Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλλαγές πόσο παίρνουν συνήθως;

Έχω δύο εβδομάδες που έκανα την αίτηση σε Elpedison αλλά ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση. Όταν πάω να γραφτώ στην εφαρμογή τους με ΑΦΜ μήπως δείχνει την πρόοδο εκεί, μου λέει "there are no active meters in your account please try again later".

• Απαντ. 12,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν φεύγεις από ένα πάροχο για άλλον η εγγύηση τι γίνεται? 

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Όταν φεύγεις από ένα πάροχο για άλλον η εγγύηση τι γίνεται? 

συμψηφιζετε στον τελικο

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. Ρε μάγκες μια ερώτηση. Επισυνάπτω ενα λογαριασμό που δεν καταλαβαίνω. Για ποιο λόγο με έχουν χρεώσει 3 φορές το πάγιο ημέρας, 3 φορές την κατανάλωση ημέρας και 2 φορές έκπτωση του kot??? Είναι σωστά? Το ρωτάω πριν του παρω τηλ για να ξερω.Ο λογαριασμός ειναι εκκαθαριστικός και γενικά εχω μπει στην μηνιαία μέτριση εδω και μερικούς μήνες.  

revma.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, S90 είπε

Παιδες δεχτηκα την αντιπροσφορα απο Προτεργια.......εις μελλον στην ελπεντισον. εδωσε 90 ευρω

Έκανες σήμερα αίτημα σε elpedison και δέχτηκες ήδη αντιπροσφορά?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τι σβελταδα ειναι αυτη; ποτε προλαβαναν και κατεθεσαν το αιτημα στον ΔΕΔΔΗΕ και ποτε προλαβε να παρει η προτεργια;

Μόλις τώρα, scarface5323 είπε

Λογικά δεν πρόλαβε να περάσει η παροχή elpedison,δεν θα χαθούν οι επιταγές ?

Ναι αυτο αν ξερει καποιος να απαντησει; 

Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

Κ ομως φιλε...βλεπουν το αιτημα, δεν ξερουν απλα τί ειδους αιτημα ειναι κ σε παιρνουν. Απο το να περιμενω την δωροκαρτα, τα αμεσα μετρητα ειναι καλυτερα. Κ δεν φαινεται να περνας κ απο ΕΛΠΕ , να εισαι νεος πελατης, αν βγαλουν κατι.

1 minute ago, Seldon40 said:

Τι σβελταδα ειναι αυτη; ποτε προλαβαναν και κατεθεσαν το αιτημα στον ΔΕΔΔΗΕ και ποτε προλαβε να παρει η προτεργια;

Ναι αυτο αν ξερει καποιος να απαντησει; 

Εννοειται θα χαθουν, αφου δεν προχωραει το αιτημα. Οποιος θελει Σκλαβενιτη σε 2 μηνες προχωραει......εγω προτιμησα τα αμεσα 90 ευρω κ μαλιστα σε καλο προγραμμα του γνωστου DEAL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, S90 είπε

Εννοειται θα χαθουν, αφου δεν προχωραει το αιτημα. Οποιος θελει Σκλαβενιτη σε 2 μηνες προχωραει......εγω προτιμησα τα αμεσα 90 ευρω κ μαλιστα σε καλο προγραμμα του γνωστου DEAL

Μιας και μιλησες με προτεργια, ρωτησες αν το deal θα εχει ιδια τιμη τον Οκτωβριο;

7 λεπτά πριν, S90 είπε

Κ ομως φιλε...βλεπουν το αιτημα, δεν ξερουν απλα τί ειδους αιτημα ειναι κ σε παιρνουν.

Εχεις δικιο σ'αυτο, και μενα την τελευταια φορα με πηραν και μ ειπαν βλεπουμε ενα αιτημα, τι ειναι αλλαγη παροχου; Δεν ηξεραν. Εμενα παντως δεν πιστευω να με παρουν γτ ουτε μηνας δεν περασε απο το τελυεταιο 90αρι.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
4 minutes ago, Seldon40 said:

Μιας και μιλησες με προτεργια, ρωτησες αν το deal θα εχει ιδια τιμη τον Οκτωβριο;

Εχεις δικιο σ'αυτο, και μενα την τελευταια φορα με πηραν και μ ειπαν βλεπουμε ενα αιτημα, τι ειναι αλλαγη παροχου; Δεν ηξεραν. Εμενα παντως δεν πιστευω να με παρουν γτ ουτε μηνας δεν περασε απο το τελυεταιο 90αρι.

Δεν ρώτησα φίλε. Παντως ήταν άμεσοι κ αποτελεσματικοί χαχα.

Δημοσ.
7 minutes ago, thermaikos4 said:

Βλέπω την κιλοβατώρα του saver στην ελπεντισον να είναι στα δεκαπέντε λεπτά για Οκτώβριο 

Νομιζω την κατεβαζει η Συνέπεια, οπότε θέλει προσοχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Βλέπω την κιλοβατώρα του saver στην ελπεντισον να είναι στα δεκαπέντε λεπτά για Οκτώβριο 

Ανακοινωθηκε για οκτωβριο; Καλα περαστικοι ειμαστε, δεν θα κατσουμε και πολυ.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Μου έστειλαν από elpe με mail τις συμβάσεις για 2 παροχές. Και οι 2 πάνω αριστερά απλά γράφουν "Δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτης"". Δεν αναγράφεται σε ξεχωριστό pdf. Είναι εντάξει αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...