Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Snowpank4 είπε

Καλησπέρα σήμερα τελειωσε και εμένα το power home smart night από την zenith καλα την βγάλαμε μέχρι εδω.Σκεφτομαι για protergeia και κίτρινο παλι καταναλώσεις 200-300 kwh το μηνα και κοιτάζω το value deal on time εμπειρία κανεις;

Απλά κάθε αρχή του μήνα θα παρακολουθείς μήπως αλλάξει όνομα το φθηνό κίτρινο της protergia (βάσει της έως σήμερα πολιτικής της βέβαια).

Προφανώς και θα πας μέσω σύστασης για τα 50 ευρώ σπαστά στο λογαριασμό σου.

Σε κυμαινόμενο ή επόμενη επιλογή είναι το yellow one home του Ηρωνα με τα 50 ευρώ μέσω  econtract,αλλά τον άλλο μήνα θα ανέβει η τιμή του (ή ΤΕΑ Σεπτεμβρίου κινείται ανοδικά)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο website lagonika.gr υπάρχει αναφορά στο protergia club με πίστωση 7€. Αναφέρεται πως ο πελάτης είναι στην protergia για πάνω από ένα έτος.

Πιθανώς θέλει να επιβραβεύσει τους παλιούς πελάτες της που έχουν μπλε τιμολόγια.

IMG_9453.webp

IMG_9454.webp

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, vklon είπε

Στο website lagonika.gr υπάρχει αναφορά στο protergia club με πίστωση 7€. Αναφέρεται πως ο πελάτης είναι στην protergia για πάνω από ένα έτος.

Πιθανώς θέλει να επιβραβεύσει τους παλιούς πελάτες της που έχουν μπλε τιμολόγια.

IMG_9453.webp

IMG_9454.webp

Ok, εχεις δικιο ετσι εξηγηται, εγω ειμαι στο επιπεδο elite, αν και ειμαι απο Απριλιο μονο, επειδη εφυγα για ΗΡΩΝ 4/9 και ξαναγυρισα στις 8/9, αυτη τη στιγμη φαινονται ενεργοποιημενες δυο παροχες (στην πραγματικοτητα βεβαια ειναι η ιδια παροχη).

Protergia Club Elite

• Ανήκεις σε αυτό το level αφού έχεις τουλάχιστον δύο ενεργούς μετρητές (Φυσικό Αέριο, Ηλεκτρικό Ρεύμα ή και τα δύο).
  • Απόλαυσε αποκλειστικά οφέλη και ενισχυμένες ανταμοιβές, προσαρμοσμένες στο δικό σου level.
Δημοσ.

Πάντως δεν εμφανίζεται σε όλες τις παροχές.Σε φιλική παροχή που είναι πελάτης σχεδόν δύο έτη δεν εμφανίζεται τίποτα ως protergia club.

Υγ.Εχει πιστωτικό υπόλοιπο βέβαια η συγκεκριμένη παροχή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Πάντως δεν εμφανίζεται σε όλες τις παροχές.Σε φιλική παροχή που είναι πελάτης σχεδόν δύο έτη δεν εμφανίζεται τίποτα ως protergia club.

Υγ.Εχει πιστωτικό υπόλοιπο βέβαια η συγκεκριμένη παροχή. 

Δεν παίζει ρόλο το πιστωτικό και εγώ έχω πιστωτικό και ειμαι κάνα 3 μηνο. Θεωρω πως σταδιακά θα μπουν όλοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Δεν παίζει ρόλο το πιστωτικό και εγώ έχω πιστωτικό και ειμαι κάνα 3 μηνο. Θεωρω πως σταδιακά θα μπουν όλοι. 

Ναι,δε γνωρίζω τα κριτήρια ένταξης στο "club".Απλά μου έκανε εντύπωση ότι είχε ξαναγραφτεί στο παρελθόν και τώρα εμφανίστηκε σε αρκετούς γνωστούς και εγώ δεν το είδα σε καμία από τις 4 παροχές που διαχειρίζομαι.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/9/2025 στις 9:50 ΜΜ, mdkamael είπε

Ορεξη να χεις να ασχολεισαι με την υπαναχωρηση... εμενα μου την ακυρωσαν απο Protergia παρα το οτι ημουν εντος του πλαισιου των 14 ημερων διχως να με ενημερωσουν κ ποτε, οποτε ΡΑΕ με ενα 2βδομαδο αναμονη για να μου πουν οτι στα πλαισια της καλης συνεργασιας και εξυπηρετησης μου "χαριζουν" το penalty. Παραλληλα καθυστερησαν μ αυτον τον τροπο κ την ενεργοποιηση της παροχης απο πλευρας ΖΕΝΙΘ. Οποτε να εισαι ετοιμος για τετοιες μανουρες, ειδικα αν πας σε μπλε. 

Με ποια αιτιολογία δεν σου δέχτηκαν την υπαναχωρηση? Αν έχεις τη καλοσύνη εξήγησε μου τι έκανες, γτ και εμένα με αγχωνε εκ πρώτης όψεως και είμαι σε αυτή τη φάση τώρα. 3/09 έκανα συμβόλαιο με elpedison, 10/09 υπαναχωρηση προς ζενιθ κ μεχρι σήμερα κανένα νέο... Δηλαδή μπήκες μετά στο site της ραε κ έγραψες ακριβώς το story της υπόθεσης?? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, blade-17 είπε

Καλησπέρα!

Για σταθερό ετήσιο να μείνουμε ΔΕΗ ή καλύτερα Elpedison?

Ανάλογα την κατανάλωση. Πόση κατανάλωση ανά μήνα; Η επιλογή θα είναι ανάμεσα μόνο στα σταθερά ΔΕΗ ή Elpedison;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, blade-17 είπε

Περίπου 250-280 το μηνα. Οχι οποιαδήποτε εταιρία απλά σταθερό.

Με αυτή την κατανάλωση σε σταθερό, μονόδρομος το ZENITH Power Home Secure 5.0 με πάγιο 9,9€ και 0,088€/KWh. Πρέπει να παίζει και κάποιο "δώρο" αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

Επεξ/σία από 1J4t
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, blade-17 είπε

Καλησπέρα!

Για σταθερό ετήσιο να μείνουμε ΔΕΗ ή καλύτερα Elpedison?

Η ΔΕΗ είναι η ακριβότερη από όλους τους παρόχους. Και η elpedison και η zenith έχουν χαμηλότερη τιμή kWh από την ΔΕΗ

2 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Ok, εχεις δικιο ετσι εξηγηται, εγω ειμαι στο επιπεδο elite, αν και ειμαι απο Απριλιο μονο, επειδη εφυγα για ΗΡΩΝ 4/9 και ξαναγυρισα στις 8/9, αυτη τη στιγμη φαινονται ενεργοποιημενες δυο παροχες (στην πραγματικοτητα βεβαια ειναι η ιδια παροχη).

Protergia Club Elite

• Ανήκεις σε αυτό το level αφού έχεις τουλάχιστον δύο ενεργούς μετρητές (Φυσικό Αέριο, Ηλεκτρικό Ρεύμα ή και τα δύο).
  • Απόλαυσε αποκλειστικά οφέλη και ενισχυμένες ανταμοιβές, προσαρμοσμένες στο δικό σου level.

Και ποιες είναι οι επιβραβεύσεις πέρα από τα 5€ στον λογαριασμό ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, messinia3 είπε

Απλά κάθε αρχή του μήνα θα παρακολουθείς μήπως αλλάξει όνομα το φθηνό κίτρινο της protergia (βάσει της έως σήμερα πολιτικής της βέβαια).

Προφανώς και θα πας μέσω σύστασης για τα 50 ευρώ σπαστά στο λογαριασμό σου.

Σε κυμαινόμενο ή επόμενη επιλογή είναι το yellow one home του Ηρωνα με τα 50 ευρώ μέσω  econtract,αλλά τον άλλο μήνα θα ανέβει η τιμή του (ή ΤΕΑ Σεπτεμβρίου κινείται ανοδικά)

Αυτό ακριβώς ειχα σκοπό να κάνω οπως τα λες και μόλις δω τα σκούρα κανω μια μεταπηδήσει στο σταθερό.Αυτο με την σύσταση πως γίνεται για τα 50ευρω.Τι πρέπει να κάνω γνωριζεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Snowpank4 είπε

Αυτό ακριβώς ειχα σκοπό να κάνω οπως τα λες και μόλις δω τα σκούρα κανω μια μεταπηδήσει στο σταθερό.Αυτο με την σύσταση πως γίνεται για τα 50ευρω.Τι πρέπει να κάνω γνωριζεις;

Σου στέλνει καποιος λινκ ως σύσταση από προτεργια,  πατάς και βάζεις τα στοιχεία που ζητάει και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο και λες ποιο πρόγραμμα θέλεις. (Στον αριθμό παροχής μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις το 0 στο τέλος)

Συνήθως σε παίρνουν σε 1-2 μέρες. 

Στέλνεις προηγούμενο λογαριασμό ταυτότητα και μέτρηση στο email που θα σου πουν. Μετά σου στέλνουν το συμβόλαιο στο email σου και το υπογράφεις ηλεκτρονικά.

2160020517 σε αυτόν τον αριθμό ασχολούνται κυρίως με συμβάσεις από συστάσεις,  τους παίρνεις σε περίπτωση που αργήσουν να σε πάρουν.

Επεξ/σία από Belo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...