)...

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 111111 είπε

έστειλα σύσταση σε φίλο μου (στο δικό μου τηλέφωνο τα στοιχεία επικοινωνίας( κι εδώ και τρείς ημέρες ακόμη να πάρουν τηλέφωνο)...

Πάλι αργούνε στα διαδικαστικά τους..πάρε στο 2160020517 (το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων )

Δημοσ.

ο ΗΡΩΝ άλλαξε πολιτική τιμολόγησης? έκανα συμβόλαιο στις 30/7 στο BLUE GENEROUS HOME και εκδόθηκε λογαριασμός στις 11/9 για την περίοδο 1/8-26/8...συνήθως τιμολογούσε με καθυστέρηση 2 μηνών...   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/9/2025 στις 11:24 ΜΜ, vklon είπε

Η elpedison δίνει 100€ μόνο αν κάνεις dual σταθερό (ρεύμα και αέριο μαζί δηλαδή). Έχει και η zenith με την Volton αλλά έχουν μόνο giveaways κληρώσεις κτλ. Η Volton έχει συνδυαστικά με την orizon αλλά υπάρχουν και στο σάιτ αυτά. 

Επίσης η elpedison δίνει 50€ στον λογαριασμό στα επαγγελματικά έμαθα σήμερα. 

2 ώρες πριν, parrot32 είπε

ο ΗΡΩΝ άλλαξε πολιτική τιμολόγησης? έκανα συμβόλαιο στις 30/7 στο BLUE GENEROUS HOME και εκδόθηκε λογαριασμός στις 11/9 για την περίοδο 1/8-26/8...συνήθως τιμολογούσε με καθυστέρηση 2 μηνών...   

Έχει συμβεί και σε μένα να βγάλει για την μια παροχή τελικό μετά από 2 εβδομάδες από τον τερματισμό και για την άλλη να περιμένω δύο μήνες…

1 ώρα πριν, vklon είπε

Επίσης η elpedison δίνει 50€ στον λογαριασμό στα επαγγελματικά έμαθα σήμερα. 

Τα promo υπάρχουν και στην σελίδα του Giveaway.
Η teleraise έχει αρχίσει να τα δίνει και εκτός ΔΕΘ. Συνδυαστικά δίνονται και έως 40€ Σκλαβενίτη από κάποιες πωλήτριες.

IMG_9376.jpeg

IMG_9377.jpeg

IMG_9378.jpeg

4 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Τέλη μαϊου πήγα προτεργια και τελευταία φορά που ήμουν πελάτης τους ήταν το 2020 που έφυγα για ελιν όπου δεν είχα πάρει αντιπρόταση 

Τα τελευταία χρόνια παίρνουν πάντα για αντιπροσφορά από protergia.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.

ΕΛΠΕΔΙΣΟΝ άμα γίνεται καταμέτρηση κάθε μήνα από τον ΔΕΔΗΕ χρειάζεται να στέλνω με μέιλ την καταμέτρηση για να έρχεται κάθε μήνα ο εκκαθαριστικός; Ή το βλέπουν αυτόματα; 

επίσης η επιταγή του Σκλαβενίτη ξέρουμε σε πόσο καιρό την στέλνουν περίπου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...