Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Aπο καποιο καναλι πωλησης;

Από teleraise. Είναι το promo της ΔΕΘ και έξτρα 50€ Σκλαβενίτη IMG_9377.jpeg.3121efd133f4198808953dbe21a0c76b.jpeg

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ekrepali είπε

ΗΡΩΝ για 50άρικο αλλά στις 150-200kw περίπου φεύγεις. Δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Έχουν κοπεί και τα δώρα, και οι καλές τιμές είναι μόνο σε μπλε.

Εκτός κι αν βγάλει η Elpedison κάνα κίτρινο με επιταγές σκλαβενίτη, σε λίγο καιρό που θα αλλάξουν ονομασία.

Για Γ22 (μεσος ορος 400kw/μηνα) το ΗΡΩΝ yellow plus large με μηδενικο παγιο και 300kw δωρεαν πως σου φαινεται; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vklon είπε

Από teleraise. Είναι το promo της ΔΕΘ και έξτρα 50€ Σκλαβενίτη IMG_9377.jpeg.3121efd133f4198808953dbe21a0c76b.jpeg

Για τουρισμό τα συγκεκριμένα 50 που αναφέρει θα πιστωθουν κατ'αναλογία ημερών....οπότε δεν είναι επί της ουσίας 50αρικο, παρά μόνο για 12μηνη παραμονή.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Για τουρισμό τα συγκεκριμένα 50 που αναφέρει θα πιστωθουν κατ'αναλογία ημερών....οπότε δεν είναι επί της ουσίας 50αρικο, παρά μόνο για 12μηνη παραμονή.

Ναι τα 50€ Σκλαβενίτη είναι το δώρο ουσιαστικά και για έως 1-2 μήνες που θα είσαι μέχρι να έρθει παίρνεις άλλα 8€ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bjj-p είπε

Εχει λαβει κανεις τηλ απο ζενιθ αυτες τις μερες για ανανεωση μεσω καταγγελιας στη ραε;

Εμενα 17 μου απαντησαν θετικα, 19 υποτιθεται εληξε η προσφορα, μεχρι τωρα δεν εχω λαβει καποια επικοινωνια.

όχι, ούτε εγώ.

πότε λήγει το συμβόλαιο σου;

εμένα 22/10 ... έχω ακόμα 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, atpanos είπε

όχι, ούτε εγώ.

εμενα εχει ληξει τελος Αυγουστου.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, atpanos είπε

όχι, ούτε εγώ.

Εμενα στις 27. Μου στειλαν μεηλ οτι ενας εκπροσωπος θα επικοινωνησει μαζι μου, εδω και μια εβδομαδα, και τιποτα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

20250922_090523.jpg

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα προγράμματ Value δεν υπάρχουν ή εγώ δεν τα βλέπω στην προσφορά με τις συστάσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, JohnTss είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα προγράμματ Value δεν υπάρχουν ή εγώ δεν τα βλέπω στην προσφορά με τις συστάσεις?

Σε όλα τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρονται από την protergia ισχύουν οι συστάσεις.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohnTss είπε

Ισχύει και για Value

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bjj-p είπε

Εχει λαβει κανεις τηλ απο ζενιθ αυτες τις μερες για ανανεωση μεσω καταγγελιας στη ραε;

Εμενα 17 μου απαντησαν θετικα, 19 υποτιθεται εληξε η προσφορα, μεχρι τωρα δεν εχω λαβει καποια επικοινωνια.

Kαι εγώ περιμένω να μου στείλουν το νέο συμβόλαιο 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Seldon40 είπε

ΗΡΩΝ με econtract για 50αρικο bonus. 

YELLOW ONE BUSINESS S, 5 παγιο και 0,121/kw (με συνεπεια 0,093) για Σεπτεμβριο

Γιατί όχι yellow one;

Spoiler

image.png.8b5d4291154cc27b92b97d85da137a41.png

Δημοσ.
4 hours ago, Seldon40 said:

Για Γ22 (μεσος ορος 400kw/μηνα) το ΗΡΩΝ yellow plus large με μηδενικο παγιο και 300kw δωρεαν πως σου φαινεται; 

Δεν έχω ιδέα για Γ22 και πρέπει να προσέχεις ποια προγράμματα περιλαμβάνουν τη χρέωση ισχύος και ποια την χρεώνουν έξτρα. Την οποία χρέωση χρέωση ισχύος ποτέ δεν έχω καταλάβει πως προκύπτει.

4 hours ago, vklon said:

Η elpedison δίνει 100€ στα επαγγελματικά και στα κίτρινα. (50€ Σκλαβενίτη και 50€ στον λογαριασμό).

Τα 50 στο λογαριασμό δε πιστώνονται όμως στον 1ο λογαριασμό. Πάει αναλογικά 50 ευρώ / 365 μέρες... κι αν αποχωρήσεις χάνεις το δώρο που υπολείπεται.

Επίσης η επιταγή Σκλαβενίτη συνήθως αποστέλλεται με 1 μήνα καθυστερηση. Αν φύγεις νωρίτερα δε τη στέλνουν και μετά πρέπει να γίνει καταγγελία στο myrae.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...