Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Ρε παιδιά εγώ έστειλα με μέιλ στη μπεφον τα σχετικά έγγραφα αλλά δεν με κάλεσαν από ελπεντισον 

Είχες μιλησει προηγουμενως και σου ειπαν να στειλεις τα δικαιολογητικά; τοτε θα σου στειλουν την συμβαση για να υπογραψεις.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσιμουδιά για τα κίτρινα τιμολόγια αυτή τη φορά η protergia 😁 

Δεν αναφέρεται πουθενά το σλόγκαν κραχτης "συνεχίζει να προσφέρεται στην πολύ συμφέρουσα τιμή των 0,09093€/kWh."

Έχει γούστο τώρα που ξαναγύρισα να κάνει καμιά μπινια πάλι 

https://www.protergia.gr/articles/η-protergia-απορροφά-τις-διακυμάνσεις-της-αγοράς-ενέργειας/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Merenda7 είπε

Τσιμουδιά για τα κίτρινα τιμολόγια αυτή τη φορά η protergia 😁 

Δεν αναφέρεται πουθενά το σλόγκαν κραχτης "συνεχίζει να προσφέρεται στην πολύ συμφέρουσα τιμή των 0,09093€/kWh."

Έχει γούστο τώρα που ξαναγύρισα να κάνει καμιά μπινια πάλι 

https://www.protergia.gr/articles/η-protergia-απορροφά-τις-διακυμάνσεις-της-αγοράς-ενέργειας/

Το ειδα κι εγω, τιποτα δεν αποκλείεται με αυτους, επισης ουτε και το σταθερο secure12m αναφερει. Ειτε δεν το ανακοινωσαν λογω της φασαριας με τις καταγγελειες μεσω ραε που καναμε, ειτε θελει να σπρωξει κοσμο στο πικασο. Φοβαμαι μηπως δεν βγαλει καινουργιο κιτρινο με 0,09093 και απλως ανεβασει τιμη στο ηδη υφισταμενο. εσενα ενεργοποιηθηκε η παροχή σου με τις συστασεις;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ενεργοποιηθηκε η παροχή σου με τις συστασεις;

Όχι ακόμα.

Δεν έχει στείλει μετρήσεις ο δεδδηε, μάλλον γιατί 

2/10 είναι η προγραμματισμένη μέτρηση .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dimitris_p είπε

Καλησπέρα σε ολους. Ρε μάγκες μια ερώτηση. Επισυνάπτω ενα λογαριασμό που δεν καταλαβαίνω. Για ποιο λόγο με έχουν χρεώσει 3 φορές το πάγιο ημέρας, 3 φορές την κατανάλωση ημέρας και 2 φορές έκπτωση του kot??? Είναι σωστά? Το ρωτάω πριν του παρω τηλ για να ξερω.Ο λογαριασμός ειναι εκκαθαριστικός και γενικά εχω μπει στην μηνιαία μέτριση εδω και μερικούς μήνες.  

Κάποια απάντηση στης απορίες μου? 

5 ώρες πριν, dimitris_p είπε

revma.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Κάποια απάντηση στης απορίες μου? 

Αν προσθεσεις τα πάγια ειναι 9,90 για ενα μηνα, εσυ ξερεις. τοσο επρεπε να ειναι; επισης αρχικη χρεωση 0,139 ειναι σωστη; το κοτΑ φαινεται στο αφαιρεσαν, και φαινεται και η εκπτωση συνεπειας. Σε ποιον παροχο και σε πιο προγραμμα εισαι; 

Το μονο που φαινεται ειναι οτι 18-19/8 δεν ειχες κοτ. Μηπως δεν ειχες κανει αιτηση και ησουν εκτος; και μαλλον γιαυτο το εσπασαν σε τρια κομματια.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, grinder_ είπε

Μόλις μου ήρθε μήνυμα καλωσορίσματος από ελπεντισον...
Είναι δυνατόν να μην με κάλεσε η προτεργια για αντιπροσφορά;
Ίσως αύριο, πάντως μας βολεύει εάν προωθούν άμεσα τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ.

Έκανες σήμερα αίτημα και ελαβες email καλοσωρισματος ήδη?impressive.

Αντε και στα δικά μας,να δούμε και την αντιπροσφορα μαζί με τιμή στο κίτρινο της protergia.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν προσθεσεις τα πάγια ειναι 9,90 για ενα μηνα, εσυ ξερεις. τοσο επρεπε να ειναι; επισης αρχικη χρεωση 0,139 ειναι σωστη; το κοτΑ φαινεται στο αφαιρεσαν, και φαινεται και η εκπτωση συνεπειας. Σε ποιον παροχο και σε πιο προγραμμα εισαι; 

Το μονο που φαινεται ειναι οτι 18-19/8 δεν ειχες κοτ. Μηπως δεν ειχες κανει αιτηση και ησουν εκτος; και μαλλον γιαυτο το εσπασαν σε τρια κομματια.

Ειμαι στην φυσικό αεριο στο Ρεύμα Blue Friday 1Φ η αρχική χρέωση απ οτι γνωρίζω ειναι σωστή. Οχι έκανα νεα αίτηση κοτ πριν να λήξει σίγουρα, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτο. Επίσης το αλλο κουλό ειναι οτι μου εκδώσαν 2 λογαριασμούς αυτό τον μηνα με ιδια ημερομηνία λήξης παρόλο που όλοι οι προηγούμενοι ειναι εκκαθαριστικοί. Να τους πάρω τηλ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Ειμαι στην φυσικό αεριο στο Ρεύμα Blue Friday 1Φ η αρχική χρέωση απ οτι γνωρίζω ειναι σωστή. Οχι έκανα νεα αίτηση κοτ πριν να λήξει σίγουρα, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτο. Επίσης το αλλο κουλό ειναι οτι μου εκδώσαν 2 λογαριασμούς αυτό τον μηνα με ιδια ημερομηνία λήξης παρόλο που όλοι οι προηγούμενοι ειναι εκκαθαριστικοί. Να τους πάρω τηλ? 

E ναι παρε να ρωτησεις διευκρινησεις.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το ειδα κι εγω, τιποτα δεν αποκλείεται με αυτους, επισης ουτε και το σταθερο secure12m αναφερει. Ειτε δεν το ανακοινωσαν λογω της φασαριας με τις καταγγελειες μεσω ραε που καναμε, ειτε θελει να σπρωξει κοσμο στο πικασο. Φοβαμαι μηπως δεν βγαλει καινουργιο κιτρινο με 0,09093 και απλως ανεβασει τιμη στο ηδη υφισταμενο. εσενα ενεργοποιηθηκε η παροχή σου με τις συστασεις;

Ας ελπίσουμε ότι το καρτέλ δε θα μας αναγκάσει να πάμε είτε σε μπλε είτε σε τύπου picasso. 

• Like 2
Δημοσ.

Πρόλαβα στο 90’ περίπου στις 16:30 και πήγα δύο παροχές στο κίτρινο reward night saver , ήρθε email με την αίτηση απάντησα με τα δικαιολογητικά και ότι αποδέχομαι την αίτηση αλλά δεν με κάλεσαν για ηχογράφηση . 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εμένα με κάλεσαν για ηχογράφηση,αλλά έχω την εντύπωση ότι εάν πρόκειται για τελευταίες ημέρες μήνα μπορεί να προχωρήσει και έτσι η κατάθεση αιτήματός στο ΔΕΔΔΗΕ.

Όσοι ελαβαν σήμερα αντιπροσφορα ήδη από protergia μπορούν να επιβεβαιώσουν εάν είχαν προβεί και σε ηχογράφηση σε befon?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Πρόλαβα στο 90’ περίπου στις 16:30 και πήγα δύο παροχές στο κίτρινο reward night saver , ήρθε email με την αίτηση απάντησα με τα δικαιολογητικά και ότι αποδέχομαι την αίτηση αλλά δεν με κάλεσαν για ηχογράφηση . 

Στην συμβαση δεν ανεγραφε αριθμο παροχης, ενδειξεις κλπ; τι αποδεχθηκες; 

Εγω πρωτα εστειλα δικαιολογητικα, και μετα ηρθε η συμβαση με τα στοιχεια και απαντησα οτι αποδεχομαι.

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Όσοι ελαβαν αντιπροσφορα ήδη από protergia μπορούν να επιβεβαιώσουν εάν είχαν προβεί και σε ηχογράφηση.

Ναι στην αντιπροσφορα εγινε τηλεφωνικο συμβολαιο με ηχογραφηση, μου ειπε τους ορους ειπα ναι αποδεχομαι και απλως μετα ηρθαν οι οροι στο μαιλ χωρις υπογραφες.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στην συμβαση δεν ανεγραφε αριθμο παροχης, ενδειξεις κλπ; τι αποδεχθηκες; 

Εγω πρωτα εστειλα δικαιολογητικα, και μετα ηρθε η συμβαση με τα στοιχεια και απαντησα οτι αποδεχομαι.

Αίτηση προμήθειας ήταν όχι η σύμβαση . 
αναφέρει το πρόγραμμα τον αριθμό παροχής τη δωροεπιταγή κτλπ. Ένδειξη μετρητή δεν έχει . 
έστειλα στο ίδιο εμαιλ τα δικαιολογητικά και είπα ότι αποδέχομαι .

εσενα σε κάλεσαν ;

Επεξ/σία από TeoTheDoctor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Αίτηση προμήθειας ήταν όχι η σύμβαση . 
αναφέρει το πρόγραμμα τον αριθμό παροχής τη δωροεπιταγή κτλπ. Ένδειξη μετρητή δεν έχει . 

Αυτη ειναι η συμβαση και απλως απαντας οτι αποδεχεσαι, εμενα επειδη εστειλα πριν τα δικαιολογητικα ειχε τις ενδειξεις αλλα φανταζομαι αφου τις εστειλες φωτο, θα τις στειλουν στον δεδδηε οποτε δεν πιστευω να εχεις καποιο θεμα. Μαλλον επειδη ησουν και στο 90΄ οπως ειπες, για πιο συντομα εγινε λιγο βιαστικα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...