Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έστειλε στο viber μήνυμα η πρωτεργια να πάρω σε ένα κινητό για " να συζητήσουμε το αίτημα μου για διακοπή της συνεργασίας μας" χωρίς να με έχουν πάρει ακόμα από ελπε για ηχογράφηση. Πώς γίνεται αυτό?

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Μου έστειλε στο viber μήνυμα η πρωτεργια να πάρω σε ένα κινητό για " να συζητήσουμε το αίτημα μου για διακοπή της συνεργασίας μας" χωρίς να με έχουν πάρει ακόμα από ελπε για ηχογράφηση. Πώς γίνεται αυτό?

Καταλαβαινω οτι η ελπε εστειλε χωρις ηχογραφησεις αιτημα αλλαγης, 30/9 υπεγραψα, χτες με πηρε η προτεργια για αντιπροσφορα και θα με παρει σημερα για την ηχογραφηση και σημερα βλεπω στο δεδδηε η αλλαγη εγινε 30/9. και πριν λιγο με πηραν για ηχογραφηση απο ελπε. χαμος γινεται. παντως πολυ γρηγορα οι αλλαγες

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, πέραν από καταγγελία μέσω rae, μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για το γεγονός ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν παίρνει μετρήσεις από τηλεμετρούμενο μετρητή από 5/6 όπου άλλαξα πάροχο και μετά; Όσες φορές και να καλέσω τον ΔΕΔΔΗΕ μου λένε ότι τα αιτήματα μου είναι ακόμα ανοιχτά προς επίλυση αλλά τόσους μήνες δεν έχουν κάνει τίποτα.

Λαμβάνω μόνο έναντι λογαριασμούς, και τέλη Αυγούστου μόνο έλαβα εκκαθαριστικό και αυτό γιατί έβαλα ενδείξεις μέσα από το app της protergia. Βέβαια όταν το ανέφερα αυτό στον ΔΕΔΔΗΕ ο υπάλληλος ήταν έκπληκτος διότι λέει εκκαθαριστικοί βγαίνουν μόνο από τον ΔΕΔΔΗΕ και όχι από τον κάθε πάροχο.

Εν ολίγοις, 4 μήνες τώρα με τηλεμετρούμενο μετρητή δεν βγαίνουν εκκαθαριστικοί λογαριασμοί.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Και να πάρεις όμως δεν καλεί. Εμένα με κάλεσαν και ήταν βουβή η γραμμή και έκλεισε.Την ψυχή θα μας βγάλουν και σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanos678 είπε

Αυτό πώς το βλέπεις?

deddie app, στις ενδειξεις βλεπω την ενδειξη που εδωσα και ημερομηνια

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thanos678 είπε

σε ποιον αριθμό κινητού ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Υπαρχει μια προσφορα για οσους εχουν σταθερο στην cosmote και ειναι μελη στο MagentaONE. Αν κανεις συμβαση ηλεκτρικου ρευματος στην προτεργια περνεις εκπτωση στο σταθερο 5 ευρω Χ 24 μηνες, ακομα και σε υφισταμενη συμβαση σταθερου, αρκει να κανεις νεα συμβαση ρευματος, επισης αν εχεις παραπανω παροχες κουμπωνουν πανω στο ιδιο σταθερο κι αλλα 5ευρω. 

Μην αρχισετε ερωτησεις για συστασεις κλπ, δεν συνδυαζεται και με αλλα προμο.

https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-protergia-prosfora

Ένας που ήρθε με σύσταση και παίρνει το 5*10€ δεν μπορεί να κάνει χρήση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Ένας που ήρθε με σύσταση και παίρνει το 5*10€ δεν μπορεί να κάνει χρήση?

Θα κανεις συμβολαιο απο cosmote, πρεπει να ειναι νεο συμβολαιο γιαυτο δεν κουμπωνουν αλλα προμο οπως η συσταση. Το σταθερο τηλεφωνο μπορει να ειναι ηδη υφισταμενη συνδεση.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

deddie app, στις ενδειξεις βλεπω την ενδειξη που εδωσα και ημερομηνια

Δε βλέπω να έχει γίνει η αλλαγή ακόμα. Πρώτη φορά μπήκα στο app. Γιατί μου βγάζει δύο διαφορετικούς αριθμούς μετρητή με την ίδια ένδειξη?Screenshot_2025-10-02-12-26-43-719_gr.appart.powercut.jpg.5152b5fe9687a726caa0d42d8aee6308.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Θα κανεις συμβολαιο απο cosmote, πρεπει να ειναι νεο συμβολαιο γιαυτο δεν κουμπωνουν αλλα προμο οπως η συσταση. Το σταθερο τηλεφωνο μπορει να ειναι ηδη υφισταμενη συνδεση.

Ανανέωση υφιστάμενης σύνδεσης cosmote απαιτείται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Δε βλέπω να έχει γίνει η αλλαγή ακόμα. Πρώτη φορά μπήκα στο app. Γιατί μου βγάζει δύο διαφορετικούς αριθμούς μετρητή με την ίδια ένδειξη?Screenshot_2025-10-02-12-26-43-719_gr.appart.powercut.jpg.5152b5fe9687a726caa0d42d8aee6308.jpg

Ουτε που ξερω, πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Παντως η αλλαγη εμενα ενω εγινε 30/9 σημερα φανηκε στο app, δηλαδη αν η δικη σου εγινε χτες αυριο μαλλον θα την δεις με χτεσινη ημερομηνια, απλως αργει να εμφανιστει στο συστημα, κι εμενα δηλαδη χτες που με πηραν για αντιπροσφορα δεν φαινοταν εκει.

9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ανανέωση υφιστάμενης σύνδεσης cosmote απαιτείται?

Οχι. Αν πατησεις το λινκ που ανεβασα θα σου λυθουν οι αποριες. 

Είναι απαραίτητο να είναι νέα, η σύνδεση σταθερής COSMOTE TELEKOM για να επωφεληθώ της έκπτωσης;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο, μπορεί και μια υφιστάμενη σύνδεση σταθερής COSMOTE TELEKOM να πάρει την έκπτωση 5€. Η διάρκεια ισχύος είναι 24 μήνες και ξεκινά από την ημερομηνία της πρώτης ενεργοποίησης της έκπτωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι νέα η ενεργοποίηση παροχής Protergia Ηλεκτρικού Ρεύματος ή Φυσικού Αερίου.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Όχι, δεν είναι απαραίτητο, μπορεί και μια υφιστάμενη σύνδεση σταθερής COSMOTE TELEKOM να πάρει την έκπτωση 5€. Η διάρκεια ισχύος είναι 24 μήνες και ξεκινά από την ημερομηνία της πρώτης ενεργοποίησης της έκπτωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι νέα η ενεργοποίηση παροχής Protergia Ηλεκτρικού Ρεύματος ή Φυσικού Αερίου.

Εδώ μια ερώτηση, τώρα που φύγαμε για ΕΛΠΕ και γυρίσαμε πρωτεργια προφανώς το δικαιούμαστε? και αν ναι που απευθυνόμαστε?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alekout είπε

Έτσι είναι αλλά αν έχεις να κάνεις και συστάσεις ,  το Value Lite είναι ασύγκριτα καλύτερο . Το έχω σε εξοχικό , έκανα και 3 συστάσεις και έτσι όπως το βλέπω , θα ξανασχοληθώ μαζί του σε κανα χρόνο , ούτε σταθερό να ήταν 😄 . Ενώ με τα άλλα μηδενικού παγίου θα είχα τις ρυθμιζόμενες και τα τέλη να πληρώνω .

Δηλ.σε ποια προγράμματα γενικά δεν πληρώνεις ρυθμιζόμενες και τέλη;δεν έχω καταλάβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...